unnamed
Meditation-Helle-MereSundhed
Yogaretreat morgenmeditation badebroHotel Christiansminde yogaretreatYogaretreat Yogarejse

Yogaretreat Weekend Fyn: Venteliste

Gratis!

Venteliste til yogaretreat + nyhedsbrev

Fordyb dig i Hatha Yoga, meditation, naturen og sund livsstil. Vi bor på Hotel Christiansminde, hvor vi nyder 3 yogadage på det, som må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort på Fyn.

De sidste 3 gange har der været fuldt booket til yogaweekenderne, men du kan komme på venteliste til næste gang yogaretreatet afholdes. Sæt kryds i kalenderen:

  • Fredag d. 24. april – Søndag d. 26. april.

Når du står på ventelisten, får du direkte besked om tilmelding, så du kan sikre dig en plads før alle andre. Endelig tilmelding og betaling sker efter først-til-mølle-princippet.

At stå på venteliste er IKKE bindende, men du modtager en mail, når der åbnes for tilmelding, samt nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed og træning.

 

Dato:24/04/2020 - 26/04/2020

Tid:15:00

Sted:Venteliste, Christiansminde, Sydfyn, Danmark

31 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Yogaretreat – 3 skønne yogadage

Vi bruger en forårsweekend til yoga, meditation, åndedrætsøvelser og gå/vandreture i naturen. Disse redskaber vil detoxe din krop, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen ved havet og skoven, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet. Så du kan glemme alt om en stresset hverdag med både tankemylder og spændinger i kroppen. Du får ro. Du får stilhed. Du kan mærke dig selv.

Tilmeld dig yogaretreat weekend på Hotel Christiansminde på Fyn ved at  “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Yogaretreat weekend i Danmark her.