unnamed
hjertehaender_baekkenbunden-350x300

BÆKKENBUND WORKSHOP : 19. FEB

DKK525

UDSOLGT: ingen ledige pladser

Få en plads på Bækkenbunden Workshop d. 31. marts her.

Træn bækkenbunden på en ny måde – KUN for kvinder 

På denne workshop lærer du at træne din bækkenbund på en funktionel måde. Det gælder om at integrere din bækkenbundstræning i din øvrige træning. Og har du tænkt over, hvad din vejrtrækning betyder for en stærk bækkenbund? Det lærer du her.

Få kvinder på holdet – så det er næsten som personlig træning.

Ledige pladser Bækkenbunden Workshop d. 31. marts

 

Dato:19/02/2020

Tid:19:00 - 21:00

Sted:Kokkedal

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Bækkenbundstræning med større effekt end det traditionelle knib

I dag har mange problemer med bækkenbunden, hvor en overfladisk vejrtrækning og mangel på bevægelse omkring hofterne, bækkenet og ryggen er en oplagt forklaring. På denne workshop lærer du funktionel træning af bækkenbunden, hofterne, bækkenet og ryggen. Det betyder, at du får den stimulering af bækkenbunden, som er nødvendigt for en sund, elastisk og smidig bækkenbund.

Svag eller kronisk spændt bækkenbund

Bækkenbunden ligger som en trampolin i bunden af bækkenet og den giver støtte til de indre organer, og det traditionelle billede af en svag bækkenbund er, at bækkenbunden er for slap. Men hos mange kvinder viser det sig, at de har en kronisk spændt bækkenbund, som derfor er svag og dysfunktionel.

En muskelfiber, som kronisk er trukket sammen over længere tid, mister sin evne til at trække sig sammen med kraft, og derfor øver vi at kunne afspænde helt i bækkenbunden, så bækkenbund igen kan opnå sin fulde længde og smidighed. Du lærer også, hvordan din bækkenbund og åndedrætsmusklen anatomisk hænger sammen, og dette skal du bruge hver eneste gang, du skal foretage et knib.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om workshoppen her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “BÆKKENBUND WORKSHOP : 19. FEB”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *