Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde og stærke fødder

På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

Dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtigsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder workshop afsluttes med dybdeafspænding, så både krop og sjæl afspændes.

Dato: Fredag 30.8 kl. 15:00 – 18:00 : Udsolgt
Dato: Lørdag 2.11 kl. 13:30 – 16:30

 

Sted: Hørsholm Midtpunkt, 1 sal. 2970 Hørsholm
Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig og dine fødder.

Fodworkshop : August 2019 Udsolgt
TILMELD 30. AUGUST


Fodworkshop : November 2019
TILMELD 2. NOVEMBER

 

Helles yogaworkshop for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage i de 3 timer. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Fodyoga med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

 

Praktiske informationer

Workshoppen bliver afholdt 25 minutter fra København i Nordsjælland i dejlige lyse lokaler hos London Studio. Der er gode busforbindelser og gratis parkering i P-huset. Lokalerne ligger på 1. sal inde i Hørsholm Midtpunkt ved siden af Tandlægerne – hos London Studio. Hvis du kører i bil, så parkerer på toppen af P-huset, så er du på 1. sal.

  • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at komme dybden med fødderne.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, men det er ok at have en vandflaske med til en workshop.
  • Medbring din egen yogamåtte – alternativt er du meget velkommen til at leje en i studiet for kr. 20,- eller købe en hos mig.
  • Medbring dit eget tæppe til afspænding og evt. en meditationspude/siddepude.
  • Kom i behageligt tøj og tag en ekstra trøje med til afspænding.
  • Da der er gulvtæppe i London studio skal strømper bæres på gulvtæppet i Hørsholm. På din yogamåtte anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Der findes fælles omklædning for damer og herrer i yogastudiet i London Studio i Hørsholm.

Fodworkshop : August 2019 Udsolgt
TILMELD 30. AUGUST


Fodworkshop : November 2019
TILMELD 2. NOVEMBER

 

Har du spørgsmål om workshoppen for fødderne?

Du er meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

Tak kære Helle, for den skønneste fodworkshop. Jeg har det SÅ fantastisk i mine fødder, selvom det synes jeg jo altid, at jeg har har, men der er sket en markant forskel. Pludseligt er der “liv” under min fodsål og SVANG, woooooo så dejligt at mærke fusserne. Jeg glæder mig vældig til at komme en anden gang.
Gitte Hovmand

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

Endnu en fantastisk yogaoplevelse hos Helle; fod-workshoppen var suveræn, og Helle er en virkelig god instruktør. Tak for det.
Elsebeth Tarp