Yogaretreat Fyn

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Yogaweekend : 3 yogadage på Fyn

Giv dig selv en gave med 3 skønne yogadage for krop & sind. I hjertet af Danmark i det sydfynske øhav bor vi midt i naturen, hvor du vil opleve både yoga, meditation og vandreture. Vi vil hele weekenden have fokus på din krop og dit velvære.

Du lærer sunde vaner med Hatha yoga og meditation, som vil forøge din smidighed og styrke og opbygge ny energi. De klassiske øvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. I øvelserne lægger jeg vægt på de anatomisk rigtige linjer, så du kan slippe vanespændinger og stivhed i kroppen.

Yogaretreat Danmark skoven

Naturen og havet forstærker din ro

Vores hoteller (Hotel Christiansminde eller Hotel Faaborg Fjord) har begge en unik placering lige ved stranden, havet og skoven, som helt naturligt vil sætte dig ned i gear.

Vi dyrker yoga, meditation, åndedrætsøvelser og nyder oplevelser i naturen som redskab til at udrense kroppen, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Du vil opleve at både tankemylder og spændinger i kroppen forsvinder, som dug for solen. Du får ro. Du får stilhed. Du finder hjem.

Fyn-svendborg Yogaretreat

Vores byer: Svendborg & Faaborg

Om lørdagen kan du gå en tur langs vandet til Svendborg eller Faaborg, som begge er nogle af Danmarks hyggeligste handelsbyer med en stor havn, krogede og brostensbelagte gader, fine gamle huse og et levende handelsliv.

Du finder torvemarkedet, hvor de små producenter fra hele oplandet hver lørdag sælger deres delikatesser. Du kan nyde en skøn frokost på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter i den gamle bydel. Har du brug for hvile, kan du i stedet blive på hotellet midt i naturen og nyde en frokost med udsigt ud over havet.

Vores naturområde

Området er ren helse for krop, sind og sjæl midt i naturen. Flere steder kan du følge Øhavsstien, som er 220 km og en af Danmarks længste vandreruter.

Du kan også sejle til de omkringliggende øer i det Sydfynske øhav, tage en cykeltur i området eller nyde en vandretur i Svanninge Bakker også kaldet “De Fynske Alper” med det højeste punkt på 126 meter.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet, så du kan glemme alt om en stresset hverdag.

Yogaretreat morgenmeditation badebro

Hotellerne på yogaretreat weekend

Begge vores hoteller har en panoramaudsigt ud over havet. Denne unikke beliggenhed giver os mulighed for at vandre langs stranden og tage en dukkert i havet fra en af badebroerne. På alle værelser har du egen altan eller terrasse, så blot luk døren op og nyd en varm kop kaffe/te eller et glas vin under åben himmel.

På hotellerne findes restaurant og en stor udendørs terrasse med udsigt ud over havet. Vi får serveret en skøn morgenmadsbuffet og 2-retters aftenmenu, som er inkluderet i prisen. Køkkenet har stor respekt for årstidens råvarer, og allerhelst fra det fynske spisekammer.

Yogaretreat Danmark

Niveau – træningen

Yogaretreatet er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres yogapraksis.  Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Meditation, Åndedrætsøvelser og Mindful vandreture i naturen.

Medbring gode sko til udendørs vandreture, din yogamåtte og skønne bolde til yoga – se pakkelisten her, som også fremsendes inden afrejse. Du får bonus i form af én uges adgang til 3 online yogavideoer, så du har mulighed for at nyde online yoga fra dit hotelværelse og i dagene efter dit retreat, så du kan tage roen med hjem.

Du vælger selv aktiviteterne

Uanset hvilket hotel du vælger, så er det helt op til dig, hvilke aktiviteter, du vil deltage i. Du sammensætter selv en velvære weekend lige efter din smag ud fra programmet.

