unnamed
hjertehaender_baekkenbunden-350x300
Gear ned med yoga og meditationWorkshops og kurserTræn mave, ryg og åndedræt, så du former din talje og forbedre din fordøjelse

BÆKKENBUND WORKSHOP: VENTELISTE

Gratis!

Ved du, at din bækkenbund muskulært hænger sammen med åndedrættet? I dag har mange problemer med bækkenbunden, hvor en overfladisk vejrtrækning og mangel på bevægelse omkring hofterne, bækkenet og ryggen kan være forklaringen. Lær sammenhængen og få øvelser til at træne din bækkenbund sund, elastisk og smidig.

Workshoppen afholdes både som online workshop og fysiske workshops i Nordsjælland.

Bækkenbundsworkshoppen bliver hurtigt udsolgt, når den afholdes som fysisk workshop. Når du står på ventelisten, får du besked før alle andre, når der åbnes for tilmelding til både FYSISKE og ONLINE workshops. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet, så det koster kun din e-mail, og det er uden binding at forhåndstilmelde dig.

Ja tak – jeg vil forhåndstilmelde mig nye datoer og modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed, tips og træning.

Dato:

Tid:

Sted:Venteliste - Kokkedal

48 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Bækkenbundstræning med effekt

På denne workshop lærer du funktionel træning af bækkenbunden, hofterne, bækkenet og ryggen. Det betyder, at du får den stimulering af bækkenbunden, som er nødvendigt for en sund, elastisk og smidig bækkenbund.

Du lærer også, hvordan din bækkenbund og åndedrætsmusklen anatomisk hænger sammen, og dette skal du bruge hver eneste gang, du skal foretage et knib.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om workshoppen her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “BÆKKENBUND WORKSHOP: VENTELISTE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *