Sommer Bootcamp Core

Sommer Bootcamp med coretræning

Kom op af sofaen og i gang med din træning på en sikker måde. Sjov og effektiv styrketræning, hvor du kommer i superform.

Træn kroppen med intelligent CORE træning og Helles helt specielle træningsmix, hvor du ikke belaster kroppen med lange udmattende træningspas.

Du får træning, som er målrettet dig, da Helle underviser med flere niveauer af samme øvelse, så du undgår skader og de typiske fejl mange laver ved coretræning.

Fuld af energi

Du vil føle dig fuld af energi med Sommer Bootcamp coretræning med fokus på en stærkere ryg, fladere mave, sundere bækkenbund, en flottere holdning og bedre balance. Træningen giver dig positiv energi, indre ro og styrke.

Humøret bliver højt og smilet stort, imens vi træner os til en sundere, stærkere og mere smidig krop med Helles mix af sensorisk træning, styrketræning, konditionstræning, pilates og yoga. Lær at træne med fokus på dit nervesystem, dit bindevæv og HELE dig. Du kan med fordel rulle din træningsmåtte ud på græsset og træne under åben himmel. Det giver dig endnu mere energi og livsglæde.

Kom i superform uden skader

Mange tilbringer en stor del af dagen ”låst” fast i en siddende stilling også populært kaldet kontorkroppen. Selv ikke den daglige gåtur eller en yogatræning, kan opretholde din muskelmasse. Du mister styrke i fødder, hænder, bækken, mave, ryg, ben og balder, mens kroppens muskler og led føles stive og ømme.

Skift din stol ud med Sommer Bootcamp Core og kom i superform. Du får også skønne stræk med fokus på det sunde åndedræt, så du er fuld af energi efter træningen og klar til resten af din dag. Er du glad for havearbejde, så er det også afgørende, at du har en stærk bækkenbund og core, så du undgår rygskader efter en dag i haven.

Samlet pakke til en værdi kr. 1.390,-
Din sommerpakke kun kr. 795,-

Tilmeld dig sommerpakken med 4 måneders træning, hvor du får både Bækkenbundsworkshoppen (pris kr. 595,-) og Sommer Bootcamp Core forløb (pris kr. 795,-) indtil den 30. maj.

Ja tak – jeg vil i form og tilmelder mig til sommerpakken

Bækkenbundsworkshop + Sommer Bootcamp Core til kun kr. 795,-
Sommerpakken lukker for tilmelding den 30. maj

TILMELD SOMMERCORE

 

Sommer Bootcamp Core er for alle : begynder og øvet

Alle er velkomne på Sommer Bootcamp Core. Det er både sjov, skøn og effektiv træning, så det har ingen betydning, om du ikke er i form eller har skader, når bare du arbejder efter Helles øvelser, da du får vejledning til at lave øvelserne efter dit niveau og din dagsform.

Er du helt ny til styrketræning, er det vigtigt at du først lærer at bevæge dine led og muskler med kropsbevidsthed, så dine sanser er vækket. Dermed kan du udføre øvelserne korrekt, når der kommer belastning på.

Derfor får du også sensorisk træning, så du øger din kropbevidsthed. Du finder en masse øvelser, som er velegnet for alle så uanset dit niveau, vil du mærke velværet og en stor forbedring i din kondition, styrke og smidighed.

Du lærer, hvordan du skal udføre øvelsen, hvor mange gentagelser og hvor meget vægt, du bør træne med. Så du får progression i træningen fra begynder (niveau 1) over mellem (niveau 2) til øvet (niveau 3). Helle viser dig vejen, så du kommer i superform.

Du har adgang til alle de optagede videoer og træningsprogrammerne i 4 måneder helt indtil 1. oktober. Du kan tage din online træning med dig på ferie i udlandet, i sommerhuset eller træne hjemme i din stue. Så tilmeld dig, træn med og kom i superform.

Jeg glæder mig allerede til vi ses online på træningsmåtten.

