Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde og stærke fødder

På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

Dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtigsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder workshop afsluttes med dybdeafspænding, så både krop og sjæl afspændes.

Dato: Fredag 1.3 kl. 15:00 – 18:00 : Udsolgt
Dato: Søndag 3.3 kl. 10:00 – 13:00: Udsolgt

 

Sted: Hørsholm Midtpunkt, 1 sal. 2970 Hørsholm
Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

 

Vil du have en plads på næste workshop?

Der bliver hurtigt udsolgt, så skriv dig på venteliste, så vil du modtage kommende dato. Der er IKKE bindende tilmelding, når du står på venteliste. Du vil samtidig modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig og dine fødder.

Fodworkshop : d. 1. marts.2019: Udsolgt
TILMELD 1. MARTS


Fodworkshop : d. 3. marts.2019: Udsolgt
TILMELD 3. MARTS

 

Praktiske informationer

Workshoppen bliver afholdt 25 minutter fra København i Nordsjælland i dejlige lyse lokaler hos London Studio. Der er gode busforbindelser og gratis parkering i P-huset. Lokalerne ligger på 1. sal inde i Hørsholm Midtpunkt ved siden af Tandlægerne – hos London Studio. Hvis du kører i bil, så parkerer på toppen af P-huset, så er du på 1. sal.

  • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at komme dybden med fødderne.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, men det er ok at have en vandflaske med til en workshop.
  • Medbring din egen yogamåtte – alternativt er du meget velkommen til at leje en i studiet for kr. 20,- eller købe en hos mig.
  • Medbring dit eget tæppe til afspænding og evt. en meditationspude/siddepude.
  • Kom i behageligt tøj og tag en ekstra trøje med til afspænding.
  • Da der er gulvtæppe i London studio skal strømper bæres på gulvtæppet i Hørsholm. På din yogamåtte anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Der findes fælles omklædning for damer og herrer i yogastudiet i London Studio i Hørsholm.

Fodworkshop : d. 1. marts.2019: Udsolgt
TILMELD 1. MARTS


Fodworkshop : d. 3. marts.2019: 1 plads
TILMELD 3. MARTS


Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.