unnamed
Yogarejse-Korsika-Helle
Hotel-pool-Korsikastranden-yogarejse-Korsikayogarejse-morgenstrand

Korsika yogarejse Frankrig : uge 38

DKK3.500

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT – ingen ledige pladser.

Korsika bliver kaldt skønhedens ø – og det forstår man godt, når man besøger ø’en. Du får en yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation og mulighed for vandreture i det skønne landskab langs kysten.

Her køber du kursusdelen (faktura 1) fra MereSundhed. Bekræftelse på kursusdelen modtager du på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du modtager AUTOMATISK faktura 2 til rejsedelen fra Langley på restbeløbet, som betales i 2 rater. Hvis du ønsker at tilmelde flere personer på samme faktura, så oplys venligst fulde navn, mobil nummer, mail og fødselsdato på alle personerne.

For at se prisen for den samlede yogarejse læs mere her.

UDSOLGT –  Tilmeld dig en anden yogarejse eller retreat her

 

Dato:14/09/2019 - 21/09/2019

Tid:00:00

Sted:Korsika, Frankrig

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Korsika yogarejse med velvære og fordybelse

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Korsika i for sommeren. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost og foredrag om sund livsstil.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Korsika yogarejse her.