unnamed
Tilbud
yogarejse-pool-spahotel-Madeira
Pilatesrejse-View-banan-Madeirayogarejse-pilates-Madeiravandreferie-Madeira

Madeira yogarejse : Uge 4

DKK3.572 DKK3.172

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

Madeira har et behageligt klima i januar måned med 20 grader. Oplev den grønne ø midt i januar på yogarejse med Hatha yoga, pilates, meditation, vandreture, spa-oplevelser og velvære.

Dette er faktura 1, hvor rabatten er fratrukket, hvis du køber inden d. 1.11.2019. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du får automatisk tilsendt link til tilmelding til Spies for rejsedelen. Du modtager tilmelding til Spies inden for en uges tid.

For at se prisen for den samlede yogarejse klik her.

 

Dato:20/01/2020 - 27/01/2020

Tid:00:00

Sted:Madeira, Portugal

8 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

UGE 4 – Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates – også rig mulighed for vandreture. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Madeira yogarejse her.