Madeira yogarejse

yogarejse-pool-spahotel-Madeira

Madeira yogarejse på spa-hotel

Bo på et smukt spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogarejsen tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Vi har fokus på din kropsbevidsthed i Hatha Yoga, og med Pilates får du styrket mave og ryg.

Meditation og Mindfulness på yogaferien
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre muskelspændinger og stress. Du finder ro og indre fred.  Nyd også detox-effekten på krop og sind i hotellets skønne spa-afdeling.

Pilatesrejse-View-banan-Madeira

Madeira

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet og bananerne florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vores base er spa-hotellet “Estalagem”, som ligger midt i denne skønne natur på en klippetop, så vi har den bedste beliggenhed til fordybelse og velvære.

levada-vandrerejse-Madeira

Byen “Ponta Do Sol”

Vores tilholdssted er Ponta do Sol, som er en lille by på toppen af en klippe. Ponta do Sol betyder “Solpunktet”, og her kan du følge solen, fra den står op, til den langsomt forsvinder bag horisonten.

Atmosfæren i byen er rolig og afslappet med små, hyggelige gader og nogle gode restauranter helt nede ved vandet. Ponta do Sol er en af de fredeligste strande på hele sydkysten, så der er stor chance for, at vi har standen og byen helt for os selv. Fra Ponta do Sol finder du en af de smukkeste levadavandringer, så du kan krydre din yogarejse med vandreture i naturen.

hotellet_modBjergene

Hotellerne på din yogarejse

Du kan bo på spa-hotellet ESTALAGEM Do Sol beliggende højt på toppen af klippen med en fantastisk udsigt. Det er et flot 4-stjernet designhotel. Værelserne har balkon/terrasse med glasvinduer fra gulv til luft, så du får omgivelserne med naturen, himlen og havet ind i værelset.

Eller du kan bo på det mindre søsterhotel DA VILA ved havet. Uanset hvad du vælger, har du den sunde og lækre morgenmadsbuffet inkluderet.

yogamat-pilatesrejse-Madeira

Niveau – træningen

Rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i undervisningen, så du deltager i det, du har lyst til.

Det smukke yogalokale, som findes på Spa-hotellet Estalagem, har vinduer fra gulv til loft, så du får et fantastisk lys, mens du fordyber dig i træningen. Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, ofte med fokus på elementer fra chakra systemet. Der vil typisk være aktiviteter både morgen og eftermiddag. Husk din yogamåtte – se den fulde pakkelisten her. Du får program med Yoga, meditation, pilates, vandreture (mod betaling) og spa-oplevelser.

spa-wellnessrejse-Madeira

Spa-hotel, detox og velvære

Du kan frit benytte spa-hotellet Estalagem’s udendørs infinity pool, udendørs jacuzzi, indendørspool samt sauna og dampbad – og det uanset hvilket hotel, du bor på. Du kan nyde udsigten fra toppen af klippen ud over Atlanterhavet, mens du sidder i det opvarmede udendørs jacuzzi eller svømmer i udendørs- eller indendørspoolen.

Deltag på detox- og spadag med Mere Sundhed, hvor du mærker den gavnlige og udrensende effekt spa-oplevelserne har krop og sind. Du kommer til at slappe helt af. Som en ekstra forkælelse kan du mod betaling hele ugen få spa-behandlinger og massage via hotellet.

Covid-19 garanti 

Rejserne afholdes, såfremt det er muligt at rejse på lovlig vis, og vi overholder naturligvis alle corona-restriktioner.

Hvis ikke kurset kan afholdes på grund af corona, vil du naturligvis ikke miste dine penge. Du kan flytte din tilmelding til en ny dato eller modtage tilgodebevis i 2 år vedr. kursusgebyret hos Mere Sundhed (Faktura 1). For Faktura 2 (ophold, fly og transfer) med Rejseselskabet Spies, henvises til Spies’ handelsbetingelser, hvor Spies kan enten flytte din rejse, eller du modtager dine penge retur indenfor 7 dage. Rejsedelen med Spies er en pakkerejse, så denne del er dækket af rejsegarantifonden. Hvis du selv ønsker at afbestille yogarejsen, så gælder de normale regler for afbestilling, som du kan læse under handelsbetingelser her.

