unnamed
Meditation-Helle-MereSundhed
Yogaretreat morgenmeditation badebroHotel Christiansminde yogaretreatYogaretreat Yogarejse

Yogaretreat Danmark : 9.-11. april

DKK2.115

UDSOLGT – PRIS FOR KURSUSDELEN : FAKTURA 1

Skriv dig på forhåndstilmelding til næste yogaretreat lige her

Udendørsretreat, som overholder alle corona-restiktioner: Fordyb dig i Hatha Yoga, meditation, naturen og sund livsstil. Vi bor på Hotel Christiansminde, hvor vi nyder 3 yogadage på det, som må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort på Fyn. Som ekstra forkælelse får du i bonus adgang til online yogavideoer til i én hel uge, som du kan bruge både under og efter retreatet.

Dette er faktura 1 for kursusdelen. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du bliver automatisk booket en plads på Hotel Christiansminde. Faktura fra hotellet Faktura 2 betales direkte til hotellet ved ankomst den 9. april, da vi er så tæt på afholdelse af retreatet.

Prisen for det samlede retreat er fra kr. 4.195,- .Se indholdet for det samlede yogaretreat klik her.

 

Dato:09/04/2021 - 11/04/2021

Tid:15:00 - 13:30

Sted:Christiansminde, Sydfyn, Danmark

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Yogaretreat – 3 skønne yogadage

Vi bruger en forårsweekend til yoga, meditation, åndedrætsøvelser og gå/vandreture i naturen. Disse redskaber vil detoxe din krop, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen ved havet og skoven, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet. Så du kan glemme alt om en stresset hverdag med både tankemylder og spændinger i kroppen. Du får ro. Du får stilhed. Du kan mærke dig selv.

Tilmeld dig yogaretreat weekend på Hotel Christiansminde på Fyn ved at  “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Yogaretreat weekend i Danmark her.

 

Hvad hvis yogaretreatet ikke kan afholdes pga corona?

For Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) gælder de almindelige handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato, hvor Mere Sundhed sørger for at både Faktura 1 og Faktura 2 flyttes til den nye dato.

Helt specielt under coronakrisen tilbyder Mere Sundhed, at du kan flytte til en senere dato eller modtage et tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1). Tilgodebevis er gældende i 2 år. For Faktura 2 kan du flytte til senere dato eller modtage pengene retur/tilgodehavende, såfremt der ikke tilbydes en senere dato. Dermed har du corona garanti på, at du ikke mister dine penge hverken vedr. kursusgebyret (Faktura 1) eller til hotellet (Faktura 2).