Detox Yoga workshop

Yogaundervisning - hundestrækket

Detox med Hatha Yoga og åndedrætsøvelser

Fokus på udrensning, fordøjelsen, styrke, smidighed, kropsbevidsthed og indre ro. Deltag i 2 timers Hatha Yoga og udrens efter julen, så du starter det nye år med god energi i kroppen.

Efter en travl måned sætter vi tempoet ned og forkæler os selv med god tid til åndedrættet, vores fordøjelse og krop og sind, så spændinger og stress reduceres.

På Detox workshop vil du opleve effektfulde åndedrætsøvelser, klassiske Hatha Yoga stillinger samt den dynamiske yogasekvens solhilsen.

kostvejledning-slank-maalebaand

Tid til kroppen og tid til detox

Brug din krop efter julen og al dens mad – VI DETOXER, hvor åndedrættet står for 70% af udrensningen. Så lær at trække vejret korrekt. Sammen med det udrensende åndedræt bruger vi hele kroppen på denne yoga workshop, så vil du mærke, at du sætter gang i udrensningenen.

Et højt stressniveau kan betyde, at din krop holder på fedt og væske, fordi dit nervesystem er i kamp-flugt beredskab. Her hjælper yoga med at sænke dit stressniveau, samtidig med at de klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde, så du slipper for oppustet mave og kan holde den slanke linje.

Ny energi, styrke og smidighed med yoga

Med Hatha yoga kan du forøge din smidighed, styrke og forny din energi. I øvelserne lægger jeg vægt på de anatomisk rigtige linjer, så du kan rette kroppen op og slippe af med vanespændinger og stivhed.

Brug yoga som et redskab til at udrense kroppen, skabe en flot holdning, bekæmpe stress, øge dit velvære og din koncentrationsevne.

Dybdeafspænding

Vi afslutter 2 timers yogatræning af krop og sind med en guided dybdeafspænding, som er en effektiv metode til at reducere fysiske og psykiske spændinger. Du vil forlade workshoppen med en indre ro og fornyet energi til det nye år.

Deltager du på begge workshops, får du detoxet med yoga og åndedrætsøvelser med en uges mellemrum, så du får den fulde effekt til en sund krop i 2020.

Dato:   Søndag d. 29.12.2019 kl. 10.00-12:00: Udsolgt/Afholdt
Dato:   Søndag d. 5.1.2020 kl. 10.00-12:00: Udsolgt/Afholdt

Sted:   Hørsholm Midtpunkt, 1 sal. 2970 Hørsholm
Pris:   Kr. 395,-

 

Vil du på en workshop lige nu?

Se hvilke workshops du kan deltage på lige her.

 

Få info om kommende yogaworkshop

Så tilmeld dig nyhedsbrev om yogaworkshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Tilmelding til workshop:

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du er meget velkommen til gratis at overføre din plads til en anden.

Workshoppen bliver afholdt 25 minutter fra København i Nordsjælland i dejlige lyse lokaler hos London Studio. Der er gode busforbindelser og gratis parkering i P-huset. Lokalerne ligger på 1. sal inde i Hørsholm Midtpunkt ved siden af Tandlægerne – hos London Studio. Hvis du kører i bil, så parkerer på toppen af P-huset, så er du på 1. sal.

DetoxYoga : d. 29.12.2019: UDSOLGT 
TILMELD  JULEDETOX


DetoxYoga : d. 5.1.2020: UDSOLGT 

TILMELD NYTÅRDETOX

 

Praktiske informationer

  • Workshoppen er for alle (MÆND og KVINDER), men jo mere du kender til yoga, jo mere vil du kunne få ud af workshoppen. Så det er en fordel, hvis du kender solhilsen og har prøvet yoga før, da vi også har en lidt hårdere sekvens, så vi producerer varme for at detoxe.
  • Spis morgenmad mindst 2 timer før workshoppen, så du ikke træner på fuld mave. Du kan eventuelt spise et stykke frugt 1 lille times tid før workshoppen.
  • Vand drikkes ikke under yoga, da yoga – og åndedrætsøvelserne masserer mave, tarme og indre organer, men drik rigeligt med vand efter workshoppen, fordi vand er en naturlig del af udrensningen, som din fordøjelse og hele dit system har brug for.
  • Medbring din egen yoga/træningsmåtte – alternativt er du meget velkommen til at leje en hos mig for kr. 20,-
  • Kom i behageligt tøj og tag en ekstra trøje og strømper med til afspænding.
  • Da der er gulvtæppe i London studio skal strømper bæres på gulvtæppet i Hørsholm. På din yogamåtte anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Der findes fælles omklædning for damer og herrer i yogastudiet i London Studio.

Vil du have information om kommende yogaworkshop?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om yogaworkshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.