unnamed
Yogaundervisning

DETOX YOGA ONLINE: JULE WORKSHOP 29.DEC

DKK295

Online Detox Yoga – Hatha yoga og åndedrætsøvelser

Brug din krop efter julen og al dens mad – VI DETOXER, hvor åndedrættet står for 70% af udrensningen. Så lær at trække vejret korrekt og brug hele kroppen på denne yoga workshop, så vil du mærke, at udrensningen går i gang. Vi afslutter med afspænding for krop og sind, så du får indre ro og fornyet energi til det nye år.

Deltagelse på denne workshop kræver en Facebookprofil.

Det praktiske:

  • Tirsdag den 28. december kl. 10:00 modtager du en mail med link til den lukkede Facebookgruppe, hvor LIVE online workshoppen afholdes.
  • LIVE online workshoppen afholdes på Facebook 29. december kl. 10:00 – 12:00 med LIVE træning og LIVE spørgsmål/svar til din udrensning.
  • Du har adgang i 7 dage til optagelsen/replay på Facebook indtil den 5. januar kl. 12:00.
  • Bonus ved køb af online forløbet Kickstart Detox, får du denne Detox workshop med HELT GRATIS.

Kan du ikke være med på LIVE tidspunktet, kan du alligevel tilmelde dig, da du kan se optagelsen/replay i 7 dage på Facebook.

Dato:29/12/2021

Tid:10:00 - 12:00

Sted:LIVE Online på Facebook (inkl. 7 dages adgang)

38 på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Online Detox med Yoga og åndedrætsøvelser

Du vil opleve en skøn formiddag med 2 timers yoga efter julen og al dens julemad. Vi har fokus på at udrense kroppen, smidiggøre kroppen og få indre ro. Du vil opleve god tid til øvelserne med åndedrættet og kroppen, så spændinger og stress reduceres.

Det er klassiske Hatha Yoga stillinger samt den dynamiske yogasekvens solhilsen, som vi træner på denne workshop. De klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. Den dynamiske sekvens vil få dig til at svede, så din udrensning starter. Og vi slutter workshoppen med en skøn afspænding. Det er en perfekt måde at afslutte året – og begynde det nye. Vel mødt.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om Detox Yoga workshop her.