Madeira yogarejse

yogarejse-pool-spahotel-Madeira

Madeira yogarejse på spa-hotel

Bo på et smukt spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogarejsen tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Vi har fokus på din kropsbevidsthed i Hatha Yoga, og med Pilates får du styrket mave og ryg.

Meditation og Mindfulness på yogaferien
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre muskelspændinger og stress. Du finder ro og indre fred.  Nyd også detox-effekten på krop og sind i hotellets skønne spa-afdeling.

Pilatesrejse-View-banan-Madeira

Madeira

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet og bananerne florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vores base er spa-hotellet “Estalagem”, som ligger midt i denne skønne natur på en klippetop, så vi har den bedste beliggenhed til fordybelse og velvære.

levada-vandrerejse-Madeira

Byen “Ponta Do Sol”

Vores tilholdssted er Ponta do Sol, som er en lille by på toppen af en klippe. Ponta do Sol betyder “Solpunktet”, og her kan du følge solen, fra den står op, til den langsomt forsvinder bag horisonten.

Atmosfæren i byen er rolig og afslappet med små, hyggelige gader og nogle gode restauranter helt nede ved vandet. Ponta do Sol er en af de fredeligste strande på hele sydkysten, så der er stor chance for, at vi har standen og byen helt for os selv. Fra Ponta do Sol finder du en af de smukkeste levadavandringer, så du kan krydre din yogarejse med vandreture i naturen.

hotellet_modBjergene

Hotellet på din yogarejse

Spa-hotellet “Estalagem” ligger højt på toppen af klippen. Det er et flot 4-stjernet designhotel med en minimalistisk, hvid indretning.

Værelserne har balkon/terrasse med glasvinduer fra gulv til luft, så du får omgivelserne med naturen, himlen og havet ind i værelset. Inkl. i pakkeprisen er den sunde og meget lækre morgenmadsbuffet.

yogamat-pilatesrejse-Madeira

Niveau – træningen

Rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i undervisningen, så du deltager i det, du har lyst til.

Det smukke yogalokale har vinduer fra gulv til loft, så du får et fantastisk lys, mens du fordyber dig i træningen. Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, ofte med fokus på elementer fra chakra systemet. Der vil typisk være aktiviteter både morgen og eftermiddag. Husk din yogamåtte – se den fulde pakkelisten her. Du får program med Yoga, meditation, pilates, vandreture (mod betaling) og spa-oplevelser.

spa-wellnessrejse-Madeira

Spa-hotel, detox og velvære

Du kan frit benytte spa-hotellets “Estalagem” udendørs infinity pool, udendørs jacuzzi, indendørspool samt sauna og dampbad. Du kan nyde udsigten fra toppen af klippen ud over Atlanterhavet, mens du sidder i det opvarmede udendørs jacuzzi eller svømmer i udendørs- eller indendørspoolen.

Deltag på detox- og spadag med Mere Sundhed, hvor du mærker den gavnlige og udrensende effekt spa-oplevelserne har krop og sind. Du kommer til at slappe helt af. Som en ekstra forkælelse kan du mod betaling hele ugen få spa-behandlinger og massage via hotellet.

Alle Madeira yogarejser er udsolgt i 2020.

 

Vil du med til Madeira i 2021?

Skriv dig på venteliste, så får du besked når der åbnes for tilmelding.

 

Priser for 2021

Hotel Da Vila:  Pris fra kr. 8.645,-

Alle værelser på søsterhotellet Hotel Da Vila er af lidt mindre størrelse, men alle værelserne har HAVUDSIGT og altan inkl. i prisen. Hotellet ligger lige ved havet, så du kan høre bølgerne og nyde udsigten fra dit værelse. Er perfekt at bo på, hvis du ønsker at bo alene med havudsigt. Læs mere om Hotel Da Vila her.

Hotel Estalagem:  Pris fra kr. 9.295,-

Alle værelser på hovedhotellet Estalagem er meget lyse, rummelige og har stor altan/terrasse i fuld længde med værelset.  Fra alle værelserne findes en flot udsigt, da hotellet ligger højt på en klippetop. Standardværelserne kan virke kølige, da de ligger i skygge, men du kan uden problemer sætte varme på (du skal bare huske at tænde den). Vælger du at bo på delt dobbeltværelse, kan du mod tillæg bestille havudsigt, dette er kun muligt hvis I er to, som bor sammen. På dette hotel findes alle vores fælles faciliteter som yogasal, pool og hele spa-afdelingen.

