unnamed
Mentalt Ro og overskud
Meditation-Helle-MereSundhedWorkshops og kurserYogaretreat Yogarejse

Retreat Sorg Omsorg: OKT. Depositum

DKK2.070

PRIS FOR KURSUSDELEN
Udsolgt/afholdt 

Se kommende yogaretreats i Danmark her 

 
Find tilbage til dig selv med værktøjer fra yoga, meditation, mindfulness, trygge samtaler og foredrag lige midt i naturen. Vi bor på det smukkeste retreatet sted på Langeland, hvor du får sund vegetarisk mad (også med fisk), overnatning og al undervisning fra hele 3 undervisere. Det eneste, du skal sørge for, er transport til Tranekær på Langeland.

Der udbydes kun 10 pladser på dette unikke retreat, hvor alt er inkluderet, så hurtig tilmelding anbefales, inden det bliver udsolgt.

Dette er betaling for depositum/ faktura 1 for kursusdelen på kr. 2.070,-. Bekræftelse på kursusdelen modtager du på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du bliver automatisk booket for ophold på “Sukkerfabrikken” i Tranekær på Langeland. Faktura 2 på kr. 2.225,- for ophold på Sukkerfabrikken modtages på mail. Du får mail med information om betaling 4 uger før afholdelse af yogaretreatet.

Den samlede pris for Sorg & Omsorg Retreatet på Faktura 1 + Faktura 2: kr. 4.295,-

UDSOLGT – ingen ledige pladser

 

Dato:30/10/2020 - 01/11/2020

Tid:15:00

Sted:Sukkerfabrikken, Langeland, Danmark

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

3 dages retreat med sorg, omsorg og yoga

Yogaretreat kun for kvinder – max. 10 deltagere.

Hvordan finder jeg tilbage i min krop og min sjæl? At miste en man holder af, er så voldsomt og fundamentalt rystende, at det påvirker både krop og sind på måder, man ikke har prøvet før, og som man måske ikke har erfaring med at styre.

Formålet med retreatet

Vi ønsker, at vi i trygge rammer kan skabe et rum, hvor du, som har mistet, kan få ro og omsorg til at trække vejret, mærke sin krop og i fællesskab med ligesindede får mulighed for at udveksle erfaringer, hvordan det er muligt at leve med sorgen. Ideen til retreatet er opstået, fordi vi er 2 kvinder, som selv har mistet, og vi har manglet et rum til at kunne dele og bearbejde sorgen. Igennem yoga og samtaler har vi fundet en ro og tilbage til os selv – og det vil vi gerne dele:
  • Med blid yoga og mindfullness vil vi hjælpe dig med at sætte fokus på åndedrættet, så du får mere ro i kroppen og bliver bedre i stand til at være tilstede. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i yogaen.
  • Vi hjælper dig til gennem guidede seancer at kigge på, hvordan du helt lavpraktisk kan få ideer og råd til, hvordan du klarer din hverdag, dit arbejde, dit sociale liv, dine nærmeste og din tid med dig selv.
  • Efter retreatet får du både skriftligt materiale og videooptagelse af øvelserne med hjem, så du kan forsætte med at drage omsorg for dig selv.
  • Det er for kvinder, som har mistet (ægtefælde, kæreste, barn, søskende, forældre eller anden, som har stået dit hjerte nær).

Praktisk info og pris

Retreatet foregår på Sukkerfabrikken i Tranekær på Langeland. Det er muligt at komme dertil med offentlig transport. Du vil gennem weekenden få dejlig hjemmelavet vegetarisk mad (også med fisk), som er overvejende økologisk. Sukkerfabrikken ligger lige ved siden af Tranekær Slot og midt i den smukkeste natur. Der er mulighed for at gå dejlige ture i skoven og ved vandet. Læs mere om Sukkerfabrikken her.

Dato: 30. oktober kl. 15:00 – 1. november kl. 13:00

Prisen for denne weekend med al undervisning, alle måltider med hjemmelavet økologisk mad og delt dobbeltværelse: kr. 4.295,-
Bemærk denne weekend er sat sammen af ydelser fra 2 forskellige udbydere, hvorfor betalingen deles op i 2 faktura:

Kursusgebyret/Depositum/ Faktura 1 udgør kr. 2.070,- som betales ved tilmelding på denne hjemmeside.

Ophold/ Faktura 2 udgør kr. 2.225,- betales til Sukkerfabrikken 4 uger før retreatet afholdes.
Tillæg for enkeltværelse: kr. 300,-

Du kan selv medbringer sengelinned, lagen og håndklæde eller du kan tilkøbe det hos Sukkerfabrikken.
Tillæg for sengelinned, lagen og håndklæde: kr 200,-

Tilmeld dig retreatet: Scroll op og TILFØJ TIL KURV på toppen af siden.

Undervisere på retreatet

Fra venstre mod højre ->

 

Anna Kløvedal:
Foredragsholder og samtalecoach på retreatet. Mistede i 2004 sin 15-årige datter. I 2009 udkom “Ingenmandsland – om afmagt og kærlighed”, hvor bogen efterfølgende har resulteret i foredrag både for hospitalspersonale om sorgbearbejdning og landet rundt for personer, som har mistet eller er pårørende til nogen, der har mistet.

Lone Lykke:
Tovholder på retreatet. Pensioneret psykolog. Mistede i 2011 sin 27-årige søn. Har deltaget på Helle Lyngsgaard Johansens Yogarejser, og Helles dygtige vejledning og undervisning fik den konstant knugende fornemmelse i hjertet til at slippe sit tag. Som psykolog og som privatperson har jeg arbejdet med samtaleterapi i forbindelse med sorg, og det er vigtigt. Mine egne personlige erfaringer med yoga og mindfullness viser, at det er mindst lige så vigtigt at arbejde med kroppen, så vi kan forløse for spændinger og sorgen i kroppen. Derfor opstod idéen til dette retreat sammen med samtalecoach Anna og yogalærer Helle.

Helle Lyngsgaard Johansen:
Underviser i yoga, åndedrætsøvelser og mindfullness på retreatet. Arbejder til dagligt med yoga og med kropsbevidsthed hos kvinder, som ønsker større harmoni og glæde i livet. Der arbejdes med ubalancer i kroppen som følge af en stresset hverdag, overvægt, fysiske smerter, alvorlig sygdom eller dyb sorg.

 

Hvad hvis yogaretreatet ikke kan afholdes pga corona?

For Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) gælder handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato, hvor Mere Sundhed sørger for at både Faktura 1 og Faktura 2 flyttes til den nye dato.

Helt specielt under coronakrisen tilbyder Mere Sundhed tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1), hvis du ikke kan deltage på den senere planlagte dato. Tilgodebevis er gældende i 2 år.

 

Har du har overvejet dette helt unikke yogaretreat, men har et spørgsmål…?

Kontakt os endelige, vi vil meget gerne høre fra dig.

Anna Kløvedal: Mobil 40 52 80 48 eller mail: anna@anna-klovedal.dk

Lone Lykke: Mobil 26 70 16 20 eller mail: lonelykkemail@gmail.com

Helle Lyngsgaard Johansen: Mobil 28 69 19 55 eller skriv til mig her.

 

Vi glæder os til at vise dig dette smukke retreatet sted på Langeland, hvor vores ønske er at du kan give dig selv nærvær, omsorg og kærlighed.

Tilmeld dig retreatet: Scroll op og TILFØJ TIL KURV på toppen af siden.