unnamed
Meditation-Helle-MereSundhed
Yogaretreat morgenmeditation badebroHotel Christiansminde yogaretreatYogaretreat Yogarejse

Yogaretreat Danmark : 24.-26. april

DKK1.900

PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

Fordyb dig i Hatha Yoga, meditation, naturen og sund livsstil. Vi bor på Hotel Christiansminde, hvor vi nyder 3 yogadage på det, som må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort på Fyn.

Du betaler her faktura 1, som er for kursusdelen. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du bliver automatisk booket en plads på Hotel Christiansminde. Faktura fra hotellet (faktura 2) modtages på mail cirka 8 uger før afholdelse, hvor betalingen sker til hotellet.

Prisen for det samlede retreat er fra kr. 3.895,-. Se indholdet for det samlede yogaretreat klik her.

Du kan tilkøbe for kr. 495  Sunde Fødder Workshop – klik her, som afholdes søndag d. 26. april i forlængelse af yogaretreatet. Du får en skøn massagebold som bonusgave, hvis du booker begge events.

Få pladser tilbage: Hvis den grønne knap TILFØJ TIL KURV ikke vises nedenfor, er yogaretreat udsolgt.

Dato:24/04/2020 - 26/04/2020

Tid:15:00 - 14:00

Sted:Christiansminde, Sydfyn, Danmark

3 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Yogaretreat – 3 skønne yogadage

Vi bruger en forårsweekend til yoga, meditation, åndedrætsøvelser og gå/vandreture i naturen. Disse redskaber vil detoxe din krop, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen ved havet og skoven, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet. Så du kan glemme alt om en stresset hverdag med både tankemylder og spændinger i kroppen. Du får ro. Du får stilhed. Du kan mærke dig selv.

Tilmeld dig yogaretreat weekend på Hotel Christiansminde på Fyn ved at  “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Yogaretreat weekend i Danmark her.