Bækkenbund workshop

hjertehaender-baekkenbund

Det berømte knib – kun for kvinder

Lær bækkenbundstræning, hvor du får langt større effekt end det traditionelle knib. Du kan med det samme bruge øvelserne i din træning.

I dag har mange problemer med bækkenbunden, hvor en overfladisk vejrtrækning og mangel på bevægelse omkring hofterne, bækkenet og ryggen er en oplagt forklaring.

På workshoppen lærer du funktionel træning af bækkenbunden sammen med resten af kroppen. Det betyder, at du får den stimulering af bækkenbunden, som er nødvendigt for en sund, elastisk og smidig bækkenbund.

 

Svag eller kronisk spændt bækkenbund

Bækkenbunden ligger som en trampolin i bunden af bækkenet og den giver støtte til de indre organer, og det traditionelle billede af en svag bækkenbund er, at bækkenbunden er for slap. Men hos mange kvinder viser det sig, at de har en kronisk spændt bækkenbund, som derfor er svag og dysfunktionel.

En muskelfiber, som kronisk er trukket sammen over længere tid, mister sin evne til at trække sig sammen med kraft, og derfor øver vi at kunne afspænde helt i bækkenbunden, så bækkenbund igen kan opnå sin fulde længde og smidighed. Du lærer også, hvordan din bækkenbund og åndedrætsmusklen anatomisk hænger sammen, og dette skal du bruge hver eneste gang, du skal foretage et knib.

Funktionel bækkenbundstræning og afspænding

På bækkenbund workshop træner vi funktionel bækkenbundstræning, så øvelserne indeholder åndedrættet og bevægelse i hofter, bækkenet og ryggen. Samtidig er det meget vigtigt, at din bækkenbund er i stand til at spænde helt af, så du ikke ender med en uelastisk, sløv og måske overspændt bækkenbund.

Med det dybdegående materiale og hele 6 måneders adgang, får du rig lejlighed til at forstå og træne din bækkenbund. Det er træning, som gør en forskel. Du får desuden materiale på skrift i PDF form til evigt eje, så du kan huske dine bækkenbundsøvelser.

Dato: Lørdag 1.6 kl. 10:00 åbnes for adgang på Bonusworkshoppen
Sted: Online workshop (+ online adgang i 4 mdr.)
Pris: Kr. 595,- inkl. træningsprogram

Sommerpakke til en værdi kr. 1.390,-
Din pris kun kr. 695,- 

Tilmeld dig inden den 28. maj kl. 23:59, så får du både Bækkenbundsworkshoppen (pris kr. 595,-) og Sommer Bootcamp Core forløb (pris kr. 795,-) til kun kr. 695,-

Ja tak – jeg vil i form og tilmelder mig til sommerpakken

Bækkenbundsworkshop + Sommer Bootcamp Core til kun kr. 695,-
Sommerpris fås kun indtil den 28. maj

TILMELD SOMMERPRIS

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales. Der lukkes for tilmelding til sommerholdet den 30. maj kl. 23:59. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop.

Du kan naturligvis også købe Bækkenbundsworkshoppen til den normale pris på kr. 595,- så er du meget velkommen til at kontakte Helle for dette. Sommerpakken du får her, giver dig dog mulighed for at få træne HELE kroppen, som din bækkenbund også har glæde af. For kun kr. 100,- får du også adgang til Sommer Bootcamp Core træning.

Ja tak – jeg vil i form og tilmelder mig til sommerpakken

Bækkenbundsworkshop + Sommer Bootcamp Core til kun kr. 695,-
Sommerpris fås kun indtil den 28. maj

TILMELD SOMMERPRIS

 

Udsolgte datoer:

Dato: 4.4 kl. 10:00 åbnes adgang: Udsolgt
Sted: Online workshop (+ online adgang i 6 mdr.)
Pris: Kr. 525,- inkl. træningsprogram

Bækkenbund : April Udsolgt

 

Dato: Onsdag 19.2 kl. 19:00 – 21:00: Udsolgt
Sted: Blomsterager 409, 2980 Kokkedal
Pris: Kr. 525,- inkl. træningsprogram

Bækkenbund : Februar: Udsolgt
TILMELD 19. FEBRUAR

 

Dato: Tirsdag 31.3 kl. 19:00 – 21:00: Udsolgt
Sted: Online workshop (+ online adgang i 30 dage)
Pris: Kr. 525,- inkl. træningsprogram

Bækkenbund : Marts: Udsolgt
  TILMELD 31. MARTS

 

Praktiske informationer for fysiske workshops

  • Workshoppen er for alle kvinder, som ønsker at få en sund, elastisk og smidig bækkenbund.
  • Det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne.
  • Kom i behageligt træningstøj, og tag en ekstra trøje og varme strømper med.
  • Al træningsudstyr lånes af Mere Sundhed, så du behøver ikke medbringe måtte eller andet.
  • Skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.
  • Lokationen er 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 5 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering. Efter den fysiske workshop modtager du øvelserne på skrift til hjemmetræning.

Er du i tvivl om workshoppen for bækkenbunden er noget for dig?

Spørg om workshoppen ved at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

For et halvt år siden ønskede jeg at gøre noget godt for mig selv og min krop igennem træning. Det var vigtigt for mig, at lære det rigtigt fra starten, derfor søgte jeg efter en privat underviser og fandt heldigvis Helle. Helle er fantastisk dygtig. Hun er engageret og nærværende. Helle har en super autentisk måde at guide en igennem øvelser og åndedræts metoder, at jeg kun kunne føle mig tryg og i kontakt med mig selv – TAK ! Der er de bedste anbefalinger fra mig.
Tina Hvedehave 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.