unnamed
yogarejse-morgenstrand
Hotel-pool-KorsikaYogarejse-Korsika-Hellestranden-yogarejse-Korsika

Korsika yogarejse Frankrig : uge 34

DKK3.600

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

Nyd sensommeren med sol og varme, mens vi træner under åben himmel på smukke Korsika. Yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation og mulighed for vandreture i det skønne landskab langs kysten.

Her køber du kursusdelen (faktura 1) fra MereSundhed. Bekræftelse på kursusdelen modtager du på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du modtager AUTOMATISK faktura 2 til rejsedelen fra Langley på restbeløbet, som betales i 2 rater. Hvis du ønsker at tilmelde flere personer på samme faktura, så oplys venligst fulde navn, mobil nummer, mail og fødselsdato på alle personerne.

For at se prisen for den samlede yogarejse læs mere her.

Dato:15/08/2020 - 22/08/2020

Tid:00:00

Sted:Korsika, Frankrig

13 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Korsika yogarejse med velvære og fordybelse

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Korsika i sensommeren. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost og foredrag om sund livsstil.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Korsika yogarejse her.