Yogarejse

Yogarejse, pilatesrejse og meditationsretreat i en og samme rejse

Til dig som ønsker indre ro, mere energi og overskud langt væk fra en stresset hverdag.
Oplev hvad en yogaferie med ren forkælelse gør for din krop og dit sind.

Fyn Yogaweekend: November 2022 Udsolgt

Yogaretreat morgenmeditation badebroNyd en lang weekend med 3 skønne yoga dage, hvor vi oplever smukke Sydfyn med yoga, meditation og mindful living. Du får indre ro, hvor vi bor i naturen ved hav og skov.

Læs om Yogaweekend

Madeira Yogarejse: Uge 4 i 2023 Udsolgt

Yogarejse-pool-MadeiraTag med til lys, sol og varme på Madeira, mens det er vinter i Danmark. Vi bor på det smukkeste spa-hotel med udsigt udover Atlanterhavet, hvor du nyder yoga, pilates og naturen.

Læs om Madeira

Madeira Yogarejse: Uge 5 i 2023 Udsolgt

Yogarejse-pool-MadeiraFå indre ro på det smukkeste spa-hotel med udsigt udover Atlanterhavet. Du får yoga, mindfulness, pilates og vandreturer med varme og sol, mens det er vinter i Danmark.

Læs om Madeira

Fyn Yogaweekend: Ny dato 2023

Forhåndstilmeld næste gange vi holder 3 skønne yoga dage, hvor vi oplever smukke Fyn med yoga, meditation og mindful living. Du får indre ro ved at være tæt på naturen.

Læs om Yogaweekend

Sjælland Yoga & Spa: Ny dato 2023

Spa-Wellness-MindfulnessForhåndstilmeld næste gang vi nyder 24 timeres Luksus Yoga – og Spa lige ved vandkanten. Du får ren velvære og udrensning med yoga, mindfulness og spa-oplevelser.

Læs om Yoga & Spa

Kommende yogarejser: 2023

Yogaretreat DanmarkTag med til Sydens sol, hvor du nyder både yoga, pilates, meditation. Du får 7 dage, hvor du oplader energien både i krop og sind på en sund og aktiv yogaferie.

Læs om Yogarejse

Aktiv ferie der lader batterierne op

På yoga- og pilatesrejserne får du en aktiv ferieform med flere timers undervisning hver dag i yoga, mindfulness meditation og pilates. Disse yogaretreats foregår i udlandet eller i Danmark på udvalgte smukke og naturskønne destinationer. På yogaferien bliver du automatisk sat ned i gear og får tid til at finde dig selv. Du kan på nogle af rejserne krydre ferien med ekstra oplevelser som vandreture, spa-oplevelser, massage og foredrag om sund livsstil. På din yogaferie får du personlig og nærværende undervisning af Helle Lyngsgaard Johansen, som har udviklet rejserne for krop og sind.

Yoga- og pilatesrejserne er for alle

Yogarejserne er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Så du behøver ikke have nogen forudsætninger for at deltage i undervisningen, men jo mere du kender til yoga og pilates, jo større mulighed har du for fordybelse. Sværhedsgraden bygges op i undervisningen, så vi starter med en blid stilling, som bliver mere og mere udfordrende, så du kan blive udfordret på dit eget niveau og dagsformen. Det eneste krav er, at du minimum er 18 år.

Alt samlet i en yogarejse

Undgå at spilde din tid på planlægning og rejsetid. Vi rejser ofte til destinationer, som ikke er længere væk end et par timers flyvetur. Samtidig er yogarejserne udviklet til at tilgodese den moderne livsstil med et travlt liv med karriere, børn eller en travl pensionisttilværelse. Derfor får du nøje beskrivelser om pakkeliste, flyrejse, hotel, etc, så du har ingen bekymringer om planlægningen.

Så du skal blot koncentrere dig om, hvor du har lyst til at tage hen på din yogaferie. Skal det være en af de smukke ø’er Madeira, Korsika eller Kreta?

Vil du gerne afsted i en weekend, så læs mere om en yogaweekend i Danmark på det smukkeste sted midt i naturen. Ønsker du ren luksus i 24 timer, så vil Luksus yoga, detox og spa retreatet på 4-stjernet Strandhotel være lige noget for dig.

 

Din yogalærer på rejsen

Portraet_HelleHelle Lyngsgaard Johansen er uddannet Cand. Merc. i kommunikation, Certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder og Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningserfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.
Læs mere om Helle her

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klik for næste ledige yogaferie

 

Hvad synes tidligere deltagere om rejserne?

Du har en fantastisk evne til at rumme alle vores forskelligheder. Du har en ro og overskud og dit glade smil og væsen smitter af på en. Jeg er kommet hjem med en ro i sjælen. Det er tredje gang jeg er med, og jeg får noget forskelligt med hjem hver gang fra dine yogaferier. Det er en af de bedste uger på året, og en ting er sikkert – jeg vender tilbage.”
Annette Groth Christensen, sekretær

Din morgenyoga er noget af det skønneste at stå op til. Du er en super dygtig, kompetent og struktureret underviser, og alt var tilrettelagt nøje. Spa-hotellet var fantastisk – et af de bedste jeg nogen side har boet på. Jeg vil til enhver tid anbefale din yogarejse til andre og ikke mindst at rejse med dig, som underviser. En dejlig dejlig pragtfuld yogaferie……Åhhh, jeg drømmer mig tilbage.”
Anka Lalatovic, Daglig leder/bogholder

Helle, du er et helt fantastisk menneske, og jeg er glad for at have lært dig at kende. Tusind tak for en helt igennem fantastisk yogarejse, som jeg nød i fulde drag. Du er en skide god instruktør, og jeg fik en masse inspiration med hjem, det var nogle fede yogatimer, du lavede – også pilates og meditation.”
Annelise Rosenberg, Pensionsrådgiver og træningsinstruktør

Det var en forrygende yogaferie. Den dejligste følelse i min krop. Du er en meget kompetent underviser og din energi og udstråling gjorde, at jeg gav den max gas 🙂 Tilpas undervisning formiddag og eftermiddag. Hotellet var meget charmerende med fantastisk lækker mad. Omgivelserne var også helt i top, herligt at kunne vandre i bjergene, eller sidde på en cafe ved havnen og nyde livet. Jeg har kun godt at sige om din rejse. Tusinde tak.”
Jette Wengholt, glad pensionist og livsnyder

Tusind TAK for en hel igennem dejlig ferie. Jeg har nydt hvert sekund i træningssalen, både pilates-øvelserne med en dejlig gennemgang af pilatesprincipper, og yoga-øvelserne med fokus på så mange aspekter. Men især også meditationen, som kom til betyde en masse for mig på turen, men også tilbage i Danmark. Du er meget inspirerende at være sammen med, og jeg elsker dit væsen som menneske men også som instruktør. Der var ingen slinger i valsen, jeg var aldrig i tvivl om, hvad du mente, du gav klar besked i din undervisning. Din tidsplan for undervisning var planlagt og blev gennemført til sidste minut. Jeg har allerede anbefalet dine yogarejser og dig til venner og kolleger”.
Stina Jensen, Forsikringsrådgiver