unnamed

YOGAREJSE 2024 : VENTELISTE

0,00 kr.

Forhåndstilmelding til Yogarejse Sydfrankrig

Yoga, meditation, velvære og vandreture lige ved Middelhavet i Sydfrankrig. Vi er udenfor under åben himmel til skøn træning, hvor du mærker, at skuldrene sænkes, så du kommer helt ned i gear. Vi rejser i maj eller juni måned for at få lys og varme, mens vi nyder den skønne sydfranske atmosfære, maden, stemningen og udendørsaktiviteterne for krop & sind.

Der har været fuldt booket de sidste 6 år på yogarejserne i maj. Derfor kan det anbefales, at du tilmelder dig ventelisten til yogarejsen til Sydfrankrig, hvis du vil med til Sydens sol.

Når du står på ventelisten/forhåndstilmeldingen, får du direkte besked om pris, tilmelding etc, så du kan sikre dig en plads før alle andre. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

At stå på listen er IKKE bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding, samt nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed og træning.

Ja tak – jeg vil modtage information om yogarejser og nyhedsbreve fra Mere Sundhed. 

Dato:

Tid:00:00

Sted:Maj/ Juni Sydfrankrig

187 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Forhåndstilmelding til maj/juni 2024. 

Smukke Sydfrankrig

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Provence, hvor vi har lys, varme og sol. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.