Yogaretreat Fyn

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Yoga weekend : 3 skønne yogadage på Fyn

Giv dig selv en gave med 3 dage på dette yogaretreat. I hjertet af Danmark i det fynske øhav bor vi midt i naturen, hvor du vil opleve både yoga, meditation og vandreture. Vi vil hele weekenden have fokus på din krop, dit velvære og en sund livsstil.

Hatha yoga og meditation vil forøge din smidighed og styrke og opbygge ny energi. De klassiske øvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. I øvelserne lægger jeg vægt på de anatomisk rigtige linjer, så du kan slippe vanespændinger og stivhed i kroppen.

Yogaretreat Danmark skoven

Naturen og havet forstærker din ro

Vores hotel i det fynske øhav har en unik placering lige ved havet og skoven, som helt naturligt vil sætte dig ned i gear.

Vi bruger yoga, meditation, åndedrætsøvelser og oplevelser i naturen som redskab til at udrense kroppen, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Når du tager med på dette yogaretreat midt i naturen vil både tankemylder og spændinger i kroppen forsvinde, som dug for solen. Du får ro. Du får stilhed. Du kan mærke dig selv.

Fyn-svendborg Yogaretreat

Byen “Svendborg”

Om lørdagen kan du gå en tur langs vandet til Svendborg, som dateres helt tilbage til middelalderen. Svendborg er kåret til Danmarks hyggeligste handelsby med en stor havn, krogede og brostensbelagte gader, fine gamle huse og et levende handelsliv.

Du finder torvemarkedet, hvor de små producenter fra hele oplandet hver lørdag sælger deres delikatesser. Du kan nyde en skøn frokost på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter i den gamle bydel. Har du brug for hvile, kan du i stedet blive på hotellet midt i naturen og nyde en frokost med udsigt ud over havet mod Tåsinge og Svenborgsundbroen.

Hotel Christiansminde yogaretreat

Vores naturområde “Christiansminde”

Området Christiansminde er en perle på Sydfyn, og vores hotel må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort.

Du kommer ikke tættere på naturen midt i det sydfynske øhav, direkte til Svendborgsund, midt i skoven og direkte ved den smukke sandstrand “Christiansminde strand” med flere badebroer.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet, så du kan glemme alt om en stresset hverdag.

Yogaretreat morgenmeditation badebro

Hotellet på yogaretreat weekend

Vores resort “Hotel Christiansminde” har en panoramaudsigt ud over havet. Denne unikke beliggenhed giver os mulighed for at vandre, tage en kold dukkert i havet fra en af badebroerne og nyde naturen. På alle værelser findes køleskab, e-kedel, wifi samt en altan, så du kan nyde den friske luft.

På hotellet findes Panorama Restaurant og en stor udendørs maritim terrasse. Vi får serveret sund morgenmadsbuffet og 2-retters aftenmenu, som er inkluderet i prisen. Køkkenet har stor respekt for årstidens råvarer, og allerhelst fra det fynske spisekammer.

Yogaretreat Danmark

Niveau – træningen

Yogaretreatet er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres yogapraksis.  Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Meditation og Åndedrætsøvelser. Yogalokalet er et stort smukt lokalet med panoramaudsigt ud over havet. Dette giver os en dejlig ramme for vores yogapraksis.

Hvis du gerne vil krydre din yogatræning, har du mulighed for at tage på vandreturer, som du får udleveret ruter til – og/eller låne en cykel til en motionstur i skoven. Husk at medbringe din egen yogamåtte – se pakkelisten her, som også fremsendes inden afrejse. Du vælger selv, hvilke aktiviteter, du vil deltage i, så du kan sammensætte en velvære weekend lige efter din smag.

Weekend yogaprogram*

Fredag 
Fra kl. 15:00 Check ind på Hotel Christiansminde
Kl. 16:15 – 18:15 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding
Kl. 19:00 – 20:30 2 retters-menu i  Panorama Restauranten
Kl. 20:30 – 21:00 Gåtur og udendørs meditation ved havet på kærlighedstien

Lørdag
For de morgenfriske: Mulighed for en kold dukkert i havet fra badebroen før yoga
Kl. 7:30 – 9:00 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
Kl. 9:00 – 10:00 Morgenbuffet i  Panorama Restauranten
Kl. 10:00- 15:30 Egen tid f.eks. vandretur langs vandet til Svendborg, hvor du kan spise frokost for egen regning. Eller tag en cykeltur på en af de gratis cykler, tag en dukkert i havet eller en slentretur langs vandet eller bliv på hotellet, hvor du kan nyde alenetid, en god bog og frokost på hotellet.
Kl. 15:30 – 17:30 Blid Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding
Kl. 19:00 – 21:00 2 retters-menu i  Panorama Restauranten

Søndag
For de morgenfriske: Mulighed for en kold dukkert i havet fra badebroen før yoga
Kl. 7:30 – 9:00 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
Kl. 9:00 – 10:00 Morgenbuffet i  Panorama Restauranten
Kl. 10:15 Senest check ud fra Hotel Christiansminde (du kan opbevare din bagage på hotellet efter check ud)
Kl. 10:15 – 12:30 Egen tid f.eks. vandretur ved skov og strand ved Christiansminde. Eller tag en cykeltur på en af de gratis cykler eller bliv på hotellet, hvor du kan slappe af i “Grønspætten” i en af de bløde lænestole med en kop te/kaffe og en god bog.
Kl. 12:30 – 13:30 Blid Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding. Fælles afrunding på yogaweekend – hvordan tager du roen med dig?

* Foreløbigt program, der tages forbehold for ændringer både af indhold og tidspunkter. Endeligt program med tider modtages 1 uges tid før afrejse. 

