Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde, smukke og stærke fødder

På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Du lærer at træne, så du forbedrer din kropsholdning. Du får velvære og energi til din krop.

Lær om dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med anatomi, kropsforståelse, teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder yogaworkshop afsluttes med dybdeafspænding, så det er en velvære for både krop, sind og sjæl.

Alle workshops er udsolgt

Forhåndstilmelding til næste workshop

Ja tak – jeg vil gerne stå på venteliste og have besked, når Sunde Fødder workshoppen afholdes igen
TILMELD VENTELISTE

 

LIVE online undervisning og træningsprogram

Denne LIVE workshop er for dig som har ondt i fødderne, nedsunken forfod, knyster, hælspore eller som har rygproblemer, dårlig kropsholdning, ondt i nakke/skuldre eller andre skavanker, som kommer fra dine fødder.

Workshoppen foregår online på Facebook med LIVE foredrag, LIVE spørgsmål/svar og LIVE træning. For at sikre at alle kan få spørgetid vil der være begrænset antal pladser, så pladserne sælges efter først-til-mølle.

  • Du har adgang helt indtil tirsdag den 23. november kl. 23:59 til optagelsen/replay på Facebook. Så du kan tilmelde dig, selvom du ikke kan deltage på LIVE tidspunktet.
  • Bonus ved tilmelding inden den 9. november kl. 22:00: Forlænget adgang til optagelsen/replay i 30 dage til den 21. december.
  • Du får træningsprogrammet på skrift til download (en PDF) til evigt eje, så du efterfølgende kan huske alle øvelserne.

Tak kære Helle, for den skønneste fodworkshop. Jeg har det SÅ fantastisk i mine fødder, selvom det synes jeg jo altid, at jeg har, men der er sket en markant forskel. Pludseligt er der “liv” under min fodsål og SVANG, woooooo så dejligt at mærke fusserne. Jeg glæder mig vældig til at komme en anden gang.
Gitte Hovmand

Det er en hel ny verden for mig med fodøvelserne, som påvirker hele kroppen. Kan mærke øvelserne både i lænden og i skuldrene, så har virkelig haft fat i alle musklerne. Vil bruge mere tid på mine fødder nu. Det var også skønt at bruge den lille massagebold på læggene, jeg har ofte ondt i mine lægge og vågner også om natten. Efter din træning af fødderne sov jeg fantastisk i nat.
Henriette, Social- og sundhedsassistent

Workshop Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

 

Dato: Søndag 26.4 kl. 15:00 – 18:00: Udsolgt
Sted: LIVE Online Workshop

 

Dato: Søndag den 21.11 kl. 10:30 – 13:30 Udsolgt
Sted: LIVE Online Workshop på Facebook (bonus adgang til replay)

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen efter først til mølle princippet. For at sikre, at alle kan få spørgetid på LIVE online undervisningen, vil der være begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop. Bliver du syg eller ikke kan deltage på LIVE tidspunktet, vil du have mulighed for at se/gense på replay i 48 timer. Bonus ved tilmelding inden den 9. november kl. 22:00: Forlænget adgang til optagelsen/replay i 30 dage til den 21. december.

Ja tak – jeg vil forkæle mig selv og mine fødder

 TILMELD 21. NOV ONLINE  Udsolgt

 

Forhåndstilmelding til næste workshop

Ja tak – jeg vil gerne stå på venteliste og have besked, når Sunde Fødder workshoppen afholdes igen
TILMELD VENTELISTE

 

Helles yogaworkshop for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Fodyoga med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

Endnu en fantastisk yogaoplevelse hos Helle; fod-workshoppen var suveræn, og Helle er en virkelig god instruktør. Tak for det.
Elsebeth Tarp

Praktiske informationer om workshoppen

LIVE Online Workshoppen bliver afholdt på Facebook. Du træner hjemmefra, hvor du logger på online med din Facebookprofil til LIVE foredrag, LIVE træning og LIVE spørgsmål/svar.

  • 2 dage inden workshoppen fredag den 19. november modtager du en mail med link og adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes.
  • Workshoppen er teori og praksis for begyndere og øvede, som ønsker kropsbevidsthed og træning af sunde fødder.
  • Træningsudstyr: Yogamåtte, tæppe, håndklæde, pude, en massagebold (kan også være en tennisbold) og hvis du har en bred træningselastik (ikke nødvendig).
  • Tag behageligt tøj på og hav en ekstra trøje og et par strømper med til afspænding. Under træningen anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Du har adgang til træningen i 48 timer efter afholdelsen i Facebook gruppen.
  • Du får træningsprogrammet på skrift til download (en PDF) til evigt eje, så du efterfølgende kan huske alle øvelserne.
  • Bonus ved tilmelding inden den 9. november kl. 22:00: Forlænget adgang til optagelsen/replay i 30 dage til den 21. december.

Er du i tvivl om denne type workshop er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så du finder den rigtige træning og løsning for dig.

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen efter først til mølle princippet. For at sikre, at alle kan få spørgetid på LIVE online undervisningen, vil der være begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop. Bliver du syg eller ikke kan deltage på LIVE tidspunktet, kan du at se/gense på replay i 48 timer.

Ja tak – workshop for sunde fødder

 TILMELD 21. NOV ONLINE  Udsolgt

 

Meditation-Helle-MereSundhed