unnamed
Sunde fødder med yogaworkshop
fodøvelser - stå korrektTaastroemperFacebook-workshopfødderne

FØDDER WORKSHOP VENTELISTE

Gratis!

Venteliste til nye datoer + nyhedsbrev

På fodyogaworkshoppen arbejder vi med specielle øvelser for fødderne, som giver sunde, stærke og smukke fødder – og en bedre holdning til resten af kroppen.

Yogaworkshops for fødderne bliver hurtigt udsolgt. Når du står på ventelisten, får du besked før alle andre, når der åbnes for nye datoer. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

At stå på venteliste er IKKE bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding, samt nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed og træning.

Dato:

Tid:

Sted:Venteliste, 2970 Hørsholm

84 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Sunde og smukke fødder med Yoga

Her bliver fødderne forkælet og trænet sunde og smukke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest, men desværre hører fødderne også til den mest forsømte og oversete region af kroppen, som først får opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

Kender du dine fødder?

Der er 26 knogler, 33 led og 24 muskler i din ene fod. Og ligesom alle andre muskler i din krop skal disse muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde. Selv efter mange års  forkert slid af fødderne og brug af dårligt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om Fødder workshop.