Bækkenbund workshop

hjertehaender-baekkenbund

Det berømte knib – kun for kvinder

Lær bækkenbundstræning, hvor du får langt større effekt end det traditionelle knib. Du kan med det samme bruge øvelserne i din træning.

I dag har mange problemer med bækkenbunden, hvor en overfladisk vejrtrækning og mangel på bevægelse omkring hofterne, bækkenet og ryggen er en oplagt forklaring.

På workshoppen lærer du funktionel træning af bækkenbunden sammen med resten af kroppen. Det betyder, at du får den stimulering af bækkenbunden, som er nødvendigt for en sund, elastisk og smidig bækkenbund.

Svag eller kronisk spændt bækkenbund

Bækkenbunden ligger som en trampolin i bunden af bækkenet og den giver støtte til de indre organer, og det traditionelle billede af en svag bækkenbund er, at bækkenbunden er for slap. Men hos mange kvinder viser det sig, at de har en kronisk spændt bækkenbund, som derfor er svag og dysfunktionel.

En muskelfiber, som kronisk er trukket sammen over længere tid, mister sin evne til at trække sig sammen med kraft, og derfor øver vi at kunne afspænde helt i bækkenbunden, så bækkenbund igen kan opnå sin fulde længde og smidighed. Du lærer også, hvordan din bækkenbund og åndedrætsmusklen anatomisk hænger sammen, og dette skal du bruge hver eneste gang, du skal foretage et knib.

Funktionel bækkenbundstræning og afspænding

På bækkenbund workshop træner vi funktionel bækkenbundstræning, så øvelserne indeholder åndedrættet og bevægelse i hofter, bækkenet og ryggen. Samtidig er det meget vigtigt, at din bækkenbund er i stand til at spænde helt af, så du ikke ender med en uelastisk, sløv og måske overspændt bækkenbund.

Med kun få kvinder på holdet, får du rig lejlighed til at forstå og træne din bækkenbund. Det er træning, som gør en forskel. Næsten som personlig træning.

Dato: Onsdag 4.9 kl. 19:00 – 21:00 : UDSOLGT
Dato: Tirsdag 1.10 kl. 19:00 – 21:00: UDSOLGT

Sted: Blomsterager 409, 2980 Kokkedal
Pris: Kr. 525,- inkl. træningsprogram

 

Kom på venteliste til næste gang

Tilmeld venteliste uden binding og få dato, når workshoppen afholdes igen – og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Lokationen er 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 5 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering.  Jeg glæder mig til at se dig.

Bækkenbund : September 2019: UDSOLGT
TILMELD 4. SEPTEMBER


Bækkenbund : Oktober 2019: UDSOLGT 
TILMELD 1. OKTOBER

 

Praktiske informationer

  • Workshoppen er for alle kvinder, som ønsker at få en sund, elastisk og smidig bækkenbund.
  • Få deltagere med max. 5 kvinder, så det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne.
  • Medbring dit eget tæppe – eller du er velkommen til gratis at låne hos Mere Sundhed.
  • Kom i behageligt træningstøj, og tag en ekstra trøje og varme strømper med.
  • Skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.

Er du i tvivl om workshoppen for bækkenbunden er noget for dig?

Spørg om workshoppen ved at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

 

For et halvt år siden ønskede jeg at gøre noget godt for mig selv og min krop igennem træning. Det var vigtigt for mig, at lære det rigtigt fra starten, derfor søgte jeg efter en privat underviser og fandt heldigvis Helle. Helle er fantastisk dygtig. Hun er engageret og nærværende. Helle har en super autentisk måde at guide en igennem øvelser og åndedræts metoder, at jeg kun kunne føle mig tryg og i kontakt med mig selv – TAK ! Der er de bedste anbefalinger fra mig.
Tina Hvedehave 

 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.