unnamed
Yogarejse-Korsika-Helle
Hotel-pool-Korsikastranden-yogarejse-Korsikayogarejse-morgenstrand

Korsika yogarejse Frankrig : uge 21 2022

DKK3.700

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT – ingen ledige pladser tilbage. 

Tilmeld dig den kommende Yogarejse til Sydens sol i 2022

Korsika bliver kaldt skønhedens ø – og det forstår man godt, når man besøger ø’en. Yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation og mulighed for vandreture i det skønne landskab langs kysten. Vi træner også udenfor under åben himmel, mens vi nyder den friske luft og solen.

Her køber du kursusdelen/FAKTURA 1 fra Mere Sundhed. Bekræftelse på kursusdelen modtager du på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du modtager automatisk FAKTURA 2 på mail, som er betaling for rejsedelen til Langley på restbeløbet opdelt i 2 rater. Depositum på kr. 1.200 skal betales senest den 9.12.2021. Du køber rejsedelen til Langleys dagspriser.

Den samlede pris for Korsika Yogarejsen er fra kr. 9.795,- for et delt dobbeltværelse inkl. fly t/r, transport t/r fra hotellet til lufthavnen, ophold, morgenmad og 3 retters menu og al undervisning.

 

Dato:21/05/2022 - 28/05/2022

Tid:00:00

Sted:Korsika, Frankrig

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Korsika yogarejse med velvære og fordybelse

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Korsika i forsommeren. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

 

Covid-19 garanti og afbestilling

Rejserne afholdes, såfremt det er muligt at rejse på lovligvis, og vi overholder naturligvis alle corona-restriktioner. Hvis ikke kurset kan afholdes på grund af corona eller andre forhold, som Mere Sundhed ikke har indflydelse på, vil du naturligvis ikke miste dine penge. Du kan flytte din tilmelding til en ny dato eller tilgodebevis i 2 år vedr. kursusgebyret hos Mere Sundhed (Faktura 1). Vedr. rejsedelen med Langley (Faktura 2) vil du modtage alle pengene retur, eller du kan flytte din tilmelding til en ny dato, og der henvises i øvrigt til Langleys handelsbetingelser. Rejsedelen med Langley er en pakkerejse, så denne del er dækket af rejsegarantifonden.

Hvis du selv ønsker at afbestille yogarejsen, så gælder de normale regler for afbestilling, som du kan læse under handelsbetingelser her.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Korsika yogarejse her.