unnamed
Guadeloupe-yoga-meresundhed-kvadrat-525
Hotel-beach-bungalows-kvadrat-525massage-view-kvadrat-525yoga-terasse-kvadrat-525

Guadeloupe yogarejse 2019

DKK5.195

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT – ingen ledige pladser

Venteliste til yogarejse til Caribien – læs mere.

Luksus Yogarejse i 13 dage (12 overnatninger) til smukke Guadeloupe i Caribien med kridhvide sandstrande og palmer. Temperaturen er 26-28 grader i november måned, så du kan tanke op af varme og sol i Caribien, inden du går vinteren i møde i 2019.

Du tilmelder dig kursusdelen her, som er faktura 1 (RATE 1) fra Mere Sundhed. Bekræftelse på kursusdelen modtager du på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du modtager AUTOMATISK faktura 2 fra Langley en uges tid efter tilmelding.

Den samlede pris for FAKTURA 1 og FAKTURA 2 i alt kr. 19.690 pr. person: For at se hvad pakken indeholder, se den samlede yogarejse her.

Venteliste til yogarejse til Caribien – læs mere.

 

Dato:16/11/2019 - 29/11/2019

Tid:00:00

Sted:Guadeloupe i Caribien

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Guadeloupe Luksus yogarejse

Tænk dig at nyde sommer og sol, mens det er mørkt, koldt og regnfuldt i Danmark. Nu kan du holde yogaferie, hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Vi træner på de hvide bounty-strande, hvor alt ånder ro og fred om morgenen. Om eftermiddagen trækker vi i skyggen og nyder den friske brise fra havet, mens vi har undervisning for blandt andet en stærk ryg og flad mave. Med undervisning flere timer hver dag, så vil du opleve kroppen detoxe på en sund måde med træning og indre ro.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen til Guadeloupe i Caribien ved at klikke på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Se billeder fra yogarejsen til paradis i Caribien her.