unnamed
Yogaundervisning

DETOX YOGA ONLINE: JULE WORKSHOP 29.DEC

DKK295

Tilmelding lukket – ingen ledige pladser.

Du kan træne efter replay af denne skønne workshop på onlineforløbet Kickstart din krop Detox her.

Brug din krop efter julen og al dens mad – VI DETOXER, hvor åndedrættet står for 70% af udrensningen. Så lær at trække vejret korrekt og brug hele kroppen på denne yoga workshop, så vil du mærke, at udrensningen går i gang. Du får styrke, smidighed og en sundere krop. Vi afslutter med afspænding for krop og sind, så du får indre ro og fornyet energi til det nye år.

Det praktiske:

  • Deltagelse kræver en Facebookprofil.
  • Den 28. december kl. 12:00 modtager du en mail med link.
  • Den 29. december kl. 10:00 – 12:00 afholdes LIVE online workshoppen i en lukket Facebookgruppe (husk at melde dig ind, når du får sendt link om tirsdagen).
  • Du har adgang i 8 dage til optagelsen/replay på Facebook indtil den 5. januar kl. 12:00.

Dato:29/12/2021

Tid:10:00 - 12:00

Sted:LIVE Facebook (inkl. 8 dages adgang i Facebookgruppen)

Ikke på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Online Detox med Yoga og åndedrætsøvelser

Du vil opleve en skøn formiddag med 2 timers yoga efter julen og al dens julemad. Vi har fokus på at udrense kroppen, smidiggøre kroppen og få indre ro. Du vil opleve god tid til øvelserne med åndedrættet og kroppen, så spændinger og stress reduceres.

Det er klassiske Hatha Yoga stillinger samt den dynamiske yogasekvens solhilsen, som vi træner på denne workshop. De klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. Den dynamiske sekvens vil få dig til at svede, så din udrensning starter. Og vi slutter workshoppen med en skøn afspænding. Det er en perfekt måde at afslutte året – og begynde det nye. Vel mødt.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om Detox Yoga workshop her.