Om mere sundhed

Helle Lyngsgaard Johansen

Hvem står bag Mere Sundhed?

Mere Sundhed er ejet og drevet af Helle Lyngsgaard Johansen, som har arbejdet med motion, kost, stress, fysisk og mental sundhed i 20 år.

Med en baggrund i børne-og teenageårene som sportsdanser og senere som yogainstruktør, pilatesinstruktør, boldinstruktør, aerobicinstruktør, fitnessinstruktørcertificeret Personlig Træner, kostvejleder og Ernærings- og Livsstils Coach kan Helle sammensætte lige præcis det trænings- og kostprogram, du har brug for.

Ud over arbejdet med fysisk og mental sundhed har Helle en baggrund som Cand. Merc. i kommunikation, hvor hun igennem flere år har fungeret som marketing- og kommunikationschef i store danske virksomheder og reklamebureauer. Med denne baggrund giver det Helle mulighed for at sætte de bløde værdier som indre ro og overskud op i mod den travle hverdag, som de fleste møder på arbejdspladsen og i privatlivet.

Helle fra Mere Sundhed fortæller:

Jeg bliver virkelig ked af det, når jeg ser skønne kvinder, der glemmer at passe på sig selv. De sørger for alle andre, mens de selv er død trætte, de sover dårligt, de har tankemylder, og deres krop gør ondt. For det behøver slet ikke at være sådan. Jeg kan hjælpe.

 

Fokus på den sunde livsstil

I 2017 blev firmanavnet ændret fra HLJ Consult til Mere Sundhed for bedre at kommunikere virksomhedens ægte DNA.

Hos Mere Sundhed er der fokus på en sund livsstil for det moderne menneske. Vi får mere og mere travlt og for at kunne holde til den moderne livsstil med job, karriere, privatliv og børn – eller måske en travl pensionisttilværelse, så skal vi lære at passe på os selv. Have nærvær og opmærksom på det, som betyder noget for den enkelte.

Vi kan sagtens leve godt og sundt, men det kan være en jungle at finde ud af hvordan – og det kan du få hjælp til hos Helle fra Mere Sundhed. En sundere livsstil med mere energi og overskud, hvor undervisningen sker fra hjertet. Helle brænder nemlig for sundhed.

 • Vil du have et pusterum væk fra hverdagen? – se hvilke yogarejser  Mere Sundhed har på programmet.

 • Ønsker du mere fokus på dig selv? – så læs mere om personlig træning og coaching, måske er det din vej til at passe på dig selv.

Karrierebaggrund

Helle har varetaget følgende jobfunktioner i løbet af sin karriere:

 • Drevet egen virksomhed i over 15 år
 • Personlig Træner og personlig rådgiver
 • Ernærings- og Livsstils coach
 • Yogalærer, Pilates-, Aerobic- og Fitnessinstruktør
 • Yogakonsulent på udgivelse af Yoga DVDer og Yoga bøger
 • Foredragsholder for virksomheder om sundhed, stress og trivsel
 • Lærer på Yoga- og Pilatesuddannelser i fitnesskæde
 • Udvikler af træningskoncepter i fitnesskæde
 • Projektleder på danske og internationale projekter
 • Marketing- og kommunikationschef
 • Salgs- og marketingdirektør
 • Bestyrelsesmedlem

Sagt om Helle som underviser

Siden jeg begyndte at gå til undervisning hos Helle, kan jeg mærke at min ryg, nakke og skuldre er blevet stærkere. De belastninger, som kroppen udsættes for i løbet af dagen kan klares meget nemmere nu, så jeg ikke føler smerter og ubehag om aftenen. Min holdning blev også markant forbedret. Nu kan jeg sidde med ret ryg, selv på sofaen efter en lang og travl arbejdsdag, og det føles helt naturligt og kræver ingen anstrengelse.

Og det er ikke kun de fysiske ændringer, der kan mærkes, jeg oplever også større mentalt og psykisk velvære. Stress i hverdagen kan klares nemmere bare ved at styre vejrtrækning på samme måde, som jeg har lært af Helle. Min livsstil er blevet sundere. Det er, som om kroppens naturlige signaler er vågnet, og jeg har ikke lyst til at gøre det, som ikke er godt for kroppen og sindet.

Alle de positive ændringer er sket takket være Helles fantastiske og inspirerende undervisning. Hendes nøje vejledning under hver eneste øvelse har gjort det muligt for mig at opnå de dejlige ændringer i min krop og sjæl. Ingen tvivl om det: Helle har ændret mit liv.’’
Inna  Strauss, Tandlæge

 

logo