Madeira yogarejse

yogarejse-pool-spahotel-Madeira

Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel bygget ind i klipperne med den skønneste havudsigt, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogaferien i januar tager vi afsted til sol og varme, mens det er vinter i Danmark.

Meditation og Mindfulness på yogaferien
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulness. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer, og du kan slippe tankemylderet.

UDSOLGT I 2019: Forhåndstilmeld yogarejsen 2020 her.

Pilatesrejse-View-banan-Madeira

Madeira

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet og bananerne florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vil du opleve bylivet på Madeira, kan du nemt tage en taxi til  til hovedstaden “Funchal” kun 20 minutters kørsel fra hotellet.

Området “Caniço

Vores område hedder Caniço, hvor kystlinjen præges af utrolig flotte og høje klipper. Vi bor ved et fredet havområde med en stor mangfoldighed af havplanter, blæksprutter og fisk. Området er derfor kendt for dykning, hvor du på dykkercenteret lige ved hotellet kan tilkøbe alle typer af vandsport samt bade i havet. Nær vores hotel findes adskillige restauranter og købmand.

Ved kysten i Caniço finder du en stor figur af den sejrende Kristus “Cristo Rei” med en fantastisk udsigt. Det er muligt at gå videre under figuren nedad klippen helt ned til havet. Denne smukke vandring langs kysten til Cristo Rei, kan du deltage på, hvis du vil krydre ferien med vandreture.

Hotellet på din yogarejse

Vores hotel “Galomar” er et nybygget og moderne hotel, som ligger 30 meter over havet. Galomar er et voksen-hotel med en aldersgrænse på 18 år. Det er en del af Galo Resortet, så der er flere muligheder for middag på dette resort. Hotelindretning på Galomar er inspireret af naturlige elementer med haver, vandstier og plateauer, hvor du kan nyde både solop- og solnedgang.

Der findes flere pools på Galo Resort, både inden-og udendørs, hvor du også har adgang via elevator til en helt unik saltvandspool med flere hyggelige solterrasser med liggestole og parasoller helt ned til havet. Her findes samtidig hotellets havbad, hvorfra du kan bade i havet fra stiger.

Yogaretreat Danmark

Niveau – træningen

Rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Træningslokalet på Galo Resort har vinduer fra loft til gulv med en fantastisk havudsigt. Du kommer til træningslokalet via en smuk lille sti langs klipperne til et niveau højere oppe end vores hotelværelser.

Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, hvor der typisk vil være aktiviteter morgen og eftermiddag. Nogen dage vil der ligeledes være mulighed for vandreture som et ekstra tilbud.  Du kan se ugeprogrammet her med Hatha yoga, meditation, pilates, vandreture og spa-oplevelser.

Spa-hotel, luksus og velvære

Du kan frit benytte alle spa-faciliteterne på Galo Resort. Der findes indendørspool, udendørspool (både ferskvand og saltvand), og det luksuriøse spa har flere saunaer; infrarød sauna, bio-sauna og finsk sauna med et panoramavindue over Altanterhavet. Hos “Onda Revital Lounge” kan du få ayurveda behandlinger, kosmetiske behandlinger og massage mod betaling.

På denne yogarejse har du mulighed for at få al den forkælelse til krop og sind, som du fortjener, mens det er vinter i Danmark. Ud fra ugeprogrammet og spa-hotellets muligheder vælger du, hvilke aktiviteter, som passer til netop dig og dit humør.

 

Uge 3 Yoga – og pilatesrejse : Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn 14. januar 2019 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:50 Madeira)
Hjemrejse Madeira 21. januar 2019 kl. 13:05 (ankomst kl. 18:50 KBH)

Uge 4 Yoga- og pilatesrejse : Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn 21. januar 2019 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:50 Madeira)
Hjemrejse Madeira 28. januar 2019 kl. 13:05 (ankomst kl. 18:50 KBH)

Vil du med til 2020?

