unnamed
Sunde fødder med yogaworkshop
fodøvelser - stå korrektGear ned med yoga og meditationMuskler-sener-fod

SUNDE FØDDER ONLINE WORKSHOP : 21. NOV

DKK495

UDSOLGT – ingen ledige pladser

Få en plads næste gang workshoppen afholdes ved at forhåndstilmelde dig her.

På LIVE online yogaworkshoppen arbejder vi med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen.

Her bliver fødderne forkælet og trænet sunde, smukke og stærke med mange forskellige fod – og yogaøvelser. Du vil opleve ren velvære for både fødder, krop & sind. Undervisningen foregår LIVE, så du kan stille spørgsmål direkte til Helle på workshoppen.

Det praktiske:

  • Fredag den 19. november kl. 10:00 modtager du en mail med link til den lukkede Facebookgruppe, hvor LIVE online workshoppen afholdes.
  • LIVE online workshoppen afholdes på Facebook den 21. november kl. 10:30 – 13:30 med LIVE foredrag, LIVE træning og LIVE spørgsmål/svar.
  • Du kan downloade alle øvelserne på skrift inden workshoppen, så du kan tage noter på træningsprogrammet.
  • Du har adgang i 48 timer til optagelsen/replay på Facebook – så helt til tirsdag den 23. november kl. 23:59.

Kan du ikke være med på LIVE tidspunktet, kan du alligevel tilmelde dig, da du kan se optagelsen/replay i 2 dage (48 timer) på Facebook. Dine fødder og resten af din krop vil elske disse øvelser.

UDSOLGT – ingen ledige pladser

Få en plads næste gang workshoppen afholdes ved at forhåndstilmelde dig her.

 

Dato:21/11/2021

Tid:10:30 - 13:30

Sted:LIVE online i Facebookgruppe (adgang i 2 dage)

Ikke på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Sunde og stærke fødder med Yoga

Fødderne er den del af din krop, der belastes mest, men desværre hører fødderne også til den mest forsømte og oversete region af kroppen, som først får opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

Kender du dine fødder?

Der er 26 knogler, 33 led og 24 muskler i din ene fod. Og ligesom alle andre muskler i din krop skal disse muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde. Selv efter mange års  forkert slid af fødderne og brug af dårligt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om Fødder workshop her.