Yogarejse

Yogarejse, pilatesrejse og meditationsretreat i en og samme rejse

Til dig som ønsker indre ro, mere energi og overskud langt væk fra en stresset hverdag.
Oplev hvad en yogaferie med ren forkælelse gør for din krop og dit sind.

 Korsika yogarejse: Maj 2018 Udsolgt

Yogarejse-Korsika-HelleOplev en uge på Korsika med yoga, pilates og meditation. Byen, vi bor i, er det rene idyl med sydfransk stemning, et lille torv, gågader, små butikker og en skøn strand.

Læs om Korsika

Madeira yogarejse: Januar 2018 Udsolgt

Yogarejse-pool-MadeiraYoga, meditation og pilates på Madeira, hvor du bor på et lækkert spa-hotel på en klippetop. Her finder du både udendørs – og indendørspool, spa og sauna.

Læs om Madeira

Korsika yogarejse: September 2018 Ny

Yogarejse-strandEfterårets yogarejse til smukke Korsika med yoga, pilates og meditation. Om morgenen nyder vi yoga på stranden oveni den sydfranske stemning i den lille byen med marked.

Læs om Korsika

Danmark yogaweekend: Efterår 2018

yoga-meditation-HelleRiv et par dage ud af kalenderen og nyd yoga og meditation på en yogaweekend i Danmark. Modtag nyhedsbrevet og få mere info, når der åbnes for tilmelding. 

Info i nyhedsbrev

Aktiv ferie der lader batterierne op

På yoga- og pilatesrejserne får du en aktiv ferieform med flere timers undervisning hver dag i yoga, mindfulness meditation og pilates. Disse yogaretreats foregår i udlandet på udvalgte smukke og naturskønne destinationer. På yoga- og pilatesferien bliver du automatisk sat ned i gear og får tid til at finde dig selv. Du kan på nogle af rejserne krydre ferien med ekstra oplevelser som vandreture, spa-oplevelser, massage og foredrag om sund livsstil. På din yogaferie får du personlig og nærværende undervisning af Helle Lyngsgaard Johansen, som har udviklet rejserne for krop og sind.

Alt samlet i en yogarejse

Undgå at spilde din tid på planlægning og rejsetid. Vi rejser til destinationer, som ikke er længere væk end et par timers flyvetur. Samtidig er yogarejserne udviklet til at tilgodese den moderne livsstil med et travlt liv med karriere, børn eller en travl pensionisttilværelse. Derfor får du nøje beskrivelser om pakkeliste, flyrejse, hotel, etc, så du har ingen bekymringer om planlægningen. Så du skal blot koncentrere dig om, hvor du har lyst til at tage hen på din yogaferie. Skal det være De østrigske Alper, Kreta, Korsika eller Madeira?

Din yogalærer på rejsen

Portraet_HelleHelle Lyngsgaard Johansen er uddannet Cand. Merc. i kommunikation, Certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder og Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.
Læs mere om Helle her

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klik her for næste ledige yogaferie i 2018

 

 

 

Hvad synes tidligere deltagere om rejserne?

”Du har en fantastisk evne til at rumme alle vores forskelligheder. Du har en ro og overskud og dit glade smil og væsen smitter af på en. Jeg er kommet hjem med en ro i sjælen. Det er tredje gang jeg er med, og jeg får noget forskelligt med hjem hver gang fra dine yogaferier. Det er en af de bedste uger på året, og en ting er sikkert – jeg vender tilbage.”
Annette Groth Christensen, sekretær

”Din morgenyoga er noget af det skønneste at stå op til. Du er en super dygtig, kompetent og struktureret underviser, og alt var tilrettelagt nøje. Spa-hotellet var fantastisk – et af de bedste jeg nogen side har boet på. Jeg vil til enhver tid anbefale din yogarejse til andre og ikke mindst at rejse med dig, som underviser. En dejlig dejlig pragtfuld yogaferie……Åhhh, jeg drømmer mig tilbage.”
Anka Lalatovic, Daglig leder/bogholder

”Helle, du er et helt fantastisk menneske, og jeg er glad for at have lært dig at kende. Tusind tak for en helt igennem fantastisk yogarejse, som jeg nød i fulde drag. Du er en skide god instruktør, og jeg fik en masse inspiration med hjem, det var nogle fede yogatimer, du lavede – også pilates og meditation.”
Annelise Rosenberg, Pensionsrådgiver og træningsinstruktør

”Det var en forrygende yogaferie. Den dejligste følelse i min krop. Du er en meget kompetent underviser og din energi og udstråling gjorde, at jeg gav den max gas 🙂 Tilpas undervisning formiddag og eftermiddag. Hotellet var meget charmerende med fantastisk lækker mad. Omgivelserne var også helt i top, herligt at kunne vandre i bjergene, eller sidde på en cafe ved havnen og nyde livet. Jeg har kun godt at sige om din rejse. Tusinde tak.”
Jette Wengholt, glad pensionist og livsnyder

”Tusind TAK for en hel igennem dejlig ferie. Jeg har nydt hvert sekund i træningssalen, både pilates-øvelserne med en dejlig gennemgang af pilatesprincipper, og yoga-øvelserne med fokus på så mange aspekter. Men især også meditationen, som kom til betyde en masse for mig på turen, men også tilbage i Danmark. Du er meget inspirerende at være sammen med, og jeg elsker dit væsen som menneske men også som instruktør. Der var ingen slinger i valsen, jeg var aldrig i tvivl om, hvad du mente, du gav klar besked i din undervisning. Din tidsplan for undervisning var planlagt og blev gennemført til sidste minut. Jeg har allerede anbefalet dine yogarejser og dig til venner og kolleger”.
Stina Jensen, Forsikringsrådgiver