unnamed
Sunde fødder med yogaworkshop
fodøvelser - stå korrektGear ned med yoga og meditationMuskler-sener-fod

SUNDE FØDDER ONLINE WORKSHOP : 21. OKT

DKK495

På online workshoppen arbejder vi med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen.

Her bliver fødderne forkælet og trænet sunde, smukke og stærke med mange forskellige fod – og yogaøvelser. Du vil opleve ren velvære for både fødder, krop & sind.

Efter online Yoga Workshoppen modtager du øvelserne på skrift og du har adgang videoen med øvelserne i 2 dage på Facebook.

Alt hvad du behøver er en PC eller tablet med lyd, internetforbindelse og en Facebook profil. Du modtager en mail med adgang til den lukkede Facebook gruppe, hvor online workshoppen foregår.

UDSOLGT

Tilmeld venteliste til næste workshop for sunde fødder

 

 

Dato:21/10/2020

Tid:18:30 - 21:00

Sted:Online : Fra din egen computer

Ikke på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Sunde og stærke fødder med Yoga

Fødderne er den del af din krop, der belastes mest, men desværre hører fødderne også til den mest forsømte og oversete region af kroppen, som først får opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

Kender du dine fødder?

Der er 26 knogler, 33 led og 24 muskler i din ene fod. Og ligesom alle andre muskler i din krop skal disse muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde. Selv efter mange års  forkert slid af fødderne og brug af dårligt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Tilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Eller læs mere om Fødder workshop her.