unnamed
Workshops og kurser
Meditation-Helle-MereSundhedMentalt Ro og overskudYogaretreat Yogarejse

MEDITATION WORKSHOP : VENTELISTE

Gratis!

På denne workshop lærer du at meditere. Måske meditere du i forvejen eller måske vil du gerne i gang.

Det handler om at få motivationen og værktøjerne – og det får du på workshoppen. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Vi har god tid til at finde ro og indre fred.

Workshoppen afholdes enten som fysisk workshop eller online workshop, hvor du naturligvis selv vælger, hvad du ønsker at deltage på. 

Når du står på ventelisten, får du besked før alle andre, når der åbnes for nye datoer. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

At stå på venteliste er IKKE bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding, samt nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed og træning.

 

Dato:

Tid:

Sted:Nordsjælland eller online Workshops

25 på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Meditation og Mindfulness i hverdagen

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, og det dræner os for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om workshoppen her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “MEDITATION WORKSHOP : VENTELISTE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *