Meditation workshop

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Meditation og Mindfulness i praksis

Vil du lære at meditere og opnå mere overskud og energi i hverdagen? Deltag i dette meditationskursus, hvor vi arbejder med praktiske øvelser herunder også åndedrætsøvelser og mindfulness. Hvis du i forvejen mediterer, så oplev hvordan meditation i en gruppe giver ekstra energi, samtidig med at du vil få inspiration til din egen praksis.

Du får programmerne med hjem, så du kan forsætte meditationen efter endt workshop. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve at din nattesøvn forbedres, og du får mere energi i dine vågne timer.

Tid til dig selv – træk stikket ud

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, men din hjerne har brug for en pause, ellers drænes du støt og roligt for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.

Dokumenteret effekt

Gevinsten ved at anvende meditation i dagligdagen er:

 • en bedre nattesøvn
 • færre muskelspændinger
 • mindre stress
 • mere energi
 • højere følelse af lykke
 • en sundere og slankere krop
 • bedre hjerneaktivitet

De positive effekter af meditation og mindfulness er dokumenteret i mere end 500 videnskabelige undersøgelser verden over. Lad disse positive effekter blive en del af dit liv.

Dato: Mandag d. 16. marts kl. 19:00 – 21:00

Sted: Blomsterager 409, 2980 Kokkedal
Pris: Kr. 425,- inkl. meditationsprogram

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig.

Meditationsworkshop
TILMELD 16. MARTS

 

Praktiske informationer

Lokationen er 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 8 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering.  Jeg glæder mig til at se dig.

 • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at finde indre ro
 • Det anbefales, at du hverken lige har spist et stort måltid eller er sulten inden meditationsworkshoppen.
 • Få deltagere med max. 8 deltagere, så det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne.
 • Kom i behageligt træningstøj, og tag en ekstra trøje og varme strømper med.
 • Al træningsudstyr lånes af Mere Sundhed, så du skal ikke medbringe yogamåtte eller andet.
 • Vi sidder på stole til denne workshop, da det er en god stilling til indre ro. Så har du problemer med hofte, knæ eller andre skader er det ingen hindring.  Vi finder en god stilling til dig, så du også kan finde indre ro til at meditere.
 • Skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.

 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.