unnamed
Spa-Wellness-Mindfulness-Yoga
Sauna-Yoga-MereSundhedSpa-hotel-yoga-MereSundhedYogaretreat Yogarejse

Yogaretreat Danmark : Venteliste

Gratis!

Venteliste til yogaretreat + nyhedsbreve

2 dages forkælelse på luksus yogaretreat med 1 overnatning på det smukkeste strandhotel med Spa i Danmark. Du vil nyde yoga, meditation, mindfulness ved havet, digital detox, luksus spa-oplevelser, overnatning på Superior værelse, 3 retters gourmet middag og morgenmadsbuffet.

Alle retreats i 2020 er fuldt booket, men du kan komme på venteliste til næste gang yogaretreatet afholdes på følgende weekender. Der er ikke bindende tilmelding. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

  • Lørdag d. 13.03 – Søndag d. 14.03.2021
  • Lørdag d. 24.04 – Søndag 25.04.2021

Ja tak – jeg vil på venteliste og samtidig tilmelder jeg mig nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

Dato:

Tid:

Sted:Venteliste : Marienlyst, Nordsjælland, Danmark

149 på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Strandhotel Luksus yogaretreat ved havet med spa

Bo på et luksus spa-hotel med havudsigt, mens du fordyber dig i yoga og meditation. Du vil opleve en helt speciel ro og nærvær i disse smukke omgivelser. Med flere timers undervisning på 2 dage øger du din kropsbevidsthed via yogaen, mens meditationen beroliger krop og sind. Tag 24 timer ud af din kalender til denne digitale detox og kom hjem med fornyet ro og energi.

Meditation og Mindfulness på 2 dages luksus retreat

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig ventelisten på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om det populære yogaretreat her.