Meditation workshop

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Meditation og Mindfulness i praksis

Vil du lære at meditere og opnå mere overskud og energi i hverdagen? Deltag i dette meditationskursus, hvor vi arbejder med praktiske øvelser herunder også åndedrætsøvelser og mindfulness. Hvis du i forvejen mediterer, så vil du opleve hvordan kurset giver dig ekstra energi og inspiration til din egen praksis. Gratis lytteprøve her.

Du får programmerne med hjem, så du kan forsætte meditationen efter endt workshop. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve at din nattesøvn forbedres, og du får mere energi i dine vågne timer.

Tid til dig selv – træk stikket ud

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, men din hjerne har brug for en pause, ellers drænes du støt og roligt for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.

Dokumenteret effekt

Gevinsten ved at anvende meditation i dagligdagen er:

 • en bedre nattesøvn
 • færre muskelspændinger
 • mindre stress
 • mere energi
 • højere følelse af lykke
 • en sundere og slankere krop
 • bedre hjerneaktivitet
 • mental styrke

De positive effekter af meditation og mindfulness er dokumenteret i mere end 500 videnskabelige undersøgelser verden over. Lad disse positive effekter blive en del af dit liv.

Alle workshops udsolgt: Tilmeld venteliste

Du kan få en plads på ventelisten og høre om nye datoer for workshoppen, så du kan sikre dig en plads før alle andre.

Forhåndstilmeld Meditation
TILMELD VENTELISTE

Meditationsprogram med hjem

På den fysiske workshop får du udleveret meditationsprogrammet på skrift, så du kan forsætte en meditationspraksis. Når du deltager på online workshoppen modtager du udover det skriftlige materiale også en bonus med guidede meditationer til hjemmetræning.

Dato: Onsdag d. 15. april kl. 19:00 – 21:00: Udsolgt/afholdt
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Dato: Tirsdag d. 12. maj kl. 19:00 – 21:00: Udsolgt/afholdt
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Pris: Kr. 425,- inkl. meditationsprogram (+ bonus på online workshop)

 

Vil du have en gratis smagsprøve?

Så tilmeld dig Helles Facebook LIVE ved at melde dig ind i Facebookgruppen lige her eller afprøv denne korte meditation på 3 minutter.

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig.

Meditation workshop: Online Udsolgt/afholdt
TILMELD 15. APRIL 

 

Meditation workshop: Online Udsolgt/afholdt
   TILMELD 12. MAJ   

 

 

 Du er en eminent instruktør, så online workshop er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Det er dejligt at have materiale at arbejde videre med efter workshoppen. Fortsæt endelig med online undervisning, jeg vil klart anbefale det til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

 

Praktiske informationer

Online Workshoppen bliver afholdt via internettet. Du træner hjemmefra, hvor du har en internetforbindelse. Alt hvad du behøver er en PC med lyd og internetforbindelse. Inden online workshoppen modtager du en mail med praktisk info, så Mere Sundhed hjælper dig med det tekniske, hvis du ikke har prøvet online undervisning før. Efter online Workshoppen modtager du øvelserne på skrift samt en bonus med guidede meditationer, så du kan fortsætte din træning derhjemme.

Fysiske workshops foregår 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 8 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering. Efter workshoppen får du øvelserne på skrift, så du kan fortsætte din træning derhjemme.

 • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at finde indre ro
 • Det anbefales, at du hverken lige har spist et stort måltid eller er sulten inden meditationsworkshoppen.
 • Få deltagere med max. 8 deltagere, så det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne.
 • Du skal have behageligt træningstøj på, og hav en ekstra trøje og varme strømper klar.
 • Vi sidder på stole, så alle kan finde en god stillende meditationsstillng. Deltager du på online workshoppen, så vælger du den stol i huset, som du sidder bedst i med ret ryg – og dermed er du allerede gået igang med din meditationspraksis hjemmefra.
 • På den fysiske workshop låner du træningsudstyr af Mere Sundhed, men på online workshoppen har du udover din stol muligvis glæde af en yogamåtte eller meditationspude.
 • På den fysiske workshop tages skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.

 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.