Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde, smukke og stærke fødder

På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Forkert gang på dine fødder belaster nemlig musklerne helt nede fra fødderne og op gennem kroppen.

Dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtigsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder workshop afsluttes med dybdeafspænding, så både krop og sjæl afspændes.

 

Dato: Fredag 28.2 kl. 15:00 – 18:00: Få pladser
Sted: Hørsholm Midtpunkt, 1 sal. 2970 Hørsholm

 

Dato: Søndag 26.4 kl. 15:00 – 18:00
Sted: Hotel Christiansminde****, 5700 Svendborg, Fyn

 

Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

 

****  På Hotel Christiansminde: Du kan tilkøbe 2-retters menu til speciel rabatpris samt overnatning på 4-stjernet hotel inkl. morgenmadsbuffet efter workshoppen d. 26.4. Læs om det specielle tilbud med SØNDAGS TEMA WORKSHOP her.   

Helles yogaworkshop for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage i de 3 timer. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Fodyoga med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig og dine fødder.

****Ønsker du at tilkøbe 2-retters menu og/eller overnatning d. 26. april på Hotel Christiansminde sker det samtidig med tilmelding til workshoppen.

 

Fodworkshop : Hørsholm: Få pladser
TILMELD 28. FEBRUAR

 

Søndags Tema Fodworkshop : Svendborg – Fyn
   TILMELD 26. APRIL   

 

Praktiske informationer

Workshoppen d. 2. november 2019 og d. 28. februar 2020 bliver afholdt 25 minutter fra København i Nordsjælland i dejlige lyse lokaler hos London Studio. Der er gode busforbindelser og gratis parkering i P-huset. Yogalokalerne ligger på 1. sal inde i Hørsholm Midtpunkt ved siden af Tandlægerne – hos London Studio. Hvis du kører i bil, så parkerer på toppen af P-huset, så er du på 1. sal.

Søndags Tema Workshoppen d. 26. april 2020 bliver afholdt 5 minutter fra Svenborg i naturskønne omgivelser på Hotel Christiansminde. Der er gratis parkering lige ved hotellet. Tager du toget er der kun et par kilometer fra Svenborg Station, hvor du kan tage en rask gåtur langs havnen ad kærlighedstien, som fører direkte til hotellet. Yogalokalerne ligger i den nye bygning (KUBEN). Gå via hovedindgangen til KUBEN, og på 1. sal finder du pejsestuen, som er et stort dejligt lyst lokale med udsigt ud over det Sydfynske Ø-hav.

  • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at komme dybden med fødderne.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, men det er ok at have en vandflaske med til en workshop.
  • Medbring din egen yogamåtte.
  • Medbring dit eget tæppe til afspænding og evt. en meditationspude/siddepude.
  • Kom i behageligt tøj og tag en ekstra trøje med til afspænding.
  • Da der er gulvtæppe i London studio skal strømper bæres på gulvtæppet i Hørsholm. Det er ikke nødvendigt i yogalokalet på Hotel Christiansminde. På din yogamåtte anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Der findes fælles omklædning for damer og herrer i yogastudiet i London Studio i Hørsholm. Der findes ikke omklædning på Hotel Christiansminde, men det er muligt at klæde om på de store rummelige toiletter, hvis du har brug for det.
  • Bonusgave: Hvis du deltager på fodworkshoppen d. 26. april på Fyn og på Yogaretreat på Hotel Christiansminde (3 dages retreat) modtager du en skøn massagebold til dine fødder.

Har du spørgsmål om workshoppen for fødderne?

Du er meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

 

Tak kære Helle, for den skønneste fodworkshop. Jeg har det SÅ fantastisk i mine fødder, selvom det synes jeg jo altid, at jeg har har, men der er sket en markant forskel. Pludseligt er der “liv” under min fodsål og SVANG, woooooo så dejligt at mærke fusserne. Jeg glæder mig vældig til at komme en anden gang.
Gitte Hovmand

Tilmelding til workshop

 

Fodworkshop : Hørsholm: Få pladser
TILMELD 28. FEBRUAR

 

Søndags Tema Fodworkshop : Svendborg – Fyn
   TILMELD 26. APRIL   

 

Endnu en fantastisk yogaoplevelse hos Helle; fod-workshoppen var suveræn, og Helle er en virkelig god instruktør. Tak for det.
Elsebeth Tarp 

 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.