Datoer for 2021

Uge 3 Yoga – og pilatesrejse

Afrejse KBH lufthavn 18. januar 2021 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:40 Madeira)
Hjemrejse Madeira 25. januar 2021 kl. 13:00 (ankomst kl. 18:45 KBH)

Uge 4 Yoga- og pilatesrejse

Afrejse KBH lufthavn 25. januar 2021 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:40 Madeira)
Hjemrejse Madeira 1. februar 2021 kl. 13:00 (ankomst kl. 18:45 KBH)

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og workshop/foredrag
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Flybillet t/r København/Madeira
 • Mad på flyet samt kaffe/the
 • Transport til og fra hotellet på Madeira
 • Delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel indeholdende: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel (inkl. te og kaffe), hårtørrer, badetøfler, badekåbe og poolhåndklæde
 • Fri adgang til Spa-afdeling under hele dit ophold
 • Lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen
 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.300,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Havudsigt på delt dobbeltværelse (kun for 2 personer i delt dobbeltværelse): kr. 500,- pr. person. Tager forbehold for at havudsigt kan være udsolgt.
 • Halvpension (3-retters aftenmenu): kr. 1.300,-
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 1.600,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed.

 

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke tage stilling hver aften, hvor og hvad du skal spise, men omvendt er du bundet af middagen på hotellet. For dem som ikke har bestilt halvpension, kan man aftale i gruppen at mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Så om du skal vælge halvpension eller ej, kan Mere Sundhed ikke tage stilling til på dine vegne, det kommer an på, hvad du synes bedst om?

Jeg har rost både dig og yogarejsen til Madeira til skyerne, efter jeg er kommet hjem. Du er en super dygtig, kompetent og struktureret underviser. Din morgenyoga er noget af det skønneste at stå op til.

Selve Spa-hotellet er fantastisk. Et af de bedste jeg nogen side har boet på! Faciliteterne er i top. Dejligt at vi havde en spa-dag med hele gruppen, og at der var gratis adgang til spa-afdelingen hele ugen, som jeg også benyttede flittigt. Ponta do Sol er en sød lille by, og byen er også stor nok til, at man kan spise et nyt sted hver dag. Det var super med vandreturene i dit program, så skulle man ikke tage stilling til noget som helst. TAK, jeg nød hvert eneste skridt.

Programmet er fastlagt fuldstændigt perfekt med din undervisning af yoga, pilates, meditation og vandreture, og så er der samtidig tid til at tage på bytur, slappe af, gå en tur, læse, gå i spa og poolen osv.

Jeg vil til enhver tid anbefale din yogarejse til andre og ikke mindst at rejse med dig, som underviser. En dejlig dejlig pragtfuld yogaferie……Åhhh, jeg drømmer mig tilbage.
Anka Lalatovic, Daglig leder/bogholder

 

Vil du med til Madeira i 2021?

Skriv dig på venteliste, så får du besked når der åbnes for tilmelding.

 

Tilmelding 2020 : Tilmelding til 2021 åbner snart

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst at hvis du rejser alene, betaler du for tillæg for at bo alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Vi er omkring 20 deltagere på en velværerejse i alle aldre (typisk fra 25-75 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Alle er velkomne i gruppen.

Yogarejse d. 20.1-27.1 2020 : UDSOLGT
TILMELD MADEIRA UGE 4

 

Yogarejse d. 27.1-3.2 2020: UDSOLGT 
TILMELD MADEIRA UGE 5

 

Når du har købt dit kursusdel, som består af undervisning fra Mere Sundhed, vil du modtage faktura fra rejseudbyderen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Pris hele pakken 2020 fra kr. 9.395,-

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.572,- for uge 4 / /kr. 3.272 for uge 5 for kursusdelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website. Pris i 2021: kr. 3.550
Faktura 2 fra Spies: kr. 5.823,- for uge 4/ kr. 6.123,- for uge 5 for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- hvor du automatisk får tilsendt link til tilmelding af rejsedelen hos Spies. Faktura 2 betales direkte til Spies både depositum og restbeløbet senest 8 uger før afrejse.

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består velværerejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Velværedelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her)
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Spies (Faktura 2 som betales efterfølgende). Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Yogarejse d. 20.1-27.1 2020 : UDSOLGT
TILMELD MADEIRA UGE 4

 

Yogarejse d. 27.1-3.2 2020: UDSOLGT 
TILMELD MADEIRA UGE 5

 

Jeg synes på alle måder, at dit koncept på Madeira er perfekt. Både at holde ferie, forkæle sig selv og alligevel med et touch af læring og mulighed for at anvende det hjemme efter ferien. Jeg har tidligere forsøgt yoga hjemme, men nogle undervisere er mere interesseret i selv at lave øvelserne, og jeg mister modet, men sådan er det ikke med din undervisning. ALLE kan deltage uanset niveau, virkelig godt.

For mit vedkommende betyder det også meget at kunne rejse alene, men alligevel være en del af en gruppe. Jeg synes, at din wellness dag med spa-oplevelser på hotellet var perfekt og med til at ryste os sammen. Dejligt at opleve søde friske kvinder med hver deres historie. For mig har det været en perfekt ferie på Madeira, jeg har bare nydt det hele.
Lizet Jorck, Sygeplejerske

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Glæd dig til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira. Vores infinity pool har den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet.  Her kan du slappe helt af og nyde varmen, mens det er vinter i Danmark.

yogarejse-pool-spahotel-Madeira