Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde, smukke og stærke fødder

På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Du lærer at træne, så du forbedrer din kropsholdning. Du får velvære og energi til din krop.

Lær om dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder workshop afsluttes med dybdeafspænding, så både krop og sjæl afspændes.

Træningsprogram og online videoer

På den fysiske workshop får du udleveret træningsprogrammet på skrift, så du kan forsætte den effektive fod træning, som giver øget velvære. Helt specielt tilbud til dig som deltager på online workshoppen d. 21. oktober. Du får adgang til video af øvelserne og online workshoppen i 3 dage.  For en tillægspris på kr. 190,- kan du købe adgang til alle 3 KOM FRA HOVEDET NED I KROPPEN online workshops i 2 måneder, så du kan komme i dybden med din hjemmetræning. Sunde fødder med fokus på din kropsholdning d. 21. oktober er den éne af de 3 workshops.

Dato: Fredag 28.2 kl. 15:00 – 18:00: Udsolgt
Sted: Hørsholm Midtpunkt, 1 sal., Hørsholm

 

Dato: Søndag 26.4 kl. 15:00 – 18:00: Udsolgt
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Dato: Søndag 4.10 kl. 15:00 – 18:00 Kun 2 pladser
Sted: Hotel Christiansminde, Svendborg

 

Dato: Onsdag d. 21.10 kl. 18:30 – 21:00 NY dato
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Workshop Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

Tillæg: Kr. 190,- for 2 mrd. adgang til 3 online workshops (6 timers undervisning)

 

Helles yogaworkshop for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage i de 3 timer. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Fodyoga med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig og dine fødder.

Søndags Tema : Svendborg: kun 2 pladser
 TILMELD 4. OKTOBER 

 

Sunde fødder: Online workshop
 TILMELD 21. OKTOBER 

 

Praktiske informationer om workshoppen

Online Workshoppen d. 21. oktober 2020 bliver afholdt via internettet. Du træner hjemmefra, hvor du har en internetforbindelse. Alt hvad du behøver er en PC med lyd og internetforbindelse – og en profil på Facebook. Af træningsudstyr har du brug for en træningsmåtte og en massagebold eller du kan bruge en tennisbold i stedet. Inden online workshoppen modtager du en mail med praktisk info, så Mere Sundhed hjælper dig med det tekniske, hvis du ikke har prøvet online undervisning før. Efter online Workshoppen modtager du øvelserne på skrift og adgang i 5 dage til workshoppen med øvelserne, så du kan fortsætte din træning derhjemme.

Søndags Tema Workshoppen d. 4. oktober 2020 bliver afholdt 5 minutter fra Svenborg i naturskønne omgivelser på Hotel Christiansminde. Der er gratis parkering lige ved hotellet. Tager du toget er der kun et par kilometer fra Svenborg Station, hvor du kan tage en rask gåtur langs havnen ad kærlighedstien, som fører direkte til hotellet. Yogalokalerne ligger i den nye bygning (KUBEN). Gå via hovedindgangen til KUBEN, og på 1. sal finder du pejsestuen, som er et stort dejligt lyst lokale med udsigt ud over det Sydfynske Ø-hav.

  • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at komme dybden med fødderne.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, men det er ok at have en vandflaske med til en workshop.
  • Medbring din egen yogamåtte.
  • Medbring dit eget tæppe til afspænding og evt. en meditationspude/siddepude.
  • Kom i behageligt tøj og tag en ekstra trøje med til afspænding. På din yogamåtte anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Der findes fælles omklædning for damer og herrer i yogastudiet i London Studio i Hørsholm. Der findes ikke omklædning på Hotel Christiansminde, men det er muligt at klæde om på de store rummelige toiletter, hvis du har brug for det.
  • Bonusgave: Når du deltager på online fodworkshoppen d. 21. oktober, får du efterfølgende adgang til online videoen i 5 dage.
  • EKSTRA TILBUD ved deltagelse d. 21. oktober: Du kan for et lille beløb købe adgang i 2 måneder til denne online workshop og de øvrige online workshops i serien Kom fra hovedet og ned i kroppen.

Tak kære Helle, for den skønneste fodworkshop. Jeg har det SÅ fantastisk i mine fødder, selvom det synes jeg jo altid, at jeg har har, men der er sket en markant forskel. Pludseligt er der “liv” under min fodsål og SVANG, woooooo så dejligt at mærke fusserne. Jeg glæder mig vældig til at komme en anden gang.
Gitte Hovmand

Tilmelding til fod workshop

 

Søndags Tema : Svendborg: kun 2 pladser
 TILMELD 4. OKTOBER 

 

Sunde fødder: Online workshop
 TILMELD 21. OKTOBER 

 

Har du spørgsmål om workshoppen for fødderne?

Du er meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

 

Endnu en fantastisk yogaoplevelse hos Helle; fod-workshoppen var suveræn, og Helle er en virkelig god instruktør. Tak for det.
Elsebeth Tarp 

 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.