Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde, smukke og stærke fødder

På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Du lærer at træne, så du forbedrer din kropsholdning. Du får velvære og energi til din krop.

Lær om dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

Yogaworkshoppen er for dig som har ondt i fødderne, nedsunken forfod, knyster, hælspore eller som har rygproblemer, dårlig kropsholdning, ondt i nakke/skuldre eller andre skavanker, som kommer fra dine fødder. På workshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen.

Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med anatomi, kropsforståelse, teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder yogaworkshop afsluttes med dybdeafspænding, så det er en velvære for både krop, sind og sjæl.

Alle workshops udsolgt

Vil du skrives op til nye yogaworkshops for sunde fødder, kan du komme på gratis venteliste?

JA TAK – jeg vil gratis forhåndstilmeldes

Yoga for sunde Fødder
VENTELISTE FØDDER

 

Tak kære Helle, for den skønneste fodworkshop. Jeg har det SÅ fantastisk i mine fødder, selvom det synes jeg jo altid, at jeg har, men der er sket en markant forskel. Pludseligt er der “liv” under min fodsål og SVANG, woooooo så dejligt at mærke fusserne. Jeg glæder mig vældig til at komme en anden gang.
Gitte Hovmand

Det er en hel ny verden for mig med fodøvelserne, som påvirker hele kroppen. Kan mærke øvelserne både i lænden og i skuldrene, så har virkelig haft fat i alle musklerne. Vil bruge mere tid på mine fødder nu. Det var også skønt at bruge den lille massagebold på læggene, jeg har ofte ondt i mine lægge og vågner også om natten. Efter din træning af fødderne sov jeg fantastisk i nat.
Henriette, Social- og sundhedsassistent


Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

Dato: Søndag 6.11.2022 kl. 10:30 – 13:30 Udsolgt
Sted: LIVE Online Workshop – 48 timers adgang til replay

Tilmelding

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Begrænset antal pladser, så LIVE deltagere kan stille spørgsmål, så hurtig tilmelding anbefales. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop. Bliver du syg eller ikke kan deltage på LIVE tidspunktet, vil du have mulighed for at se/gense på replay i 48 timer.

 

Praktisk info om online undervisning

For at sikre at alle kan få spørgetid på LIVE online undervisningen, vil der være begrænset antal pladser. For at deltage på online undervisning skal du kunne tilgå Facebook.

  • 2 dage inden workshoppen fredag den 4. november modtager du en mail med link og adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes.
  • Workshoppen er teori og praksis for begyndere og øvede, som ønsker kropsbevidsthed og træning af sunde fødder.
  • Træningsudstyr: Yogamåtte, tæppe, håndklæde, pude, en massagebold (kan også være en tennisbold) og hvis du har en bred træningselastik (ikke nødvendig).
  • Tag behageligt tøj på og hav en ekstra trøje og et par strømper med til afspænding. Under træningen anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Bonus 1: Du får træningsprogrammet på skrift til download (en PDF) til evigt eje, så du efterfølgende kan huske alle øvelserne.
  • Bonus 2: Du har adgang til træningen i 48 timer efter afholdelsen i Facebook gruppen.
  • Bonus 3:  30 dages forlænget adgang til optagelsen/replay på Facebook ved tilmelding inden 2. november kl. 22:00. Bonus 3 tilbuddet er udløbet.

Helles yogaworkshop for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Fodyoga med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

Endnu en fantastisk yogaoplevelse hos Helle; fod-workshoppen var suveræn, og Helle er en virkelig god instruktør. Tak for det.
Elsebeth Tarp

Fysisk workshop og træningsprogram Afholdt/udsolgt

Der er begrænset antal pladser på den fysiske workshop den 6. august, så alle kan få personlig og nærværende undervisning. Nyd en skøn yogaworkshop i sommerlandet Odsherred i grønne omgivelser. Det er tæt på Rørvig, Nykøbing Sj, Klint og Sejerøbugten, så kombinere eventuelt workshoppen med en skøn dag eller weekend i sommerlandet.

Vi er på en gård i Nyrup, hvor vi har en stor lade helt for os selv. Der findes gratis parkering lige ved gården, hvor du også finder toilet. Vær omklædt hjemmefra i behageligt tøj, du kan bevæge dig i og medbring din egen yogamåtte og et tæppe. Helle sørger for de specielle træningsbolde og elastikker til fødderne. Du får som bonus hele træningsprogrammet på skrift til evigt eje, så du efterfølgende kan huske alle øvelserne.

Tilmelding fysisk workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram
Dato: Lørdag 6.8.2022 kl. 10:30 – 13:30
Sted: Lade i Nyrup, Troldhøjvej 23, 4500 Nykøbing, Odsherred

 

Ja tak – workshop for sunde fødder  

Alle workshops udsolgt

Vil du skrives op til nye yogaworkshops for sunde fødder, kan du komme på gratis venteliste?

JA TAK – jeg vil gratis forhåndstilmeldes

Yoga for sunde Fødder
VENTELISTE FØDDER

Er du i tvivl om denne type workshop er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så du finder den rigtige træning og løsning for dig.

Meditation-Helle-MereSundhed