unnamed
yogarejse-pool-spahotel-Madeira
Pilatesrejse-View-banan-Madeirayogarejse-pilates-Madeiravandreferie-Madeira

Madeira yogarejse: venteliste

Gratis!

Forhåndstilmelding Januar 2021 og nyhedsbrev

Yoga, pilates, meditation og velvære i en uge på smukke Madeira. Vi bor på det skønneste Spa-hotel, hvor alle spa-faciliteterne er en del af pakken. Du kan også tilmelde dig vandreture, hvis du nyde den frodige natur.

Der har været fuldt booket de sidste 5 år,  så forhåndstilmeld dig Madeira Yogarejse i 7 dage til januar 2021. Der er ikke bindende tilmelding ved forhåndstilmelding, men du kan sikre dig en plads på enten uge 3 eller uge 4 i 2021, så snart tilmeldingen åbnes. Du tilmelder dig samtidig Mere Sundheds nyhedsbreve.

Dato:18/01/2021 - 01/02/2021

Tid:

Sted:Madeira, Portugal

37 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Forhåndstilmelding til 2021. 

Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Madeira yogarejse her.