Der har været udsolgt de sidste 4 år, men du kan sikre dig en plads ved at forhåndstilmelde dig. Der er ingen binding. Du vil samtidig modtage nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

FORHÅNDSTILMELD 2020

 

Pris fra kr. 8.995,- i 2019

Du sparer kr. 500,- ved bestilling før d. 1.9.2018
Efter d. 1.9.2018 pris fra kr. 9.495,-

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og workshop
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Flybillet t/r København/Madeira
 • Mad på flyet samt kaffe/the
 • Transport til og fra hotellet på Madeira
 • Delt standard dobbeltværelse (cirka 24 m2) på 4-stjernet Galomar voksen-hotel
 • Et standard værelse er mod haven indeholdende: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel, hårtørrer og poolhåndklæde
 • Lækker morgenmadsbuffet hver morgen på Galo Resort (som Galomar er en del af)
 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:
Bemærk der er flere forskellige værelsestyper, som du først vælger, når du booker rejsedelen* Da der næsten er udsolgt på begge uger, kan nogle typer af værelser være udsolgt.

 • Enkeltværelsestillæg fra 650,- på standard værelse (prisen stiger, hvis du vælger et dyrere værelse)*
 • Havudsigt og større værelse (cirka 33 m2) på delt dobbeltværelse: kr. 754,- pr. person*
 • Halvpension (inkl. to glas drikkevarer som øl, vin eller sodavand til middagen): kr. 1.400,-
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 1.300,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed.

Skal du vælge halvpension?  – og hvad med fælles spisning?
På Galo Resort findes en fælles buffetrestaurant (uden aldersgrænse), og måltider, som indgår i halvpension, serveres her. Du kan også spise på en af de to a la carte-restauranter; en fiskerestaurant og en italiensk restaurant. Om du skal vælge halvpension eller ej, kan Mere Sundhed ikke tage stilling til på dine vegne. Mærk efter din mavefornemmelse og vælg ud fra den.

Morgenmaden (som er inkl.) foregår på Galomar Atlantis med den skønneste havudsigt,  hvor vi spiser direkte efter morgentræningen hver dag. Den første aften arrangerer Mere Sundhed fælles middag, hvis du har lyst til at spise sammen med gruppen. Her kan alle deltage – også hvis du har bestilt halvpension. De resterende aftener, kan der aftales et tidspunkt for middag for dem, som gerne vil spise sammen, hvor der er mange muligheder med både 3 restauranter på selve hotellet og en god håndfuld restauranter og caféer 10 minutters gang fra hotellet.

Hvem tager med på Mere Sundheds yogaferier?
På disse yogarejser er vi omkring 20 deltagere på i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Rejser du alene, så er der altid en eller flere fra gruppen at være sammen med – men bemærk at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbeltværelse, gøres alt for at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse, så tag højde for det i prisen.

Vil du med til 2020?

Der har været udsolgt de sidste 4 år, men du kan sikre dig en plads ved at forhåndstilmelde dig. Der er ingen binding. Du vil samtidig modtage nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

FORHÅNDSILMELD 2020

 

Tilmelding til yogarejse

UDSOLGT – ingen ledige pladser. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst – at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbelt værelse, forsøger rejseselskabet at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse.

Når du har købt din velvære- og yogadel, som består af undervisning fra Mere Sundhed, vil du efterfølgende betale for rejsedelen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Pris for pakken er fra kr. 8.995,-

Du sparer kr. 500,- ved bestilling før d. 1.9.2018
Efter d. 1.9.2018 pris fra kr. 9.495,-

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.000,- for kursusdelen med yoga etc Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website. Efter d. 1.9.2018 stiger prisen til kr. 3.500,-
Faktura 2 fra SpiesFra kr. 5.995,- ** for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg).  Faktura 2 betales direkte til Spies fordelt på depositum på kr. 1.200,- som betales, når du modtager faktura 2 og restbeløbet senest 8 uger før afrejse. Du tilmelder dig FØRST hos Mere Sundhed, og derefter får du automatisk en mail med link til tilmelding hos Spies. HUSK at booke din rejsedel, når du modtager denne mail med link til Spies.

**Santa Cruz kommune på Madeira har indført en miljøskat på samtlige hoteller, som udregnes pr. overnatning. Skatten er på 1 euro/person pr. overnatning, dog maksimalt 5 euro pr. person for gæster over 18 år. Skatten betales direkte til hotellet på Maderia ved enten ankomst eller afrejse.

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

Der er bindende tilmelding på kursusdelen fra Mere Sundhed. I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består yogarejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Kursusdelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her)
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Spies (Faktura 2 som betales efterfølgende). Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Glæd dig til en skøn oplevelse for krop, sind og sjæl på Madeira, hvor vi bor lige ned til havet med et havbad og saltvandspool bygget ind i de smukke klipper.

udsigt-pool-galomar