Sydfrankrig yogarejse

Yogarejse i Sydfrankrig/Provence

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og vandreture langs den franske Riviera. Der er undervisning flere timer hver dag – og ofte på standen ved solopgang. Du vil opleve dyb indre fred og ro med udendørstræning under åben himmel. Helt naturligt vil dine skuldre sænke sig.

Det en aktiv yogaferie krydret med sydfransk charme, caféer hvor du kan nyde din kaffe eller et køligt glas rosé, masser af sol, lufttemperatur på 25 grader og det smukke azurblå Middelhav på cirka 22 grader. Du kan også nyde en skøn sejltur langs kysten, hvorfra du ser byerne Monaco, Nice, Antibes, Juan Les Pins og Cannes.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Den franske Riviera

Den franske Riviera er kyststrækningen i Provence regionen. Kysten bærer også navnet Côte d’Azur (Den azurblå kyst) grundet Middelhavets intense blå farve. Solen, lyset, havet og det frodige landsskab har tiltrukket kendte kunstmalere til Provence igennem tiderne. Og det forstår man, når man besøger denne smukke del af Sydfrankrig.

Langs kysten og lidt oppe i bjergene finder du hyggelige byer fra middelalderen, og der er rig mulighed at udforske de gamle landsbyer enten på vandreture, med bus eller tog.

Byen “Juan Les Pins”

Vores tilholdssted er strandbyen Juan Les Pins kun 10 km fra Cannes og 20 km fra Nice. Juan Les Pins var oprindelig en samling fyrretræer og masser af sand. I 1920’erne blev stedet det mest mondæne og populære sted for rige at tage på solferie.

I dag nyder alle denne skønne kystby, hvor du kan se og mærke glamouren tilbage fra 20’erne og 30’erne, og alligevel er atmosfæren afslappet og tempoet helt nede i gear.

Byen Antibes (som Juan Les Pins er en del af) er grundlagt omkring år 500 f. Kr. som en vigtig handelsby. Med byerne Antibes og Juan Les Pins får du både kultur, museer, en gammel og charmerende bydel og naturen med de lange fine sandstrande, strandpromenader, grønne åndehuller og scenariske klippeskrænter med vandrestier på Cap d’Antibes. Alt samlet i én yogaferie, hvor du helt frit kan sammensætte den yogaferie, som du ønsker.

Fly, ophold og mad på din yogarejse

Nyd en yogarejse, som udformes efter din smag. Du flyver til Nice, hvor det er let at booke fly fra alle lufthavne i Europa. Kom når yogaretreatet starter eller måske en dag før, eller bliv længere. Du booker et hotel i den prisklasse, som passer dig. Vil du bo tæt på vores træningssteder, så book et hotel i Juan Les Pins, hvor du efter ønske kan modtage en liste med forslag.

Måltider indtages enten fælles i gruppen, i ro og mag på dit hotel eller nyd det franske køkken, når du er på udflugt. Mere Sundhed arrangerer både vandreturer, udflugter og fælles hygge flere gange i løbet af yogarejsen.

.

Vi træner under åben himmel

Rejserne er for alle niveauer, som gerne vil i dybden med deres praksis. Sværhedsgraden bygges op i undervisningen, så alle kan være med. Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Styrke- og balancetræning, Meditation- og Mindfulnessøvelser og fælles gå- og vandreture. Læs mere om ugeprogram her.

Vi træner udenfor under åben himmel, som giver et ekstra boost af energi til krop og sind. Du vil nyde træningen enten på stranden, ved havet eller andre steder udenfor. Pak tøj efter lag-på-lag princippet, så bliver du aldrig for kold eller varm og husk også dit yogaudstyr – se den fulde pakkelisten her.

Glæd dig til morgentræningen, hvor vi nyder den smukke strand ved byen. At se solen stå op og mærke byen vågne, mens du dyrker yoga og meditation er intet mindre end fantastisk. En yogarejse, som vil forlænge din sommer helt ind i efteråret.

JA TAK – jeg kan ikke vente til at komme afsted

Sydfrankrig og yoga i Sydens sol
TILMELD YOGAKURSUS

 

 

Uge 37, 2024 Sydfrankrig Yogarejse: Få pladser

Yogaprogram start den 10. september 2024 kl. 16:00
Yogaprogram afslutning den 16. september 2024 kl. 10:00

Uge 21, 2022 Yoga – og pilatesrejse: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn den 21. maj 2022
Hjemrejse Korsika den 28. maj 2022

Uge 35, 2021 Yoga- og pilatesrejse: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn den 28. aug 2021
Hjemrejse Korsika den 4. sep 2021.

Uge 36, 2021 Yoga – og pilatesrejse: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn den 4. sep 2021
Hjemrejse Korsika den 11. sep 2021.

 

Pris cirka kr. 8.850,- pr. person i delt dobbeltværelse alt efter hvilke fly/hotel, du booker :

 • Rabat kr. 300,- på yogakursusgebyret ved tilmelding inden den 5. august kl. 20:00
 • 10 timers undervisning i yoga, styrketræning og meditation
 • 10 timers udflugter, vandreture og fælles aktiviteter
 • Mulighed for fælles måltider og forslag, hvis du vil udforske området på egen hånd
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen, som har haft lejlighed i området i over 17 år
 • Du booker selv fly t/r til Nice (forvent cirka 2.000,- ekskl. bagage)
 • Du booker selv hotel i Juan Les Pins (forvent cirka 3.600,- når du deler et dobbeltværelse)
 • Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen lukker den 1. september, så køb en plads nu. Du er sikret en plads, når du har betalt for kursusdelen hos Mere Sundhed.

Du skal booke rejsedelen:

 • Du booker selv fly t/r til Nice (forvent cirka 2.000,- ekskl. bagage)
 • Du tager selv bus/taxi/uber til dit hotel (forvent cirka 10 Euro for bus og opefter)
 • Du booker selv hotel i Juan Les Pins (forvent cirka 3.600,- når du deler et dobbeltværelse)
 • Sørg for en rejseforsikring. Tjek om du er dækket via dit forsikringsselskab, eller om du bør købe en rejseforsikring. Vi anbefaler altid, at du er forsikret på dine rejser.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for muligheden. En ledsager deltager ikke i yoga, meditation, styrke-og balancetræning, men er velkommen på vandreturer og udflugter. Fratræk kr 1.000,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode, så kontakt Mere Sundhed.

Tilmelding til yogarejse

Rabat kr. 300,- ved tilmelding inden den 5. august kl. 20:00, så yogakurset kun koster kr. 3.250,- Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet, hvor der er et begrænset antal pladser.

Yogakurset (normalpris kr. 3.550,-) er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage eller byttes til andre kurser/gavebevis. Der betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her.

Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning, og vi anbefaler, at du sørger for en rejseforsikring, så du er dækket. Skulle du blive syg eller bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

JA TAK – jeg vil nyde yoga i Sydens sol

Sydfrankrig med yoga under åben himmel
TILMELD YOGAKURSUS

 

 

Et KÆMPE tusind tak for en fuldstændig fantastisk yogarejse. Hver morgen siden vi kom hjem, har jeg brugt din hjemmeopgave, så jeg holder min sten i hånden, mens jeg laver balanceøvelser, og jeg husker at smile, mens jeg laver supermanden fra vores sidste session. Kan mærke, det virker, så det er virkelig skønt.

Helle, tak for en virkelig vel arrangeret tur med din fantastiske træning i de skønneste omgivelser. Dit kursus var simpelthen så vel tilrettelagt ned til mindste detalje, at man blot kunne nyde at tage hånd om sig selv uden forstyrrende tanker om det praktiske. Det var balsam for sjælen og ikke mindst godt for fysikken.
Pernille Raun, Direktør

Netop hjemkommet fra skønneste yoga ferie. Dette var mit første rigtige møde med yoga og at rejse ‘alene’ på yogaferie. Jeg kan kun sige, at det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Helle guider en, og har flere valgmuligheder til de fleste øvelser, afhængig af smidighed, styrke og svagheder. Jeg har følt mig så veltilpas, og i kyndige og kærlige hænder. Jeg skal helt sikkert afsted igen. Det her bliver man afhængig af.
Kristina Joy Nørvig

 

Praktisk information

Først booker du yogakurset hos Mere Sundhed, så du er sikker på en plads. I tilmeldingen til Mere Sundhed kan du klikke af, hvis du ønsker at modtage forslag til rejsebooking. Disse info vil du modtage fra Mere Sundhed senest 3 hverdage dage efter din tilmelding, men det står dig frit for, hvilke flyafgange og hotel, du vælger.

Yogarejsens program afholdes fra tirsdag 10.9 kl. 16:00 til mandag 16.9 kl. 10:00, så du booker et fly til Nice lufthavn fra den 10.9 formiddag til 16.9.2024 eftermiddag eller forlænger, hvis du vil nyde en lidt længere ferie. Du får en liste med flyforslag, hvis du ønsker det, hvor priserne er cirka fra kr. 2.000,-, det er nemt at booke.

Fra Nice lufthavn afgår lufthavnsbus (line 82), taxi eller Uber, som du kan tage til Juan Les Pins. Du får en liste med oplysninger på de andre deltagere, hvis I vil følges i bus, taxi eller Uber. Der er kun 20 km fra Nice lufthavn til Juan Les Pins.

Du booker et hotel i Juan Les Pins i perioden fra den 10.9 til 16.9.2024 eller forlænger, hvis du vil nyde en lidt længere ferie. Du får en liste med hotelforslag, hvis du ønsker det, hvor priserne er cirka kr. 3.600,- pr. person for et delt dobbeltværelse.

Vi plejer at være omkring 20 deltagere på en yogarejse i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Tusinde tak for endnu en skøn yogauge. Det er svært ikke at blive afhængig af din fantastiske træning og din dejlige måde at være på. Du har en ro og overskud og dit glade smil og væsen smitter af på en. Jeg er kommet hjem med en ro i sjælen. Glæder mig til at vende tilbage.
Annette Groth Christensen, sekretær

Helle er meget kompetent og forstår helheden i sin undervisnings form. Der er både det fysiske, men også det spirituelle. Hun er inddragende og får alle til at føle sig velkomne. Kan varmt anbefales. 10 stjerner herfra.
Charlotte Dinnie Jensen

 

Begrænset antal pladser

Når du har købt din kursusdel med yoga, styrke- og balancetræning, meditation, vandreture og fælles aktiviteter fra Mere Sundhed på denne hjemmeside, booker du selv rejsedelen. Men der er et begrænset antal pladser på kursusdelen, så skynd dig at få en plads, inden der bliver udsolgt.

JA TAK – jeg vil med til skøn yoga i Sydens sol

Sydfrankrig yogarejse under åben himmel
TILMELD YOGAKURSUS

 

 

Hvis du har overvejet Sydfrankrig yogarejse, men har spørgsmål…?

Kontakt endelig Mere Sundhed og ring til Helle Lyngsgaard Johansen på telefon 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte Mere Sundhed her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på den Franske Riviera, hvor vi nyder yoga på denne smukke strand i Juan Les Pins.