unnamed
Yogarejse-Korsika-Helle
Hotel-pool-Korsikastranden-yogarejse-Korsikayogarejse-morgenstrand

Korsika Yogarejse : Venteliste

Gratis!

Forhåndstilmelding til Korsika yogarejse og nyhedsbreve.

Yoga, pilates, meditation og velvære i en hel uge på Korsika. Vi er udenfor under åben himmel til skøn træning, hvor krop og sind kommer helt ned i gear.

Der har været fuldt booket de sidste 7 år til yogarejserne, men du kan komme på forhåndstilmelding til kommende yogarejser. 

At stå på listen er ikke bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding, hvor du får oplyst datoer, priser etc, samt nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed og træning.

Når du står på forhåndstilmelding/venteliste, får du direkte besked om pris, tilmelding etc, så du kan sikre dig en plads før alle andre. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

Dato:

Tid:00:00

Sted:Forhåndstilmelding Korsika, Frankrig

100 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Forhåndstilmeld til 2022. 

Smukke Korsika

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Korsika, hvor vi har varmen i sandet og havet efter en lang sommer. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost og hele ugen vil handle om en sund livsstil.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Korsika yogarejsen