Weekend program*

Fredag Dag 1
Fra kl. 15:00 Check ind på hotellet
Kl. 16:15 – 17:45 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding
Kl. 19:00 – 20:30 Fælles middag med 2 retters-menu på hotellets restaurant
Kl. 20:45 – 21:15 Mindful aften vandretur i naturen
Fra kl. 21:15 Online bonusvideo nr. 1 “Blid aftenyoga inden sengetid” på dit værelse

Lørdag Dag 2
For de morgenfriske: En kold dukkert i havet fra hotellets badebro
Kl. 7:30 – 9:00 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og meditation
Kl. 9:00 – 10:00 Morgenbuffet på hotellets restaurant
Kl. 10:00- 16:00 Egen tid hvor du kan vandre langs vandet til Svendborg eller Faaborg for at spise frokost for egen regning. Du kan også slappe af på hotellet med en bog eller nyde dine online bonusvideoer nr. 2 Yoga i Hverdagen eller nr. 3 med Effektive Coreøvelser. Tiden er helt din egen.
Kl. 16:15- 17:45 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding
Kl. 19:00 – 21:00 Fælles middag med 2 retters-menu på hotellets restaurant
Fra kl. 21:00 Mulighed for at booke adgang til Spa & Wellness på Faaborg eller du kan nyde Online bonusvideo nr. 1 “Blid aftenyoga inden sengetid” på dit værelse

Søndag Dag 3
For de morgenfriske: En kold dukkert i havet fra hotellets badebro
Kl. 7:30 – 9:00 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og meditation
Kl. 9:00 – 10:00 Morgenbuffet på hotellets restaurant
Cirka kl. 10:00 Check ud af hotellet. Du kan opbevare din bagage (ikke værdigenstande) på hotellet efter check ud.
Kl. 10:00- 12:00 Mindful formiddags vandretur i naturen. Eller bliv på hotellet og nyd en varm kop te eller kaffe med den smukke udsigt ud over havet.
Kl. 12:00- 13:00 Blid Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding. Fælles afrunding på yogaweekend – hvordan tager du roen med dig?

* Foreløbigt program, der tages forbehold for ændringer både af indhold og tidspunkter. Endeligt program med tider modtages 1 uges tid før afrejse. Som bonus modtager du 3 online yogaprogrammer, som du kan træne efter i én hel uge. Du får adgang til bonusvideoerne dagen før yogaretreatet, så du har mulighed for at bruge videoerne både under og efter yogaweekenden. 

Alle yogaretreats er udsolgt

Vil du skrives op til nye yogaretreats i 2024, kan du komme på gratis forhåndstilmelding?

JA TAK – jeg vil gratis forhåndstilmeldes

Yogaretreats med Mere Sundhed
FORHÅNDSTILMELDING

Svendborg den 5. – 7. februar: Udsolgt

Ankomst fredag 5. februar 2021 kl. 15:00
Afrejse søndag 7. februar 2021 kl. 13:00

Svendborg den 9. – 11. april: Udsolgt

Ankomst fredag 9. april 2021 kl. 15:00
Afrejse søndag 11. april 2021 kl. 13:00

Faaborg den 16. – 18. september: Udsolgt

Ankomst fredag 16. september 2022 kl. 15:00
Afrejse søndag 18. september 2022 kl. 13:00

Svendborg den 18. – 20. november: Udsolgt

Ankomst fredag 18. november 2022 kl. 15:00
Afrejse søndag 20. november 2022 kl. 13:00

Pris fra kr. 4.195,- / kr. 4.957,-*

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse inkl.:

 • 3 dages undervisning med yoga, mindfulness og meditation – og mulighed for vandreture
 • Adgang til online undervisning i en uge
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Cykler til gratis udlån fra fredag til søndag
 • Dukkert fra badebroen lige ved hotellet
 • Hotelophold på delt dobbelt værelse
 • Nyd terrasse/altan på dit hotelværelse
 • Morgenmadsbuffet lørdag og søndag
 • Drikkevarer til morgenmad (kaffe, te, juice og vand) lørdag og søndag
 • 2-retters aftenmenu fredag og lørdag inkl. isvand og kaffe/te efter middagen (eksl. andre drikkevarer)
 • Ved ophold på Hotel Faaborg Fjord er prisen fra kr. 4.195,- inkl. én adgang til Spa & Wellness (du kan også fravælge og spare kr. 195)
 • Ved ophold på Hotel Christiansminde er prisen fra kr. 4.957,-*

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg på Hotel Faaborg Fjord: kr. 498,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene)
 • Enkeltværelsestillæg på Hotel Christiansminde: kr. 445,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene)
 • Tillæg for havudsigt. Kun på forespørgsel på Hotel Christiansminde: kr. 420,-
 • Tillæg for vegetarmad til 2-retters aftenmenu, som aftales med restauranten (skal bestilles minimum 8 dage før afholdelsen)
 • Frokost for egen regning (muligt at spise i hotellets restaurant)
 • På yogaretreatet er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er  nogen “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i yogaprogrammet, men deltager i fælles middagene og kan deltage på vandreturene. Fratræk kr. 1.000,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed for muligheden.