 

Forhåndstilmelding til næste Madeira Yogarejse

Ja tak – jeg vil gerne stå på venteliste og have besked om rejsen i 2023
TILMELD VENTELISTE

 

Alle yogarejser til Madeira er udsolgt

Uge 3 Yoga – og pilatesrejse: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn 17. januar 2022 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:40 Madeira)
Hjemrejse Madeira 24. januar 2022 kl. 13:00 (ankomst kl. 18:45 KBH)

Uge 4 Yoga- og pilatesrejse: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn 24. januar 2022 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:40 Madeira)
Hjemrejse Madeira 31. januar 2022 kl. 13:00 (ankomst kl. 18:45 KBH)

Hotel Estalagem do Sol:  Pris fra kr. 9.995,-

Alle værelser på vores spa-hotel Estalagem er meget lyse, rummelige og har stor altan eller terrasse i fuld længde med værelset. Fra alle værelserne findes en flot udsigt, da hotellet ligger højt på en klippetop. På dette hovedhotel findes alle vores fælles faciliteter som yogasal, pool og hele spa-afdelingen. Perfekt hotel at bo på, når I rejser to sammen – eller hvis du gerne vil bo tæt på faciliteterne og ønsker et standard enkeltværelse. Vælger du at bo på delt dobbeltværelse, kan du mod tillæg bestille havudsigt, dette er kun muligt, hvis I er to, som bor sammen.  Standardværelserne kan virke kølige for nogen, men du kan blot sætte varme på. Ønsker du havudsigt og bor alene, så vælg i stedet Hotel Da Vila.

Hotel Da Vila:  Pris fra kr. 9.395,-

Alle værelser på søsterhotellet Hotel Da Vila er af mindre størrelse, men alle værelserne har havudsigt og altan inkl. i prisen. Hotellet ligger lige ved havet, så du kan høre bølgerne og nyde udsigten fra dit værelse. Er det perfekte valg, hvis du bor alene og ønsker havudsigt, hvilket ikke er muligt på hovedhotellet Estalagem. Læs mere om det perfekte valg af hotel, hvis du rejser alene, da du opnår en besparelse og kan få havudsigt:  Hotel Da Vila 10 minutter fra hovedhotellet

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og workshop/foredrag
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Flybillet t/r København/Madeira
 • Mad på flyet samt kaffe/the
 • Transport til og fra hotellet på Madeira
 • Delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel (vælg mellem Estalagem Do Sol eller Hotel Da Vila). Alle værelser indeholder: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel (inkl. te og kaffe), hårtørrer, badetøfler, badekåbe og poolhåndklæde
 • Fri adgang til Spa-afdeling på Estalagem under hele dit ophold
 • Lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen
 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg på søsterhotellet DA VILA: kr. 1.600,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Enkeltværelsestillæg på spa-hotel ESTALAGEM Do Sol: kr. 2.200,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Havudsigt på delt dobbeltværelse på ESTALAGEM Do Sol (kun muligt for 2 personer i delt dobbeltværelse): kr. 500,- pr. person. Der tages forbehold for at denne type værelse kan være udsolgt.
 • Halvpension (3-retters aftenmenu, hvor du hver aften kan vælge, om du vil spise på DA VILA eller ESTALAGEM): kr. 1.300,-
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 1.750,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed.

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke hver aften tage stilling til, om du skal spise ude i byen, men omvendt er du bundet af at spise middag på et af hotellerne. For dem som ikke har bestilt halvpension, vælger gruppen typisk at mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Om du skal vælge halvpension eller ej, kan Mere Sundhed ikke tage stilling til på dine vegne. Den første aften arrangerer Mere Sundhed fælles middag, for dem som har lyst, så lærer du også de andre på rejsen at kende.

Jeg har rost både dig og yogarejsen til Madeira til skyerne, efter jeg er kommet hjem. Du er en super dygtig, kompetent og struktureret underviser. Din morgenyoga er noget af det skønneste at stå op til.

Selve Spa-hotellet er fantastisk. Et af de bedste jeg nogen side har boet på! Faciliteterne er i top. Dejligt at vi havde en spa-dag med hele gruppen, og at der var gratis adgang til spa-afdelingen hele ugen, som jeg også benyttede flittigt. Ponta do Sol er en sød lille by, og byen er også stor nok til, at man kan spise et nyt sted hver dag. Det var super med vandreturene i dit program, så skulle man ikke tage stilling til noget som helst. TAK, jeg nød hvert eneste skridt.

