Detox Yoga workshop

Yogaundervisning - hundestrækket

Detox med Hatha Yoga og åndedrætsøvelser

Fokus på udrensning, fordøjelsen, styrke, smidighed, kropsbevidsthed og indre ro. Deltag i 2 timers Hatha Yoga og udrens efter julen, så du starter 2022 med god energi i kroppen.

Efter julemåneden sætter vi tempoet ned og forkæler os selv med god tid til åndedrættet, vores fordøjelse og krop og sind, så spændinger og stress reduceres.

På Detox workshoppen vil du opleve effektfulde åndedrætsøvelser, klassiske Hatha Yoga stillinger samt den dynamiske yogasekvens solhilsen.

kostvejledning-slank-maalebaand

Tid til kroppen og tid til detox

Brug din krop efter julen og al dens mad – VI DETOXER, hvor åndedrættet står for 70% af udrensningen. Så lær at trække vejret korrekt. Sammen med det udrensende åndedræt bruger vi hele kroppen på denne yoga workshop, så vil du mærke, at du sætter gang i udrensningen.

Et højt stressniveau kan betyde, at din krop holder på fedt og væske, fordi dit nervesystem er i kamp-flugt beredskab. Her hjælper yoga med at sænke dit stressniveau, hvor de klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde, så du slipper for oppustet mave.

Ny energi, styrke og smidighed med yoga

Med Hatha yoga kan du forøge din smidighed, styrke og forny din energi. I øvelserne lægger jeg vægt på de anatomisk rigtige linjer, så du kan rette kroppen op og slippe af med vanespændinger og stivhed. Alle øvelserne hjælper og støtter samtidig din fordøjelse, så maven ikke slår knuder efter julen.

Brug yoga som et redskab til at udrense kroppen, afhjælpe oppustet mave, skabe en flot holdning, bekæmpe stress og øge dit velvære.

Dybdeafspænding

Vi afslutter 2 timers yogatræning af krop og sind med en guided dybdeafspænding, som er en effektiv metode til at reducere fysiske og psykiske spændinger. Du vil forlade workshoppen og år 2021 med en indre ro og fornyet energi til det nye år.

Online LIVE workshop

Online workshoppen foregår via LIVE stream på Facebook, så du møder op i en lukket Facebookgruppe og deltager i yogaundervisningen præcis som var det en fysisk workshop, men hjemme i dine egne hyggelige rammer. Som bonus har du som deltager på online workshoppen adgang til optagelsen af workshoppen i 7 dage, så du kan fordybe dig i yogaen.

Dato:  Onsdag 29.12.2021 kl. 10.00-12:00 

Sted:  LIVE fra din egen PC via Facebook + 8 dages adgang
Pris:   Kr. 295,- 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og der kan lukkes for adgang, da workshoppen foregår LIVE, så hurtig tilmelding anbefales. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du er meget velkommen til gratis at overføre din plads til en anden.

Online Workshoppen bliver afholdt via internettet. Du træner hjemmefra, hvor du har en internetforbindelse. Alt hvad du behøver er en PC eller tablet med lyd og internetforbindelse og en profil på Facebook. Dagen før workshoppen den 28. december modtager du en mail med praktisk info med adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes. Du har adgang til optagelsen på Facebook indtil den 5. januar 2022 kl. 12:00.

Online DetoxYoga Workshop
TILMELD WORKSHOP

 

Du kan få denne Detox Workshop som BONUS

For at få den fulde effekt for krop, sind og din fordøjelse med detox yoga, så kan du kombinere Detox Yoga workshoppen med online forløbet KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage.  Ved køb af online træningsforløbet KICKSTART DETOX får du denne Detox Yoga workshop med i købet helt gratis som bonus. På selve træningsforløbet lærer du at træne med stor effekt for en sund, slank og fit krop i det nye år.


Ja tak – jeg skal med på Online forløbet og have bonus 

TILMELD KICKSTART DETOX

 

Praktisk information

  • Detox Yoga Workshoppen er for alle (MÆND og KVINDER), men jo mere du kender til yoga, jo mere vil du kunne få ud af workshoppen. Så det er en fordel, hvis du kender solhilsen og har prøvet yoga før, da vi også har en lidt hårdere sekvens, så vi producerer varme for at detoxe.
  • Dagen før workshoppen, altså den 28. december kl. 10:00 vil du modtage en mail med praktisk info med adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes.
  • Spis morgenmad mindst 2 timer før workshoppen, så du ikke træner på fuld mave. Du kan eventuelt spise et stykke frugt 1 lille times tid før workshoppen.
  • Vand drikkes ikke under yoga, da yoga – og åndedrætsøvelserne masserer mave, tarme og indre organer, men drik rigeligt med vand efter workshoppen, fordi vand er en naturlig del af udrensningen, som din fordøjelse og hele dit system har brug for.
  • Træningsudstyr: Yoga/træningsmåtte, tæppe, 2 puder og en yogaklods eller en træningsbold
  • Påklædning: Behageligt tøj og tag en ekstra trøje og strømper med til afspænding.
  • På din yogamåtte anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Bonus ved køb af online forløbet Kickstart Detox, får du denne Detox workshop med HELT GRATIS. Online forløbet Kickstart Detox kræver ikke en Facebook profil, så du vil kunne se denne Detox workshop replay video UDEN Facebook.

Er du i tvivl om Detox Yoga er noget for dig?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.