unnamed
Meditation-Helle-MereSundhed
Yogaretreat morgenmeditation badebroYogasal-christiansmindeHotel Christiansminde yogaretreat

Yogaretreat Fyn : VENTELISTE

Gratis!

Forhåndstilmelding til yogaretreat og nyhedsbreve

Tilmeldingen er ÅBEN – læs mere her om Fyn yogaretreats.

Fordyb dig i Hatha Yoga, meditation, naturen og sund livsstil. Vi bor på et skønt hotel, hvor vi nyder 3 yogadage på et smuk beliggende resort på Fyn midt i naturen ved havet.

Der har været fuldt booket de sidste mange år på dette yogaretreat, men du kan komme på forhåndstilmelding til kommende datoer.

At stå på venteliste er IKKE bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding. Når du står på venteliste, får du direkte besked om pris, tilmelding etc, så du kan sikre dig en plads før alle andre. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

Ja tak – jeg vil forhåndstilmelde mig og samtidig tilmelder jeg mig nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

Dato:

Tid:

Sted:Fyn, Danmark

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Yogaretreat – 3 skønne yogadage

Vi bruger en weekend til yoga, meditation, åndedrætsøvelser og gå/vandreture i naturen. Disse redskaber vil detoxe din krop, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen ved havet og skoven, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet. Så du kan glemme alt om en stresset hverdag med både tankemylder og spændinger i kroppen. Du får ro. Du får stilhed. Du kan mærke dig selv.

Tilmeld dig VENTELISTEN  yogaretreat weekend på Fyn ved at  “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Yogaretreat weekend til Fyn her.