Video nakke og skuldre

Det sunde aandedraet-yoga-meditation

Smertelindring for nakke og skuldre

De fleste symptomer med smerter i nakke og skuldre kommer, fordi vi spænder i musklerne i området. Som det første skal du lære at afspænde nakke- og skuldremusklerne. Dernæst skal du få bevæget disse muskler hver dag. Og ja – jeg mener hver dag.  Du kan bruge denne video på blot 4 minutter. Det er som medicin for hovedpine og spændinger.

Video nakke og skuldre

Bemærk på videoen sidder jeg på gulvet, men du kan sidde på en stol, hvis det er bedre for dig. Det vigtigste er, at du kan rette ryggen. Da videoen er 9 år gammel er billede og lydkvalitet derefter, men kontakt mig for personlig træning eller deltag på mine online forløb, så lover jeg dig bedre billede og lyd 🙂

Har du ondt i nakke og skuldre?

Selv om du har ondt, skal du træne, sådan lyder anbefalingerne i dag. Dog bør du være lidt mere varsom, når det drejer sig om din nakke og skuldre. Dette område er noget af det mest bevægelige i din krop. Det sætter store krav til både styrke og bevægelighed i området.

For de fleste giver det smerter at have armene løftede over hovedet i længere tid, gentage bevægelsen eller med tung vægt, så træn med omtanke, når det gælder din nakke og skuldre. Omvendt så er det for meget stillesiddende arbejde er den værste synder i forhold til smerter i området. Brug gerne videoen hver dag eller et par gange om ugen, og du vil allerede være godt i gang med at forbygge dårlig holdning og smerter.

Prøv yoga som smertelindring

Kunne du tænke dig et intensivt forløb på en uge, så er yoga- og velværerejser med træning hver dag måske noget for dig? Du vil uden tvivl opleve en stor smertelindring for hele kroppen.

De muskler, du træner i yogaundervisningen, kommer dig til gode i mange andre sammenhænge. Ved yoga styrker du din krop, så du forbliver stærk og smidig. Oven i købet giver yoga dig et overskud af kræfter efter din træning.

Så der er ingen grund til at vente, kom igang med din træning med det samme.

Du har måske bemærket, at der står min gamle webadresse på videoen. Mit firmanavn er i dag Mere Sundhed – så du er kommet til rette sted for en sundere livsstil.
TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS