unnamed
Spa-Wellness-Mindfulness-Yoga
Meditation-Helle-MereSundhedStrandhotel-Yogaretreat-MindfulnessSauna-havudsigt-luksus

Luksus Yogaretreat Danmark : 12.-13. okt

DKK1.372

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT – ingen ledige pladser


Stå på venteliste til næste yogaretreat – læs mere her.

2 dages forkælelse (lørdag til søndag) på luksus yogaretreat med yoga, meditation, mindfulness ved havet, digital detox, luksus spa-oplevelser på Danmarks smukkeste Strandhotel.

Dette er faktura 1, hvor du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du bliver automatisk booket en plads på Marienlyst Strandhotel. Faktura fra hotellet (faktura 2) modtages på mail cirka 9 uger før afholdelse. Betalingen skal ske senest 8 uger før afholdelse af yogaretreatet. For at se prisen for det samlede luksus yogaretreat klik her.

Stå på venteliste til næste yogaretreat – læs mere her.

Dato:12/10/2019 - 13/10/2019

Tid:14:00

Sted:Marienlyst Strandhotel, Nordsjælland, Danmark

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Yogaretreat – 2 wellness dage med skøn yoga

Bo på et luksus spa-hotel lige ved strandkanten, mens du fordyber dig i yoga og meditation. Du vil opleve en helt speciel ro og nærvær i disse smukke omgivelser. Med flere timers undervisning på 2 dage øger du din kropsbevidsthed via yogaen, mens meditationen beroliger krop og sind. Tag 24 timer ud af din kalender til denne digitale detox og kom hjem med fornyet ro og energi.

Meditation og Mindfulness på 2 dages luksus retreat

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogaretreat weekend på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland ved at  “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Yogaretreat weekend i Danmark her.