Meditation workshop

meditation workshop

Meditation og Mindfulness i praksis

Vil du lære at meditere og give din hjerne en pause, så du kan holde sindet fokuseret og kroppen sund? Deltag i et meditationskursus, hvor vi arbejder med praktiske øvelser herunder også åndedrætsøvelser og mindfulness. Hvis du i forvejen mediterer, så oplev hvordan meditation i en lille gruppe giver ekstra energi, samtidig med at du vil få inspiration til din egen praksis.

Du får programmerne med hjem, så du kan forsætte meditationen efter endt workshop. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve at din nattesøvn forbedres, og du får mere energi i dine vågne timer.

Tid til dig selv – træk stikket ud

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, men din hjerne har brug for en pause, ellers drænes du støt og roligt for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.

Dokumenteret effekt

Gevinsten ved at anvende meditation i dagligdagen er en bedre nattesøvn, færre muskelspændinger, mindre stress, mere energi, højere følelse af lykke, en sundere og slankere krop og bedre hjerneaktivitet. De positive effekter af meditation og mindfulness er dokumenteret i mere end 500 videnskabelige undersøgelser verden over.

Dato: 28.02.2018 – afholdt/Udsolgt

Dato: 09.04.2018 – afholdt/Udsolgt

Tid: kl. 19:00 – 21:00

Sted: Mere Sundhed, Blomsterager 409, 2980 Kokkedal

Pris: KR. 395,- inkl. meditationsprogram

 

NY DATO FOR MEDITATIONSWORKSHOP

Nye workshops i 2019 – tilmeld dig  nyhedsbrevet, så modtager du en mail, når den næste dato kommer.  Samtidig modtager du gode råd om træning og sundhed.

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Lokationen er 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 8 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

Praktiske informationer

  • Workshoppen er for alle, som ønsker at komme dybden med deres meditationspraksis.
  • Få deltagere med max. 8 personer, så det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne.
  • Medbring dit eget tæppe – eller du er velkommen til gratis at låne hos Mere Sundhed.
  • Kom i behageligt tøj, og tag en ekstra trøje og varme strømper med.
  • Skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.


NY DATO FOR MEDITATIONSWORKSHOP

Nye workshops i 2019 – tilmeld dig  nyhedsbrevet, så modtager du en mail, når den næste dato kommer.  Samtidig modtager du gode råd om træning og sundhed.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

 

meditation workshop