Firmaevents

Firmaevents

Kender du symptomerne på stress?

Mere Sundhed arbejder sammen med både store og mindre virksomheder inden for sundhed, mental og fysisk velvære. Det kan dreje sig om foredrag, hvor deltagerne får mindfulnessværktøjer til håndtering af stress for at opnå større trivsel og balance i hverdagen. Det kan være motionshold på arbejdspladsen på ugebasis eller specialdesignede workshops og firmaevents.

Mange oplever, at deres arbejdsressourcer nedsættes i takt med, at arbejdsbyrden forøges. Træthed, hovedpine, spændte muskler, søvnløshed og mangel på fokus er eksempler på symptomer, som kan forringe den enkelte medarbejders ydeevne og koncentration i arbejdet.

Giv virksomheden en energiindsprøjtning

Lær medarbejderne at lytte til krop og sind for at forebygge stress. Et foredrag eller firmaevent fra Mere Sundhed giver dig og din virksomhed fokus på et øget velvære og hjælper medarbejderne på vej mod en sundere livsstil.

Det vil gavne medarbejderne både jobmæssigt og privat. Investering i sundhed betaler sig, da afbalancerede mennesker arbejder mere effektivt. Det er en god investering for alle parter.

Firmaevents, som giver værktøjer til at:

  • minimere antallet af sygedage
  • arbejde mere effektivt – uden stress
  • opnå glade og positive medarbejder, som nyder arbejdslivet

Balance i hverdagen

Der er mange gode grunde til, at både virksomheden og medarbejderne selv ønsker en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv. Faktum er, at balance i hverdagen betyder mindre sygefravær og mere energi og overskud hos den enkelte. Giv dine medarbejdere mindfulness værktøjer, som de kan bruge her og nu.

 

Sagt om Helle som underviser

Helles heldagsseminar “Balance i hverdagen” var en succes! Vi var alle enige om, at det var en udbytterig dag med en god fordeling mellem teori og praktiske øvelser. Vi kan varmt anbefale Helle til fremtidige seminarer og foredrag.”
Else Wagner, ALK-Abelló

Det er i høj kurs at have Helle og hendes firmamotion i DATEA. Jeg har gennem snart flere år kunnet se, at ideen med at skabe trivsel med dette initiativ har holdt stik. Konkret har vi tilbudt medarbejderne Helles koncept med firmamotion, der skaber en “sund sjæl i et stærkt legeme”. DATEA får sundere og gladere medarbejdere, der som sidegevinst møder kolleger på tværs af huset. Konceptet kan ikke imiteres; Helle gør forskellen for os med sin motiverende, respektfulde og kyndige facon – og det ikke mindst på grund af det menneske, du har vist dig at være for deltagerne på holdet”
Flemming Engelhardt, Administrerende direktør, DATEA AS

Løbe- og gåklubben Nivå Trim havde Helle til at undervise sit fodkursus. Helle er meget struktureret og kompetent i sin gennemgang. Hun viste os, hvorledes føddernes placering har stor betydning for hele kroppens holdning. Helles øvelser var en øjenåbner til forståelse af, hvor forsømte og svage musklerne er i utrænede fødder. Jeg kan klart anbefale Helle som underviser. Hun har en behagelig personlighed og er ekspert på sine områder”
Kitt Dupont, formand Nivå Trim.

Helle Lyngsgaard Johansen afholdte et halvdagskursus i stresshåndtering i forbindelse med et afdelingsarrangement hos os. Helle er en meget professionel foredragsholder og underviser, der klart og inspirerende videregiver budskaber og råd, som både kan anvendes i ens arbejde og i privatlivet”
Rikke Mørkeberg, Afdelingsleder, ALK-Abelló