unnamed

Madeira yogarejse : Uge 4 2024

3.722,00 kr.

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

UDSOLGT : Tilmeld venteliste til kommende yogarejser her

Madeira har et behageligt klima i januar måned med omkring 20-22 grader. Oplev den grønne ø midt i januar på yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation, vandreture, spa-oplevelser og velvære.

Her betaler du for faktura 1 på kursusdelen fra Mere Sundhed, hvor du ved tilmelding inden 31. oktober sparer kr. 200,-. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du får automatisk tilsendt link til rejsebooking hos Spies inden for 8 dage efter din tilmelding hos Mere Sundhed. Rejsendelen (faktura 2) betales direkte til Spies.

For at se indhold for den samlede yogarejse (faktura 1 og faktura 2) med en pris fra kr. 10.995 klik her.

UDSOLGT : Tilmeld venteliste til kommende yogarejser her

Dato:22/01/2024 - 29/01/2024

Tid:00:00

Sted:Madeira, Portugal

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

2024 UGE 4 – Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates – også rig mulighed for vandreture. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Hvad hvis yogakurset ikke kan afholdes pga corona?

Covid-19 garanti 

Rejserne afholdes, såfremt det er muligt at rejse på lovlig vis, og vi overholder naturligvis alle corona-restriktioner.

Hvis ikke kurset kan afholdes på grund af corona, vil du naturligvis ikke miste dine penge. Du kan flytte din tilmelding til en ny dato eller tilgodebevis i 2 år vedr. kursusgebyret hos Mere Sundhed (Faktura 1). For Faktura 2 (ophold, fly og transfer) med Rejseselskabet Spies, henvises til Spies’ handelsbetingelser, hvor Spies kan enten flytte din rejse, eller du modtager dine penge retur indenfor 7 dage. Rejsedelen med Spies er en pakkerejse, så denne del er også dækket af rejsegarantifonden.

 

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Madeira yogarejse her.