unnamed

KICKSTART DIN KROP : FORHÅNDSTILMELD 2024

0,00 kr.

På online forløbet Kickstart din krop Detox vil du træne efter Helles unikke træningskoncept. Du har adgang i 3 måneder til al undervisning, så du kan tage undervisningen i dit eget tempo. Der er videoer fra 3 minutter til 60 minutters yogaklasser, så der vil altid være en undervisning, som passer til dit humør.

Du får opskriften på, hvordan du får kickstartet sunde træningsvaner, som gør hele forskellen for dit krop og dit nervesystem. Vi vil have fokus på din kropsholdning, coretræning og hele maveområdet, hvor vi kommer oppustet mave til livs, så det handler om velvære, detox og en god fordøjelse. Start det nye år med sunde nye vaner.

Ja tak –  jeg ønsker at høre mere, når der åbnes for tilmelding og samtidig vil jeg modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

Dato:10/01/2024 - 10/04/2024

Tid:

Sted:Online Forløb (adgang i 3 måneder)

142 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Start rejsen med kickstart

Lad Helle hjælpe dig til at få trænet i det nye år. Du træner dit åndedræt, dine tæer, dine fødder, dine ankler, dine ben, dine coremuskler, din balance og din holdning. Du træner hele dig.

Du træner sammen med Helle i små bider, så du være med selv i en travl hverdag. Træningsøvelserne kan udføres af alle, da du får tydelig instruktion i, hvordan du skal gøre – også hvis du har skader.

Du får et unikt træningskoncept med en personlig træner og træningsspecialist, men til en brøkdel af prisen. Prisen på dette forløb er mindre end, hvad du normalt betaler for 2 x 55 minutters personlig træning og coaching med Helle.

Helle hjælper dig igennem så du holder fast i gode vaner.

Du får kickstartet dine sunde træningsvaner mod en flottere holdning med udgangspunkt i fødderne.

  1. Du har adgang til 6 yogaklasser á 60 minutter. Du kan se, gense og træne efter videoerne ligeså mange gange du har lyst til i de 3 måneder, hvor du har adgang til undervisningen. Du har ikke brug for Facebook, da du vil have adgang både via Helles hjemmeside
  2. Du får et helt bibliotek af øvelser og træningsprogrammer, som giver dig kropsbevidsthed og en krop i balance. Du får træne dine fødder, som er kroppens udgangspunkt og du får trænet både direkte og indirekte dine coremuskler, som er vigtige for hele stabilisering af din ryg og for en flot holdning.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et transformerende forløb for dig, din krop og dine fødder.

 

Tilmeld dig VENTELISTEN Online forløb på “Tilføj til kurv” ovenfor.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KICKSTART DIN KROP : FORHÅNDSTILMELD 2024”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *