Pilatesundervisning

Pilatesundervisning med planke

Pilatesundervisning former din krop

Pilatesundervisning er oplagt til personlig træning, da der er fokus på teknik og forståelse af kroppens muskler og anatomi.

Hos Mere Sundhed vil du opleve at personlig pilatesundervisning giver dig en stor forståelse for din krop, så du lærer at træne på en sikker og sund måde. Pilates er både styrke og smidighed i en og samme træning.

Hvorfor er pilates blevet så populært?

Træningsmetoden ”Pilates” er udviklet af tyskeren Joseph Hubertus Pilates i begyndelsen af det 20. århundrede.  Pilates fokuserer på kropsbevidsthed, kroppens kerne (ryg, mave og bækkenbund) og på vejrtrækningen.

Mange i den vestlige verden oplever smerter og problemer med ryggen. Vi bruger en stor del af vores tid ”låst” fast i en siddende stilling, så vi mister styrke og bevægelighed i kernen af vores krop.

Pilates fokuserer netop på styrke og bevægelighed i lænd, ryg, mave og bækkenbund, som er nødvendigt for støtte af rygraden, hvorfor pilatesundervisning også er effektiv mod rygsmerter. Har du allerede nu smerter eller skavanker, kan det være en god idé at starte med personlig pilatesundervisning, hvor du får individuel vejledning til at træne effektivt udfra dine behov.

Pilatesundervisning for alle

Pilates er udfordrende og alligevel ikke udmattende, da det handler lige så meget om tankens kraft som om fysisk styrke. Du sætter tempoet ned og fokuser på vejrtrækningen, hvor du arbejder med den enkelte øvelse i samspil med hele kroppen. Herved styrker du både krop og sind. Aspektet med krop og sind er en hovedsten i yoga, så optimerer din træning med både pilates og yogaundervisning.

Kontakt Helle Lyngsgaard Johansen for priser og mulighederne for personlig pilatesundervisning eller deltag på de yogarejser, hvor der også indgår pilates.

Læs mere om personlig træning med pilateslærer og personlig træner Helle Lyngsgaard Johansen

Kontakt Mere Sundhed for at komme på venteliste

Der er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste til personlig pilates undervisning.
Kontakt pilatesinstruktør og personlig træner Helle og hør om mulighederne.

 

”Helle har som pilatesinstruktør en utrolig evne til at følge den enkelte, så jeg får rådgivning og vejledning til pilatesøvelserne ud fra eventuelle skader, jeg har. Helle er altid meget positiv, engageret og har en ufattelig energi, og derfor har jeg glædet mig til at skulle til afsted til hendes pilatesundervisning hver uge.”
Mads Munch
Statsaut. ejendomsmægler og Valuar

” Man mærker folks respekt for Helles måde at gøre tingene på. Hendes undervisning er altid meget velforberedt. Hun er som underviser kontant – på den gode måde. Altid klar med et smil og en lille joke. Det er aldrig kedeligt. Der er meget stor variation i undervisningen, om det så er pilates, yoga eller mindfulness. Der er ikke to deltagere der er på samme niveau til Helles undervisning, og alligevel lykkes det Helle at gøre det interessant for alle. Derfor kommer vi til Helles undervisning.”
Jørgen Balle & Coby van Leeuwen,
Ægtepar

 

“Hvis din ryggrad føles stiv, når du er 30, så er du gammel.

Hvis den føles smidig, når du er 60, så er du ung”

Joseph Hubertus Pilates, grundlæggeren af Pilates

Bækkenbund workshop