unnamed

LUKSUS YOGA RETREAT: 14-15. JAN: UDSOLGT

1.697,00 kr.

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT

Klik her for en plads på september yogaretreat 2024

2 dages forkælelse på luksus yogaretreat med yoga, meditation, mindfulness ved havet, digital detox, luksus spa-oplevelser på Danmarks smukkeste Strandhotel.

Dette er faktura 1 for kursusdelen. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du bliver automatisk booket en plads på Marienlyst Strandhotel. Faktura fra hotellet (faktura 2) modtages cirka 5-6 uger før afholdelse og betaling skal ske direkte til Marienlyst hotel.

Prisen for det samlede retreat er fra kr. 3.695,- pr. person Se indholdet for det samlede luksus yogaretreat klik her.

Klik her for en plads på september yogaretreat 2024

Dato:14/01/2024 - 15/01/2024

Tid:14:00

Sted:Marienlyst Strandhotel, Nordsjælland, Danmark

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Yogaretreat – 2 wellness dage med skøn yoga

Bo på et luksus spa-hotel lige ved strandkanten, mens du fordyber dig i yoga og meditation. Du vil opleve en helt speciel ro og nærvær i disse smukke omgivelser. Med flere timers undervisning på 2 dage øger du din kropsbevidsthed via yogaen, mens meditationen beroliger krop og sind. Tag 24 timer ud af din kalender til denne digitale detox og kom hjem med fornyet ro og energi.

Meditation og Mindfulness på 2 dages luksus retreat

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogaretreat weekend på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland ved at  “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Yogaretreat weekend i Danmark her.

 

Hvad hvis yogaretreatet ikke kan afholdes pga corona?

For Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) gælder de almindelige handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato, hvor Mere Sundhed sørger for at både Faktura 1 og Faktura 2 flyttes til den nye dato.

Helt specielt under coronakrisen tilbyder Mere Sundhed, at du kan flytte til en senere dato eller modtage et tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1). Tilgodebevis er gældende i 2 år. For Faktura 2 kan du flytte til senere dato eller modtage pengene retur, såfremt der ikke tilbydes en senere dato. Dermed har du corona garanti på, at du ikke mister dine penge hverken vedr. kursusgebyret (Faktura 1) eller til hotellet (Faktura 2).