unnamed
yogarejse-pool-spahotel-Madeira
Pilatesrejse-View-banan-Madeirayogarejse-pilates-Madeiravandreferie-Madeira

Madeira yogarejse : Uge 3 2021

DKK3.550

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT – ingen ledige pladser

Tilmeld nyhedsbrev om nye rejser

Madeira har et behageligt klima i januar måned med omkring 20-22 grader. Oplev den grønne ø midt i januar på yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation, vandreture, spa-oplevelser og velvære.

Her betaler du for faktura 1 på kursusdelen fra Mere Sundhed. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du får automatisk tilsendt link til tilmelding til Spies for rejsedelen/faktura 2 inden for 8 dage efter tilmelding på Mere Sundhed. Rejsendelen (faktura 2) betales direkte til Spies.

For at se prisen for den samlede yogarejse (faktura 1 og faktura 2) klik her.

Dato:18/01/2021 - 25/01/2021

Tid:00:00

Sted:Madeira, Portugal

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

UGE 3 – Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates – også rig mulighed for vandreture. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Hvad hvis yogakurset ikke kan afholdes pga corona?

For Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) gælder handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato og evt. i Danmark, hvis kurset ikke kan afholdes i udlandet. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato.

Hvis yogakurset bliver udsat til en ny dato pga corona, og du ikke kan deltage på den senere planlagte dato, tilbyder Mere Sundhed helt specielt under coronakrisen et tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1). Tilgodebevis er gældende i 2 år. For Faktura 2 (ophold, fly og transfer) med Rejseselskabet Spies, henvises til Spies’ handelsbetingelser. Spies er medlem af Rejsegarantifonden, så du er dækket derigennem for selve rejsedelen med Spies.

 

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Madeira yogarejse her.