Online coretræning – kom i superform

 • 3 minutters Sunde fødder med sugekoppen, som vækker din krop, dine sanser og grounder dig.
 • 4 minutters Kontakt til dit åndedræt og mavemuskler med dybdegående og rolige bækkenvip.
 • 7 minutters Intelligent flow, som er det perfekte program til opvarmning og blid morgentræning. For begyndere, den stive kontorkrop og generel opvarmning.
 • 9 minutters Balance flow for fødder, ben, bækkenbund, mave og ryg. For begyndere, den stive kontorkrop og sensorisk træning, som beroliger nervesystemet.
 • 29 minutters Smuk holdning, yndefuld balance og stærk core med 6 intelligente helkropsøvelser.
 • 29 minutters Kom i superform uden skader med 5 helkropsøvelser med 3 niveauer af alle øvelserne fra begynder til øvet. Med og uden håndvægte.
 • 20 minutters Super effektiv styrketræning for øvet med 5 helkropsøvelser. Kort, hårdt, effektivt og med håndvægte. Kan gentages, så du træner 2 sæt og får 40 minutters træning i alt.
 • 56 minutters Foredrag, anatomi og sammenhænge: Opskriften på en sund bækkenbund og stærk core. Du lærer sammenhænge, som giver dig en større forståelse for intelligent træning med fokus på hele dig.

 

Sommerpakke: Samlet værdi kl. 1.390,- betal kun kr. 795,-

Sommerpakken er din perfekte kom-i-gang-træningspakke. Du får Alt-i-ét-Mix. Samtidig får du den altafgørende grundtræning (dit åndedræt, bækkenbund og sammenhængen til resten af kroppen), så du undgår skader, hvis du ikke er vant til styrketræning eller hvis du har brug for ekstra træning af din bækkenbund.

Ja tak – jeg vil i form og tilmelder mig til sommerpakken

Bækkenbundsworkshop + Sommer Bootcamp Core til kun kr. 795,-
Sommerpakken lukker for tilmelding den 30. maj
TILMELD SOMMERCORE

 

Datoer for forløbet

 • Der er kun åben for tilmelding i en tidsbegrænset periode
 • Sommerpakke: Tilmeld dig inden den 30. maj kl. 23:59, så får du Bækkenbundsworkshop til en værdi af kr. 595,- med som bonus i 4 måneder.
 • 1. juni kl. 10:00 starter Sommer Bootcamp forløbet og du får adgang med link og password til Sommer Bootcamp Core træningsprogrammerne og din bonusworkshop “Bækkenbunden”.
 • Alt undervisningsmateriale kan ses 24/7. Når du har tid og så ofte du vil, mens du har adgang.
 • 1. oktober 2024 kl. 12:00 slutter Sommer Bootcamp Core forløbet og din adgang til bonusmaterialet.

Betaling & tilmelding til Bootcamp

Tilmelding sker på hjemmesiden. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til anden træning. Tilmelder du dig inden den 30. maj får du Bækkenbundsworkshoppen (til en pris kr. 595,- gratis oveni) 

Ja tak – jeg vil i form og tilmelder mig til sommerpakken

Bækkenbundsworkshop + Sommer Bootcamp Core til kun kr. 795,-
Sommerpakken lukker for tilmelding den 30. maj
TILMELD SOMMERCORE

 

Praktiske informationer

 • Forløbet er for alle, som ønsker at komme i form. Der vil være flere niveauer af samme øvelse. Helle viser dig vejen til intelligent coretræning med kropsbevidsthed.
 • Du skal have masser af vand for en god fordøjelse. Hvis du sveder og det er varmt, så husk at drikke mere. Fyld dine vanddepoter op efter træningen.
 • Træningsudstyr: Træningsmåtte, håndklæde/tæppe, og et sæt håndvægte (eller 2 vandflasker kan også bruges). Vil du gerne udfordring din styrke, kan det anbefales, at du har 2 sæt håndvægte f.eks. på 2 kilo og 4 kilo. Er du trænet i forvejen, så kan du vælge lidt højere vægt, men sørg for at du starter med en vægt, du kan magte, og så øger du vægten i løbet af de 4 måneder, så dit mål er at træne så tungt, som muligt.
 • Fodtøj eller bare fødder: Når vi træner fødderne (det fortæller Helle om på videoerne) kan du med fordel træne på bare fødder for bedre kontakt til core. Generelt vil træning på bare fødder styrke både fødder og resten af kroppen, så du behøver slet ikke sko til din træning.
 • Adgang til din online sommertræning åbner den 1. juni kl. 10:00. Forløbet slutter den 1. oktober 2024 kl. 12:00

 

Har du har overvejet Sommer Bootcamp Core, men har et spørgsmål…?

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen ved at kontakte mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

Booker du en plads på dette træningsforløb, så glæd dig til at komme i superform til din sommerferie.