Yogaweekend den 9. – 11. april: Kun 3 pladser

Ankomst fredag d. 9. april 2021 kl. 15:00
Afrejse søndag d. 11. april 2021 kl. 13:30

Yogaweekend d. 6. – 8. november: Udsolgt

Ankomst fredag d. 6. november 2020 kl. 15:00
Afrejse søndag d. 8. november 2020 kl. 13:30

 Yogaweekend d. 5. – 7. februar: Udsolgt

Ankomst fredag d. 5. februar 2021 kl. 15:00
Afrejse søndag d. 7. februar 2021 kl. 13:30

Pris fra kr. 4.195,-

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • 3 dages undervisning med yoga, mindfulness og meditation – og mulighed for vandreture
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Cykler til gratis udlån fra fredag til søndag
 • Dukkert fra badebroen lige ved hotellet
 • Hotelophold på delt dob. standardværelse med altan/balkon
 • På hotelværelset findes køleskab, el-kedel, hårtørrer, Wifi
 • Morgenmadsbuffet lørdag og søndag
 • Drikkevarer til morgenmad (kaffe, te, juice og vand) lørdag og søndag
 • 2-retters aftenmenu fredag og lørdag inkl. isvand (eksl. andre drikkevarer)

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg: kr. 400,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Havudsigt, som du kan nyde fra din altan: kr. 300,-
 • Tillæg for vegetarmad til 2-retters aftenmenu, som aftales med restauranten
 • Frokost for egen regning (muligt at spise i hotellets smukke Panorama Restaurant)
 • På yogaretreatet er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er  nogen “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i yogaprogrammet, men deltager i fælles middagene og kan deltage på vandreturene. Fratræk kr. 1.000,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed for muligheden.

Find vej til Hotel Christiansminde

Du kommer let til “Hotel Christiansminde” i hjertet af Danmark på Fyn tæt på Svenborg. Med tog eller i bil fra København tager det lidt over 2 timer, og fra Århus tager det cirka 2 timer og 45 minutter. Tager du toget er der kun et par kilometer fra Svenborg Station, så du kan tage en taxi direkte til hotellet. Har du let bagage, kan du også vælge en rask gåtur langs havnen ad kærlighedsstien, som fører direkte til hotellet.

Tilmelding til yogaretreat

Alle coronahensyn og restriktioner overholdes naturligvis. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det anbefales altid at tilmelde sig hurtigt muligt – også hvis du har specielle ønsker til værelset. Der er kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Vælger du at tilmelde dig alene, vil du betale for enkeltværelse (tomsengstillæg), så du bor alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse, med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Deltagerantallet, tidsplanen og indholdet kan variere på grund af corona, så alle regler og restriktioner overholdes, så alle kan være trygge. Der er corona garanti, så du ikke mister dine penge, se nedenfor. Under normale omstændigheder er vi omkring 20 deltagere i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer, som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt din kursusdel med yoga, meditation og mulighed for vandreture fra Mere Sundhed, vil du automatisk have booket et hotelværelse med halvpension (morgenmad og 2-retters aftenmenu) på Hotel Christiansminde. Det er 2 forskellige udbydere, som udgør dette yogaophold, hvorfor betalingen udgør 2 faktura.

Weekend:  9. – 11. april 2021 
TILMELD RETREAT APRIL

 

 

Pris for pakken er fra kr. 4.195,- pr. person

Faktura 1 fra Mere Sundhed kr. 2.115 for kursus velværedelen, som betales ved tilmelding på denne hjemmeside her.
Faktura 2 fra Hotel Christiansmindekr. 2.080,- for hotelophold (excl. diverse selvvalgte tillæg).  Faktura 2 modtages på mail cirka 8 uger før afholdelse, hvor faktura til hotellet skal betales.

Bindende tilmelding og betaling

Dette yogaretreat består af ydelser fra to forskellige udbydere, og yogaopholdet er således ikke omfattet af rejsegarantifondens dækning.

Faktura 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Kurset er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage. Faktura 1 betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her. Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning. Skulle du blive syg, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

Faktura 2 er for hotel og halvpension på Hotel Christiansminde på Fyn. Du bliver automatisk booket en plads på Hotel Christiansminde. Faktura 2 modtages på mail cirka 8 uger før afholdelse, hvor betalingen også falder. Opholdet er en gruppebestilling med bindende tilmelding og kan således ikke afbestilles. Ønsker du at tegne en forsikring for opholdet, sker det for egen regning. Skulle du blive syg, er du velkommen til at give dit ophold til en anden, som du selv finder.

 

Hvad hvis yogaretreatet ikke kan afholdes pga corona?

For Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) gælder de almindelige handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato, hvor Mere Sundhed sørger for at både Faktura 1 og Faktura 2 flyttes til den nye dato.

Helt specielt under coronakrisen tilbyder Mere Sundhed, at du kan flytte til en senere dato eller modtage et tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1). Tilgodebevis er gældende i 2 år. For Faktura 2 kan du flytte til senere dato eller modtage pengene retur/tilgodehavende, såfremt der ikke tilbydes en senere dato. Dermed har du corona garanti på, at du ikke mister dine penge hverken vedr. kursusgebyret (Faktura 1) eller til hotellet (Faktura 2).

Garanti : Vi passer på dig og dine penge

Weekend:  9. – 11. april 2021
TILMELD RETREAT APRIL

 

Forhåndstilmelding til næste yogaretreat

Ja tak – jeg vil gerne stå på venteliste og have besked, når retreatet afholdes igen
TILMELD VENTELISTE

 

Hvis du har overvejet yoga weekend, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

 

>> Scroll op på siden for at tilmelde dig >>

De sidste 5 yogaretreats var fuldt booket, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig en plads. 

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl i det smukke fynske øhav med skoven som nabo.

Yogaretreat Danmark- vandretur