unnamed
Workshops og kurser
Meditation-Helle-MereSundhedMentalt Ro og overskudYogaretreat Yogarejse

MEDITATION ONLINE WORKSHOP : 15. APRIL

DKK425

På denne online workshop lærer du at meditere. Måske meditere du i forvejen eller måske vil du gerne igang. Det handler om at få motivationen og værktøjerne – og det får du på workshoppen.

Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Vi har god tid til at finde ro og indre fred. Du får meditationsprogrammet og som bonus på online workshoppen får du 2 guidet meditationer oveni. En hjælp til at fortsætte din praksis hjemme efter kurset.

Alt hvad du behøver er en PC med lyd og internetforbindelse. Inden online workshoppen modtager du en mail med praktisk info, så Mere Sundhed hjælper dig med det tekniske, hvis du ikke har prøvet online undervisning før.

Dato:15/04/2020

Tid:19:00 - 21:00

Sted:Online: Fra din egen Computer

10 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Meditation og Mindfulness i hverdagen

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, og det dræner os for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om workshoppen her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “MEDITATION ONLINE WORKSHOP : 15. APRIL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *