Meditation workshop

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Meditation og Mindfulness i praksis

Vil du lære at meditere og give din hjerne en pause, så du kan holde sindet fokuseret og kroppen sund? Deltag i et meditationskursus, hvor vi arbejder med praktiske øvelser herunder også åndedrætsøvelser og mindfulness. Hvis du i forvejen mediterer, så oplev hvordan meditation i en gruppe giver ekstra energi, samtidig med at du vil få inspiration til din egen praksis.

Du får programmerne med hjem, så du kan forsætte meditationen efter endt workshop. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve at din nattesøvn forbedres, og du får mere energi i dine vågne timer.

Tid til dig selv – træk stikket ud

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, men din hjerne har brug for en pause, ellers drænes du støt og roligt for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.

Dokumenteret effekt

Gevinsten ved at anvende meditation i dagligdagen er en bedre nattesøvn, færre muskelspændinger, mindre stress, mere energi, højere følelse af lykke, en sundere og slankere krop og bedre hjerneaktivitet. De positive effekter af meditation og mindfulness er dokumenteret i mere end 500 videnskabelige undersøgelser verden over.

Dato: Fredag d. 26. april kl. 16:00 – 18:00 Udsolgt/Afholdt

Sted: Hørsholm Midtpunkt, 1 sal. 2970 Hørsholm

Pris: Kr. 395,- inkl. meditationsprogram

 

Vil du have en plads på næste workshop?

Der bliver hurtigt udsolgt, så skriv dig på venteliste, så vil du modtage kommende dato. Der er IKKE bindende tilmelding, når du står på venteliste. Du vil samtidig modtage nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Meditationsworkshop Udsolgt
TILMELD 26. APRIL

 

Praktiske informationer

Workshoppen bliver afholdt 25 minutter fra København i Nordsjælland i dejlige lyse lokaler hos London Studio. Der er gode busforbindelser og gratis parkering i P-huset. Lokalerne ligger på 1. sal inde i Hørsholm Midtpunkt ved siden af Tandlægerne – hos London Studio. Hvis du kører i bil, så parkerer på toppen af P-huset, så er du på 1. sal.

  • Workshoppen er teori og praksis for begynder og øvede, som ønsker at finde indre ro
  • Du er velkommen til at have vand med, men det anbefales, at du hverken lige har spist et stort måltid eller er sulten inden meditationsworkshoppen.
  • Medbring din egen yogamåtte – alternativt er du meget velkommen til at leje en i studiet for kr. 20,- eller købe en hos mig.
  • Medbring dit eget tæppe til afspænding og meget gerne en meditationspude/siddepude, hvis du har det.
  • Kom i behageligt tøj og tag en ekstra trøje med, da kroppens temperatur sænkes under meditation/afspænding.
  • Da der er gulvtæppe i London studio skal strømper bæres på gulvtæppet i Hørsholm, som du også kan have på under meditationen for ikke at få kolde fødder. Du kan også bruge et par skridsikre tåstrømper, som fødderne elsker.
  • Der findes fælles omklædning for damer og herrer i yogastudiet i London Studio i Hørsholm.

 

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.