Programmet er fastlagt fuldstændigt perfekt med din undervisning af yoga, pilates, meditation og vandreture, og så er der samtidig tid til at tage på bytur, slappe af, gå en tur, læse, gå i spa og poolen osv.

Jeg vil til enhver tid anbefale din yogarejse til andre og ikke mindst at rejse med dig, som underviser. En dejlig dejlig pragtfuld yogaferie……Åhhh, jeg drømmer mig tilbage.
Anka Lalatovic, Daglig leder/bogholder

 

Forhåndstilmelding til næste Madeira Yogarejse

Ja tak – jeg vil gerne stå på venteliste og have besked om rejsen i 2023
TILMELD VENTELISTE

 

Tilmelding

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst at hvis du rejser alene, betaler du for tillæg for at bo alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Vi er omkring 20 deltagere på en velværerejse i alle aldre (typisk fra 25-75 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Alle er velkomne i gruppen.

Når du har købt din kursusdel med yoga, pilates og meditation fra Mere Sundhed på denne hjemmeside, vil du modtage en mail med link til bestilling af rejsedelen hos Spies. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Yogarejse d. 17.1- 24.1 2022 Udsolgt
TILMELD MADEIRA UGE 3

 

Yogarejse d. 24.1-31.1 2022 Udsolgt
TILMELD MADEIRA UGE 4

 

Priser for pakken fra kr. 9.395 / kr. 9.995 alt efter hotelvalg

Det er 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.500 for kursusdelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website.
Faktura 2 fra Spies: kr. 5.895 for DA VILA / kr. 6.495,- for ESATAGEM for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- hvor du automatisk får tilsendt link til tilmelding af rejsedelen hos Spies. Faktura 2 betales direkte til Spies både depositum og restbeløbet senest 8 uger før afrejse.

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består Madeira Yogarejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

FAKTURA 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Kurset er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage. Faktura 1 betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her.  Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning. Skulle du blive syg eller kan du ikke deltage, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

FAKTURA 2 er ophold, fly og transfer som faktureres af Rejseselskabet Spies. Faktura 2 betales, når du modtager din bestilling hos Spies. Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Yogarejse d. 17.1- 24.1 2022 Udsolgt
TILMELD MADEIRA UGE 3

 

Yogarejse d. 24.1-31.1 2022 Udsolgt
TILMELD MADEIRA UGE 4

 

Jeg synes på alle måder, at dit koncept på Madeira er perfekt. Både at holde ferie, forkæle sig selv og alligevel med et touch af læring og mulighed for at anvende det hjemme efter ferien. Jeg har tidligere forsøgt yoga hjemme, men nogle undervisere er mere interesseret i selv at lave øvelserne, og jeg mister modet, men sådan er det ikke med din undervisning. ALLE kan deltage uanset niveau, virkelig godt.

For mit vedkommende betyder det også meget at kunne rejse alene, men alligevel være en del af en gruppe. Jeg synes, at din wellness dag med spa-oplevelser på hotellet var perfekt og med til at ryste os sammen. Dejligt at opleve søde friske kvinder med hver deres historie. For mig har det været en perfekt ferie på Madeira, jeg har bare nydt det hele.
Lizet Jorck, Sygeplejerske

Hvad hvis yogarejsen ikke kan afholdes pga corona?

Du får Covid-19 garanti. Rejserne afholdes, såfremt det er muligt at rejse på lovlig vis, og vi overholder naturligvis alle corona-restriktioner.

Hvis ikke kurset kan afholdes på grund af corona, vil du naturligvis ikke miste dine penge. Du kan flytte din tilmelding til en ny dato eller modtage tilgodebevis i 2 år vedr. kursusgebyret hos Mere Sundhed (Faktura 1). Vedr. rejsedelen med Spies (Faktura 2) vil du modtage alle pengene retur inden 7 dage, eller du kan flytte din tilmelding til en ny dato. Rejsedelen med Spies er en pakkerejse, så denne del er dækket af rejsegarantifonden. Hvis du selv ønsker at afbestille yogarejsen, så gælder de normale regler for afbestilling, som du kan læse under handelsbetingelser her.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Glæd dig til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira. Vores infinity pool har den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet.  Her kan du slappe helt af og nyde varmen, mens det er vinter i Danmark.

yogarejse-pool-spahotel-Madeira