unnamed
Gear ned med yoga og meditation
Kæbeled-vindervideoCoreMuskelslynge-DeepFrontLine-halsnakkekæbe-FRONTVideo-Kickstart-din-Krop2021

ANSIGTSYOGA ONLINE : WORKSHOP VENTELISTE

Gratis!

Du lærer, hvordan du skal træne dine ansigtsmuskler, nakke, skuldre og åndedrætsmuskel. Alle disse muskler hænger muskulært sammen. Når du træner på denne måde, får du den stimulering af dit ansigt, som er nødvendigt for en sund, smuk hud med en flot glød. Så slip for unødvendige rynker og spændinger i dit ansigt. Du vil samtidig opleve en positiv effekt i forhold til smerter i nakke/skuldre, din nattesøvn og hovedpine/migræne.

Forhåndstilmeld dig 3 skønne timers LIVE online træning og foredrag. Du får adgang til replay i 30 dage efterfølgende. Derved får du en god vane med træning af de meget vigtige, men ofte glemte muskler i og omkring dit ansigt. Pris kr. 495,-

Når du står på venteliste/forhåndstilmelding til kommende workshop, får du besked, så snart jeg åbner for tilmeldingen. Det er uden binding at forhåndstilmelde dig, det koster kun din e-mail.

Ja tak – jeg vil forhåndstilmelde mig ansigtsyoga og modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed om sundhed, tips og træning.

Dato:

Tid:

Sted:Forhåndstilmelding (online workshop)

32 på lager

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Ansigtsyoga med effekt

 

Vidste du, at ansigtsmusklerne muskulært hænger sammen med nakke og skuldre?

I dag har mange rynker i ansigtet med løs og slap hud, hvor en forklaring kan være en understimulering af nogle af ansigtets muskler og omvendt en overstimulering/anspændt tilstand af andre af ansigtets muskler. Du lærer også, hvordan dine muskler anatomisk hænger sammen, og denne viden skal du bruge hver eneste gang, du træner dit ansigt.

Med denne indsigt og de skønne øvelser kan du træne dit ansigt og din hud i ansigtet sund, smidig uden unødige rynker og med en flot glød. Du får også gavn af øvelserne i forhold til smertelindre ved ømme nakke og skuldremuskler, en bedre nattesøvn og mindre/færre hovedpine eller migræneanfald.

Forhåndstilmeld dig workshoppen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “ANSIGTSYOGA ONLINE : WORKSHOP VENTELISTE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *