unnamed
Meditation-Helle-MereSundhed
Workshops og kurserGear ned med yoga og meditationMentalt Ro og overskud

NAKKE SKULDRE ONLINE WORKSHOP : 29. OKT

DKK495

Afholdt/Udsolgt.

Tilmeld dig kommende online workshops her.

På online workshoppen Slip tankemylderet og dine spændinger i nakke og skuldre arbejder vi med mindfulness øvelser, øjenøvelser, nakke og skuldreøvelser og ansigtsyoga.

Du lærer hvordan du vil hjælp af disse øvelser beroliger dit nervesystem og finder indre ro.

Efter online Yoga Workshoppen modtager du øvelserne på skrift og du har adgang videoen med øvelserne i 2 dage på Facebook.

Alt hvad du behøver er en PC eller tablet med lyd, internetforbindelse og en Facebook profil. Dagen inden workshoppen d. 28. oktober modtager du en mail med praktisk info med adgang til den lukkede Facebook gruppe, hvor online workshoppen foregår.

UDSOLGT 

Dato:29/10/2020

Tid:18:30 - 21:00

Sted:Online : Fra din egen computer

Ikke på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Vi træner med fokus på dit mentale velvære

Du får programmet på skrift til evigt eje, så du kan forsætte din mindfull træning efter endt workshop. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve at din nattesøvn forbedres, og du får mere energi i dine vågne timer.

På workshoppen får du værktøjer i form af anatomi, kropsforståelse, teori og praktiske øvelser, så du lærer at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om  Slip tankemylder og spændinger i nakke og skuldre workshop her.