Fødder workshop

Sunde fødder med fodtræning

Sunde, smukke og stærke fødder

Workshoppen er udsolgt. Køb 2 mdr. adgang i stedet for. På fodworkshoppen bliver fødderne forkælet og trænet sunde og stærke. Fødderne er den del af din krop, der belastes mest i dagligdagen.

Hos de fleste er det desværre også fødderne, som er den mest forsømte og oversete region af kroppen. De får først opmærksomhed, når de begynder at gøre ondt.

Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne. Du lærer at træne, så du forbedrer din kropsholdning. Du får velvære og energi til din krop.

Lær om dine fødders anatomi

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodworkshoppen med yoga styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle henover hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder. Så selv efter mange års brug af uhensigtsmæssigt fodtøj kan du styrke fodens muskler, sener og led og genoprette en stor del af fodens naturlige sundhed og smukke udseende.

Velvære fra top til tå

På yogaworkshoppen vil vi arbejde med specielle øvelser for fødderne, som også giver en bedre holdning til resten af kroppen. Af redskaber bruger vi blandt andet en speciel massagebold til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler i fødderne. Dine fødder vil nyde den velvære som massagen vil give dine fødder. Workshoppen er krydret med anatomi, kropsforståelse, teori, så alle de praktiske øvelser får en dybere mening, og du vil lære dine fødder at kende. Vil du have forståelse for hele kroppen, kan det anbefales, at du deltager på alle 3 Kom fra hovedet ned i kroppen workhops.

Afstress og dybdeafspænding

Du vil via yogastillingerne mærke, hvordan du frigør spændinger og blokeringer og hele din holdning vil korrigeres. Fødder workshop afsluttes med dybdeafspænding, så både krop og sjæl afspændes.

Træningsprogram og online videoer

På online workshoppen får du BÅDE træningsprogram på skrift og adgang til den optagede online video fra workshoppen i 2 dage.  Køb fuld pakke og deltag på alle 3 Kom fra hovedet ned i kroppen workshops og få samtidig gratis adgang til træningen i hele 2 måneder, så du kan komme i dybden med din hjemmetræning.. Sunde fødder med fokus på din kropsholdning d. 21. oktober er den éne af de 3 workshops.

Dato: Fredag 28.2 kl. 15:00 – 18:00: Udsolgt
Sted: Hørsholm Midtpunkt, 1 sal., Hørsholm

 

Dato: Søndag 26.4 kl. 15:00 – 18:00: Udsolgt
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Dato: Søndag 4.10 kl. 15:00 – 18:00: Udsolgt
Sted: Hotel Christiansminde, Svendborg

 

Dato: Onsdag d. 21.10 kl. 18:30 – 21:00: Udsolgt  
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Workshop Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram

Pris Fuld pakke: Kr. 1.200,- for 3 workshops (spar kr. 575,-)

Udløbet: Tidsbegrænset tilbud for nyhedsbrevslæsere: Kr. 990,-  (spar kr. 785,- kun gældende indtil d. 19. oktober)

 

Helles yogaworkshop for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Fodyoga med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen, hvor du kan vælge at deltage på Sunde fødder workshoppen eller alle 3 Kom fra hovedet ned i kroppen workshops. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig og dine fødder.

Ja tak – jeg skal have sunde fødder på Online workshop
 TILMELD 21. OKTOBER 

 

Ja tak – jeg skal deltage på alle 3 Online workshops “Kom fra hovedet ned i kroppen”
Køb fuld pakke og opnå rabat ved køb af 3 workshops, træningsprogrammer på skrift inkl. adgang til 2 mdr. træning (spar kr. 575,-)
 TILMELD FULD PAKKE 

.

Praktiske informationer om workshoppen

Online Workshoppen bliver afholdt via internettet. Du træner hjemmefra, hvor du har en internetforbindelse. Alt hvad du behøver er en PC eller tablet med lyd og internetforbindelse og en profil på Facebook. Dagen inden workshoppen d. 20. oktober modtager du en mail med praktisk info med adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes.

  • Workshoppen er teori og praksis for begyndere og øvede, som ønsker kropsbevidsthed og kontakt til core.
  • Træningsudstyr: Yogamåtte, tæppe, pude og en massagebold (kan også være en tennisbold).
  • Tag behageligt tøj på og hav en ekstra trøje og et par strømper med til afspænding. Under træningen anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Bonus: Du har adgang til træningen i 2 dage i Facebook gruppen.
  • Bonus: Du modtager øvelserne på skrift efter deltagelse på workshoppen
  • Bonus: Ved LIVE deltagelse på online workshoppen kan du stille spørgsmål direkte til træningsekspert Helle Lyngsgaard Johansen.
  • 2 mrd. adgang: Køb 2 mrd. adgang til alle 3 workshops i serien “Kom fra hovedet ned i kroppen” til kr. 280,- (som du betaler oveni workshopprisen på kr. 495,-)
  • Fuld pakke: Rabat ved køb alle 3 workshops i serien “Kom fra hovedet ned i kroppen” og få samtidig gratis 2 måneders adgang til kun kr. 1.200,- (spar kr. 575,-)
  • Udløbet: Tidsbegrænset tilbud for nyhedsbrevlæsere: Brug din nyhedsbrev kupon og få fuld pakke til KUN kr. 990,- indtil d. 19. oktober.

Tak kære Helle, for den skønneste fodworkshop. Jeg har det SÅ fantastisk i mine fødder, selvom det synes jeg jo altid, at jeg har har, men der er sket en markant forskel. Pludseligt er der “liv” under min fodsål og SVANG, woooooo så dejligt at mærke fusserne. Jeg glæder mig vældig til at komme en anden gang.
Gitte Hovmand

Endnu en fantastisk yogaoplevelse hos Helle; fod-workshoppen var suveræn, og Helle er en virkelig god instruktør. Tak for det.
Elsebeth Tarp 

 

Tilmelding til workshop

Ja tak – jeg skal have sunde fødder på Online workshop
 TILMELD 21. OKTOBER 

 

Ja tak – jeg skal deltage på alle 3 Online workshops “Kom fra hovedet ned i kroppen”
Køb fuld pakke og opnå rabat ved køb af 3 workshops, træningsprogrammer på skrift inkl. adgang til 2 mdr. træning (spar kr. 575,-)
 TILMELD FULD PAKKE 

 

Er du i tvivl om denne type workshop er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så du finder den rigtige træning og løsning for dig.

Meditation-Helle-MereSundhed