Bækkenbund workshop

hjertehaender-baekkenbund

Det berømte knib – kun for kvinder

Lær bækkenbundstræning, hvor du får langt større effekt end det traditionelle knib. Du kan med det samme bruge øvelserne i din træning.

I dag har mange problemer med bækkenbunden, hvor en overfladisk vejrtrækning og mangel på bevægelse omkring hofterne, bækkenet og ryggen er en oplagt forklaring.

På workshoppen lærer du funktionel træning af bækkenbunden sammen med resten af kroppen. Det betyder, at du får den stimulering af bækkenbunden, som er nødvendigt for en sund, elastisk og smidig bækkenbund.

Svag eller kronisk spændt bækkenbund

Bækkenbunden ligger som en trampolin i bunden af bækkenet og den giver støtte til de indre organer, og det traditionelle billede af en svag bækkenbund er, at bækkenbunden er for slap. Men hos mange kvinder viser det sig, at de har en kronisk spændt bækkenbund, som derfor er svag og dysfunktionel.

En muskelfiber, som kronisk er trukket sammen over længere tid, mister sin evne til at trække sig sammen med kraft, og derfor øver vi at kunne afspænde helt i bækkenbunden, så bækkenbund igen kan opnå sin fulde længde og smidighed. Du lærer også, hvordan din bækkenbund og åndedrætsmusklen anatomisk hænger sammen, og dette skal du bruge hver eneste gang, du skal foretage et knib.

Funktionel bækkenbundstræning og afspænding

På bækkenbund workshop træner vi funktionel bækkenbundstræning, så øvelserne indeholder åndedrættet og bevægelse i hofter, bækkenet og ryggen. Samtidig er det meget vigtigt, at din bækkenbund er i stand til at spænde helt af, så du ikke ender med en uelastisk, sløv og måske overspændt bækkenbund.

Med kun få kvinder på holdet, får du rig lejlighed til at forstå og træne din bækkenbund. Det er træning, som gør en forskel. Næsten som personlig træning.

Forhåndstilmeld til ny dato

Når du tilmelder dig forhåndstilmelding, så vil du modtage en mail, så snart der er nye datoer for workshop for bækkenområdet. Der er ikke bindende tilmelding. Det koster blot din e-mail, så du samtidig vil modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

 

Dato: 12.03.2018: Afholdt/udsolgt

Dato: 25.04.2018: Afholdt/udsolgt

Tid: kl. 19:00 – 21:00

Sted: Mere Sundhed, Blomsterager 409, 2980 Kokkedal

Pris: Kr. 525,- inkl. træningsprogram

 

Tilmelding til workshop

UDSOLGT – Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Lokationen er 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 5 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

Praktiske informationer

  • Workshoppen er for alle kvinder, som ønsker at få en sund, elastisk og smidig bækkenbund.
  • Få deltagere med max. 5 kvinder, så det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne.
  • Medbring dit eget tæppe – eller du er velkommen til gratis at låne hos Mere Sundhed.
  • Kom i behageligt træningstøj, og tag en ekstra trøje og varme strømper med.
  • Skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.

 

Forhåndstilmeld til ny dato

Når du tilmelder dig forhåndstilmelding, så vil du modtage en mail, så snart der er nye datoer for workshop for bækkenområdet. Der er ikke bindende tilmelding. Det koster blot din e-mail, så du samtidig vil modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed.