Madeira yogarejse

yogarejse-pool-spahotel-Madeira

Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Pilatesrejse-View-banan-Madeira

Madeira

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet (og bananerne) florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vores base er spa-hotellet “Estalagem”, som ligger midt i denne skønne natur på en klippetop, så vi har den bedste beliggenhed til fordybelse og velvære.

levada-vandrerejse-Madeira

Byen “Ponta Do Sol”

Vores tilholdssted er Ponta do Sol, som er en lille by på toppen af en klippe. Ponta do Sol betyder “Solpunktet”, og her kan du følge solen, fra den står op, til den langsomt forsvinder bag horisonten.

Atmosfæren i byen er rolig og afslappet med små, hyggelige gader og nogle gode restauranter helt nede ved vandet. Ponta do Sol er en af de fredeligste strande på hele sydkysten, så der er stor chance for, at vi har standen og byen helt for os selv. Fra Ponta do Sol finder du en af de smukkeste levadavandringer, så du kan krydre din yogarejse med skønne vandringer.

hotellet_modBjergene

Hotellet på din yogarejse

Spa-hotellet “Estalagem” ligger højt på toppen af klippen, og det er vores base for velværerejsen. Det er et flot designhotel med en minimalistisk, hvid indretning.

Alle værelser har balkon/terrasse, og de har glasvinduer fra gulv til luft, så du får omgivelserne med naturen, himlen og havet ind i værelset. Inkl. i pakkeprisen er også en sund og lækker morgenmads-buffet.

yogamat-pilatesrejse-Madeira

Niveau – træningen

Rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Træningslokalet findes på hotellet “Estalagem”, men vi er også udenfor et par enkelte gange i løbet af ugen. Se velværeprogrammet med yoga, mindfulness meditation, pilates og spa-oplevelser.

Du har mulighed for at spare penge ved at bo på “Hotel da Vila”, som ligger i den lille hyggelige by 10 minutters gang fra vores base “Estalagem”. På Hotel da Vila får du hotelværelset med havudsigt for en god pris, læs mere om Hotel da Vila.

spa-wellnessrejse-Madeira

Spa-hotel på pilatesrejsen

Du kan frit benytte spa-hotellets “Estalagem” opvarmede udendørs- og indendørspool samt spa med sauna, jacuzzi og dampbad, uanset hvilket hotel du bor på. Du kan nyde udsigten fra toppen af klippen ud over Atlanterhavet, mens du sidder i det opvarmede udendørs jacuzzi, sidder i saunaen eller svømmer i udendørs- eller indendørspoolen. Og har du brug for ekstra forkælelse kan du mod betaling få spa-behandlinger og massage.

Om du skal bo på det ene eller andet hotel, er helt op til dig, så mærk efter din mavefornemmelse og vælg det hotel, som passer bedst til dig og dine ønsker

 

Yogarejserne til Madeira har de sidste par år været fuldt booket, men tilmeld nyhedsbrevet for at høre om nye rejser. 

Tilmeld nyhedsbrev for nye rejser

 

Pris fra kr. 9.495,- Fuldt booket

Bo på Spa-hotel på toppen af klippen “Estalagem”, som er vores base.

Pris fra kr. 8.895,- Fuldt booket

Bo i byen på “Hotel da Vila” 10 minutters gang fra “Estalagem”.
Spar kr. 1.250,- på delt dobbeltværelse med havudsigt

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og foredrag
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Flybillet t/r København/Madeira
 • Mad på flyet samt kaffe/the
 • Transport til og fra hotellet på Madeira
 • Delt dobbeltværelse på spa-hotel indeholdende: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel (inkl. te og kaffe), hårtørrer, badetøfler, badekåbe og poolhåndklæde
 • Lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen
 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person – tillæg ved “Estalagem” pris pr. person:

 • Enkeltværelse har tillæg på kr. 1.950,-
 • Havudsigt på delt dob. værelse har tillæg på kr. 650,-
 • Havudsigt på enkeltværelse har tillæg på kr. 1.000,-
 • Halvpension (3-retters aftenmenu): kr. 1.250,-
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • Tag en ledsager med, som ikke deltager i det fysiske program. Fratræk kr 1.500,- fra ledsagers pris.:

På “Estalagem” vender værelser med havudsigt mod solen og det åbne hav. Standardværelser kan virke kølige om natten, da de ligger i skygge i løbet af dagen, men ALLE værelser på “Estalagem” har altan/terrasse og flot udsigt, da hotellet ligger højt på en klippetop.

Vælger du “Hotel da Vila” kan du spare kr. 2.100,- ved enkeltværelse med havudsigt i forhold til “Estalagem”. Se mere om priserne for Hotel da Vila her.

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke tage stilling hver aften, hvor og hvad du skal spise (og det er billigere at forudbestille den 3-retters menu), men omvendt er du bundet af middagen på hotellet. For dem som ikke har bestilt halvpension, kan man aftale og mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Så om du skal vælge halvpension, kommer an på, hvad du synes bedst om?

Fuldt booket i 2017 – men du kan forhåndstilmelde dig til Madeirarejse 2018.

Ja tak – jeg vil forhåndsbooke 2018 til Madeira

 

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst – at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbelt værelse, gøres alt for at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse.

Vi er omkring 20 deltagere på en velvære rejse i alle aldre (typisk fra 20-70 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Læs om tidligere deltageres oplevelser her. På uge 18 er 2 vandreture inkluderet i prisen, på uge 19 kan vandreture tilkøbes. Al anden undervisning med yoga, pilates og meditation er ens.

Når du har købt dit velvære del, som består af undervisning fra Mere Sundhed, vil du modtage faktura fra rejseudbyderen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Pris for hele pakken var fra kr. 8.895,- i 2017

Alt fuldt booket i 2017   

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.417,- for kursus velværedelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website.
Faktura 2 fra Spies: kr. 6.078,- for “Estalagem” (eller kr. 5.478,- for “Hotel da Vila”) for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- betales, når du efterfølgende modtager faktura 2 fra Langley, og restbeløbet betales senest 6 uger før afrejse.

Tilmeld forhåndsreservation 2018 til Madeira

 

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består velværerejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Velværedelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her)
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Spies (Faktura 2 som modtages på mail). Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira.

Madeira-yogarejse