unnamed
udsigt-vandrerejse-yoga
Pilatesrejse-View-banan-MadeiraYogaretreat Yogarejsespahotel-yogaferie-galomar

Madeira yogarejse Portugal : uge3

DKK3.500

UDSOLGT/afholdt – ingen ledige pladser.


Tilmeld gratis forhåndstilmelding til næste års Madeira yogarejse 2020 her

Madeira har et behageligt klima i januar måned med 20 grader. Oplev den grønne ø midt i januar på yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation, vandreture, spa-oplevelser og velvære.

Du køber kursusdelen her (faktura 1). Bekræftelse på kursusdelen modtager du på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du får automatisk inden for en uge tilsendt mail med link, så du kan tilmelde dig rejsedelen hos Spies (betaling af faktura 2). For at se prisen for den samlede yogarejse læs mere her.

Tilmeld gratis forhåndstilmelding til næste års Madeira yogarejse 2020 her

 

 

Dato:14/01/2019 - 21/01/2019

Tid:00:00

Sted:Venteliste - Madeira, Portugal

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates – også mulighed for vandreture. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Madeira yogarejse her.