unnamed
Fod øvelser til sunde fødder
Træn mave, ryg og åndedræt, så du former din talje og forbedre din fordøjelseMuskler-sener-fodGear ned med yoga og meditation

ONLINE KICKSTART: FORHÅNDSTILMELD

Gratis!

Flot holdning og smertefri krop

Ventelisten er lukket – læs om forløbet her.

 

På Online forløbet vil du hver dag i 8 dage træne efter Helles unikke træningskoncept, som giver resultater.

Kunne du lide træningen på GRATIS LIVE “Dine fødders indvirkning på nakke & skuldre”, så glæd dig til dette online forløb.

Du får opskriften på, hvordan du får kickstartet nye sunde vaner, som vil gøre hele forskellen for kroppens fundament, så du korrigerer din holdning op igennem kroppen. Du træner dine tæer, dine fødder, dine ankler, dine ben, dine coremuskler, din nakke og skuldre og hele din holdning.

Fokus er på, at du opnår kropsbevidsthed til en flottere holdning, hvor træning af dine fødder og din balance er grundlaget. Mange oplever at også deres hovedpine og nakke og skuldre smerter forsvinder med denne unikke helkropstræning.

Forhåndstilmeld dig, så kan du få en plads, når der åbnes for tilmelding:  

  1. En plads på holdet uden at det er bindende tilmelding. Der er begrænset antal pladser og sidste forløb blev udsolgt.
  2. Du får en tidlig tilmeldingsrabat på kr. 899,- hvis du tilmelder dig inden den 31. maj
  3. Du får 4 bonus træningsvideoer (herunder “Dine fødders indvirkning på nakke & skuldre), så du kan træne allerede fra den 1. juni og helt frem til 15. november.

Dato:

Tid:

Sted:2021 - Online Forløb 8 dage med adgang i 30 dage

Ikke på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Forhåndstilmeld: 8 dages kickstart af din sundhed

Start rejsen fra ondt i fødderne med en dårlig holdning til viden om, hvad du skal gøre for at få smertefri, stærke, smidige, sunde og smukke fødder med en flot holdning.

Alt hvad du behøver til dette online forløb i 2021 er at kunne følge undervisningen via mails, som du modtager her dag. Der bliver derudover 3 LIVE undervisningshold på Facebook. Har du ikke adgang til Facebook eller kan du ikke deltage LIVE, så kan du træne efter optagelsen, når det passer dig. Du har adgang til hele forløbet i 30 dage.

Helle holder dig i hånden i de første 8 dage, så du kickstarter din sunde nye vane mod en flottere holdning med udgangspunkt i fødderne.

  1. Du har adgang til 3 online LIVE træningshold via den lukkede Facebook gruppe. Du kan se, gense og træne efter liveoptagelsen ligeså mange gange du har lyst til i de 30 dage, hvor du har adgang til undervisningen. Du behøver ikke at have adgang til Facebook, da du vil have adgang både via Helles hjemmeside (træningen bliver lagt på EFTER, Helle har undervist live) og via Facebook (her kan den ses både live og så længe du har adgang til FB gruppen).
  2. Du får en mail hver dag i 8 dage med unikke træningsøvelser, som giver dig smertefri, sunde, stærke, smidige og smukke fødder. Du får også trænet både indirekte og direkte dine coremuskler, som er vigtige for hele stabilisering af din ryg og for en flot holdning.

Du binder dig ikke til at deltage i online forløbet, hvis du forhåndstilmelder dig. Alt hvad der sker, er at du sikrer dig en plads, når der åbnes for endelig tilmelding og betaling. Samtidig vil du modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et transformerende forløb for dig, din krop og dine fødder.

Skriv dig på venteliste/forhåndstilmeld dig 8 dage Online forløb på “Tilføj til kurv” ovenfor.

 

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “ONLINE KICKSTART: FORHÅNDSTILMELD”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *