unnamed
Pool-hotel-Lefka
Stand-hotel-LefkaYogaShala-morgen-LefkaYogaShala-Lefka

Yogarejse venteliste : Maj 2020

Gratis!

Venteliste til yogarejse + nyhedsbrev

Yoga, pilates, meditation og velvære i en hel uge til Grækenland på spa-hotel med egen strand. Vi har skøn træning i den åbne yogasal, så vi mærker varmen, solen og naturen på den smukke græske Ø Lefka. Vi har også vandreture, som påvirker krop og sind. Tag med og mærk hvordan du kommer helt ned i gear.

Der har været fuldt booket de sidste 5 år til yogarejserne i maj måned, men du kan komme på venteliste til maj 2020.

Vi rejser i uge 21 og 22, så sæt kryds i kalenderen.

Når du står på ventelisten, får du direkte besked om hotellet, pris og tilmelding, så du kan sikre dig en plads før alle andre. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

At stå på venteliste er IKKE bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding, samt nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed og træning.

Dato:

Tid:00:00

Sted:Lefka, Grækenland

47 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Venteliste til maj 2020. 

Lefka : Sol og varme på Spa-hotel

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne og varme Grækenland, når foråret er skønt og lunt i maj måned. Vi er på en smukke Ø Lefka, hvor undervisningen foregår i en yogashala udenfor, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro og naturen, mens vi træner.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.