Tilmelding til yogaretreat Udsolgt

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det anbefales altid at tilmelde sig hurtigt muligt. Der er kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Vælger du at tilmelde dig alene, vil du automatisk betale for enkeltværelse (tomsengstillæg), så du bor alene. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse, med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Vi er omkring 20 deltagere i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer, som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt din kursusdel med yoga, meditation og mulighed for vandreture fra Mere Sundhed, vil du automatisk have booket et hotelværelse med halvpension (morgenmad og 2-retters aftenmenu) på det hotel, du har valgt ved tilmeldingen. Det er 2 forskellige udbydere: kursusholder (Mere Sundhed) og hotellet (enten Hotel Faaborg Fjord eller Hotel Christiansminde), som udgør dette yogaophold, hvorfor betalingen udgør 2 faktura.

Nye Yogaretreats med Mere Sundhed
FORHÅNDSTILMELDING

Priser for pakken fra kr. 4.195,- / kr. 4.957 alt efter hotelvalg

Faktura 1 fra Mere Sundhed kr. 2.112,- for kursus velværedelen, som betales ved tilmelding på denne hjemmeside.

Faktura 2 fra hotellet: kr. 2.083 for Hotel Faaborg Fjord /  kr. 2.845 for kr. Hotel Christiansminde (excl. diverse selvvalgte tillæg).  Faktura 2 modtages automatisk på mail cirka 6 uger før afholdelse fra hotellet. Faktura 2 betales direkte til hotellet.

Bindende tilmelding og betaling

Dette yogaretreat består af ydelser fra to forskellige udbydere, og yogaopholdet er således ikke omfattet af rejsegarantifondens dækning.

Faktura 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Kurset er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage eller byttes til andre kurser/gavebevis.  Faktura 1 betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her.  Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning. Skulle du blive syg eller kan du ikke deltage, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

Faktura 2 er for hotel og halvpension på dit valgte hotel på Fyn. Du bliver automatisk booket en plads på hotellet. Faktura 2 modtages på mail cirka 6 uger før afholdelse, hvor betalingen også falder. Opholdet er en gruppebestilling med bindende tilmelding og kan således ikke afbestilles. Ønsker du at tegne en forsikring for opholdet, sker det for egen regning. Skulle du blive syg eller kan du ikke deltage, er du velkommen til at give dit ophold til en anden, som du selv finder.

Nye Yogaretreats med Mere Sundhed
FORHÅNDSTILMELDING

Hvad hvis yogaretreatet ikke kan afholdes pga corona?

Deltagerantallet, tidsplanen og indholdet vil kunne blive ændret, hvis der skulle komme corona restriktioner, så alle regler overholdes. Såfremt restriktionerne betyder at yogaretreatet ikke kan afholdes på den oprindelig data, så gælder der for Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) de almindelige handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato, hvor Mere Sundhed sørger for at både Faktura 1 og Faktura 2 flyttes til den nye dato.

Helt specielt hvis det er corona restriktioner tilbyder Mere Sundhed, at du kan flytte til en senere dato eller modtage et tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1). Tilgodebevis er gældende i 2 år. For Faktura 2 kan du flytte til senere dato eller modtage pengene retur/tilgodehavende, såfremt der ikke tilbydes en senere dato. Dermed har du corona garanti på, at du ikke mister dine penge hverken vedr. kursusgebyret (Faktura 1) eller til hotellet (Faktura 2).

Hvis du har overvejet yoga weekend, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

>> Scroll op på siden for at tilmelde dig >>

De sidste 5 yogaretreats var fuldt booket, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig en plads. 

Vil du have endnu flere kilometer i benene end vores vandreture i hotellets nærområde, så tag afsted til omkringliggende øer i det Sydfynske øhav eller nyd en vandretur i De Fynske Alper (Svannige Bakker). Du kan også låne en cykel på hotellet til en udflugt i naturen.

På Hotel Faaborg Fjord kan du tilvælge adgang til hotellets Spa & Wellness enten i løbet af lørdagen eller søndagen. Klik her for at læse om det skønne Spa & Wellness på Hotel Faaborg Fjord, som binder ude og inde sammen, så du får naturen helt tæt på.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl i det smukke fynske øhav med skoven som nabo.

Yogaretreat Danmark- vandretur