Kostvejledning

kostvejledning-slank-maalebaand

Kostvejledning målrettet dig

Hos Mere Sundhed arbejder vi med kostvejledning, sundhed og træning ud fra et holistisk menneskesyn. Det er svært at komme uden om”du er hvad du spiser”, da vores kost er byggesten for alle kroppens celler.

Ønsker du optimal sundhed, må du se sundhed ud fra en helhed, så du finder ud af, hvordan kost og livsstil påvirker dit helbred, din energi og dit taljemål.

Vi finder ud af, hvordan netop du reagerer på mad, kosttilskud, motion, stress og søvn, da det kan variere fra person til person.

Dine individuelle behov for vejledning

Vi identificerer dine individuelle behov via de 5 trin i kostvejledningen, så du får værktøjer til nye sunde vaner og til at leve en sundere livsstil. Er dit mål at tabe dig, så læs mere om effektivt vægttab, som er en del af kostvejledningen.

Går vi tættere på selve kvaliteten af kosten, så må vi også være kritiske, da kosten ofte har en lang vej fra produktion til spisebordet, så mange fødevarer mister noget af næringen som vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er så vigtige for vores krops sundhed. Det bedste råd er at spise mad af høj kvalitet, som betyder økologi, så uden sprøjtemidler, kunstgødning og ikke farmopdræt af fisk. Din mad og dine kosttilskud skal være så naturlige som muligt og optagelige for kroppen.

Hvordan lever du dit liv?

Hvordan du vælger at leve dit liv har den afgørende betydning for din sundhed og din vægt. Ignorerer du kroppens naturlige behov for restituering og afspænding, kan det betyde, at du nedbryder kroppen, så du er mere modtagelig overfor sygdomme som bl.a. forkølelse og influenza, der vil ske en hurtigere ældningsproces af din hud, krop, celler etc. og du vil få svært ved at tabe dig og svært ved at holde din idealvægt.

At tabe sig bliver ofte ikke nogen succes, når fokus ensporet er på kosten og badevægten. Du skal mentalt skifte fokus til, at du skal arbejde på at få mere energi og overskud. Et højt stressniveau kan betyde, at du ikke taber dig, da kroppen vælger at holde på fedt og væske, når din krop er i ubalance. Her kommer åndedrætsøvelser, mindfulness, afspænding og yoga ind. Disse værktøjer kan vise sig at være din nøgle til et varigt vægttab

Kostvejledning ud fra et 5-trins livsstilsprogram

Trin 1 Udfyldelse af spørgeskemaer (udfyldes inden konsultation).
Trin 2 Første konsultation for at klarlægge dine vaner med kost, motion, søvn og stress.
Du bliver målt og vejet (vægt, fedtprocent, muskelmasse og omkredsmåling)
Trin 3 Tilrettelæggelse af en individuel kostplan til dig
Trin 4 Opfølgningskonsultationer efter første og tredje uge på din individuelle kostplan.
Trin 5 Afsluttende konsultation og finjustering af din individuelle kostplan til en sundere og lettere livsstil.

Kontakt Mere Sundhed for personligt forløb

Der er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste til personlige forløb og en behovsanalyse.

Kontakt kostvejleder og personlig træner Helle og hør om mulighederne.

Hvor foregår kostvejledningen?

Du vælger selv, hvor kostvejledningen skal foregå. Du kan modtage kostvejledning via online coaching, hvis du bor længere væk. Eller du kan få rådgivning hos Mere Sundhed i Kokkedal, på din arbejdsplads i et velegnet lokale (f.eks. mødelokale) eller hjemme privat hos dig selv. Ved rådgivning andre steder end hos Mere Sundhed skal du betale for kørselstid og transporttillæg.

Udnyt tiden – kontakt Helle i dag – jo før du kommer i gang, jo hurtigere når du dine mål !!!kostvejledning-spis sundt