Madeira yogarejse

yogarejse-pool-spahotel-Madeira

Madeira yogarejse på spa-hotel

Bo på et smukt spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogarejsen tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Vi har fokus på din kropsbevidsthed i Hatha Yoga, og med Pilates får du styrket mave og ryg.

Meditation og Mindfulness på yogaferien
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre muskelspændinger og stress. Du finder ro og indre fred.  Nyd også detox-effekten på krop og sind i hotellets skønne spa-afdeling.

Pilatesrejse-View-banan-Madeira

Madeira

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet og bananerne florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vores base er spa-hotellet “Estalagem”, som ligger midt i denne skønne natur på en klippetop, så vi har den bedste beliggenhed til fordybelse og velvære.

levada-vandrerejse-Madeira

Byen “Ponta Do Sol”

Vores tilholdssted er Ponta do Sol, som er en lille by på toppen af en klippe. Ponta do Sol betyder “Solpunktet”, og her kan du følge solen, fra den står op, til den langsomt forsvinder bag horisonten.

Atmosfæren i byen er rolig og afslappet med små, hyggelige gader og nogle gode restauranter helt nede ved vandet. Ponta do Sol er en af de fredeligste strande på hele sydkysten, så der er stor chance for, at vi har standen og byen helt for os selv. Fra Ponta do Sol finder du en af de smukkeste levadavandringer, så du kan krydre din yogarejse med vandreture i naturen.

hotellet_modBjergene

Hotellet på din yogarejse

Spa-hotellet “Estalagem” ligger højt på toppen af klippen. Det er et flot 4-stjernet designhotel med en minimalistisk, hvid indretning.

Værelserne har balkon/terrasse med glasvinduer fra gulv til luft, så du får omgivelserne med naturen, himlen og havet ind i værelset. Inkl. i pakkeprisen er den sunde og meget lækre morgenmadsbuffet.

yogamat-pilatesrejse-Madeira

Niveau – træningen

Rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i undervisningen, så du deltager i det, du har lyst til.

Det smukke yogalokale har vinduer fra gulv til loft, så du får et fantastisk lys, mens du fordyber dig i træningen. Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, ofte med fokus på elementer fra chakra systemet. Der vil typisk være aktiviteter både morgen og eftermiddag. Du får et fuldt program med Yoga, mindfulness meditation, pilates, vandreture (mod betaling) og spa-oplevelser.

spa-wellnessrejse-Madeira

Spa-hotel, detox og velvære

Du kan frit benytte spa-hotellets “Estalagem” udendørs infinity pool, udendørs jacuzzi, indendørspool samt sauna og dampbad. Du kan nyde udsigten fra toppen af klippen ud over Atlanterhavet, mens du sidder i det opvarmede udendørs jacuzzi eller svømmer i udendørs- eller indendørspoolen.

Deltag på detox- og spadag med Mere Sundhed, hvor du mærker den gavnlige og udrensende effekt spa-oplevelserne har krop og sind. Du kommer til at slappe helt af. Som en ekstra forkælelse kan du mod betaling hele ugen få spa-behandlinger og massage via hotellet.

Uge 4 Yoga – og pilatesrejse: Pris fra kr. 8.995,-

Afrejse KBH lufthavn 20. januar 2020 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:50 Madeira)
Hjemrejse Madeira 27. januar 2020 kl. 13:05 (ankomst kl. 18:50 KBH)

Uge 5 Yoga- og pilatesrejse: Pris fra kr. 9.295,-

Afrejse KBH lufthavn 27. januar 2020 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:50 Madeira)
Hjemrejse Madeira 3. februar 2020 kl. 13:05 (ankomst kl. 18:50 KBH)

Spar op til kr. 400,- tilmeld dig før d. 1.11.2019.
Efter d. 1.11.2019 er prisen fra kr. 9.395,-

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og workshop/foredrag
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Flybillet t/r København/Madeira
 • Mad på flyet samt kaffe/the
 • Transport til og fra hotellet på Madeira
 • Delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel indeholdende: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel (inkl. te og kaffe), hårtørrer, badetøfler, badekåbe og poolhåndklæde
 • Fri adgang til Spa-afdeling under hele dit ophold
 • Lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen
 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.150,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Mulighed for tilkøb af havudsigt på delt dobbeltværelse (kun for 2 personer i delt dobbeltværelse): kr. 600,- pr. person
 • Halvpension (3-retters aftenmenu): kr. 1.300,-
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 1.500,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed.

Alle værelser på vores hotel Estalagem er meget lyse, rummelige og har stor altan/terrasse i fuld længde med værelset. Fra alle værelserne findes en flot udsigt, da hotellet ligger højt på en klippetop. Standardværelserne kan virke kølige, da de ligger i skygge, men du kan bare sætte varme på. Vælger du at bo på delt dobbeltværelse, kan du mod tillæg bestille havudsigt, dette er kun muligt hvis I er to, som bor sammen.

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke tage stilling hver aften, hvor og hvad du skal spise, men omvendt er du bundet af middagen på hotellet. For dem som ikke har bestilt halvpension, kan man aftale i gruppen at mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Så om du skal vælge halvpension eller ej, kan Mere Sundhed ikke tage stilling til på dine vegne, det kommer an på, hvad du synes bedst om?

Jeg har rost både dig og yogarejsen til Madeira til skyerne, efter jeg er kommet hjem. Du er en super dygtig, kompetent og struktureret underviser. Din morgenyoga er noget af det skønneste at stå op til.

Selve Spa-hotellet er fantastisk. Et af de bedste jeg nogen side har boet på! Faciliteterne er i top. Dejligt at vi havde en spa-dag med hele gruppen, og at der var gratis adgang til spa-afdelingen hele ugen, som jeg også benyttede flittigt. Ponta do Sol er en sød lille by, og byen er også stor nok til, at man kan spise et nyt sted hver dag. Det var super med vandreturene i dit program, så skulle man ikke tage stilling til noget som helst. TAK, jeg nød hvert eneste skridt.

Programmet er fastlagt fuldstændigt perfekt med din undervisning af yoga, pilates, meditation og vandreture, og så er der samtidig tid til at tage på bytur, slappe af, gå en tur, læse, gå i spa og poolen osv.

Jeg vil til enhver tid anbefale din yogarejse til andre og ikke mindst at rejse med dig, som underviser. En dejlig dejlig pragtfuld yogaferie……Åhhh, jeg drømmer mig tilbage.
Anka Lalatovic, Daglig leder/bogholder

 

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst at hvis du rejser alene, betaler du for tillæg for at bo alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen. Pt. søges kvindelig værelseskammerat på uge 4, så hvis du rejser alene og er kvinde, kan du spare enkeltværelsestillægget ved at tilføje i din tilmelding, at du ønsker at dele værelse. Denne mulighed kan være udsolgt, kontakt Mere Sundhed inden tilmelding, hvis du vil være sikker på muligheden. 

Vi er omkring 20 deltagere på en velværerejse i alle aldre (typisk fra 25-75 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Alle er velkomne i gruppen.

Yogarejse d. 20.1-27.1 2020 
TILMELD MADEIRA UGE 4

 

Yogarejse d. 27.1-3.2 2020 
TILMELD MADEIRA UGE 5

 

Når du har købt dit kursusdel, som består af undervisning fra Mere Sundhed, vil du modtage faktura fra rejseudbyderen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Pris hele pakken uge 4 fra kr. 8.995,- / uge 5 fra kr. 9.295,-

Spar op til kr. 400,- tilmeld dig før d. 1.11.2019. 
Efter d. 1.11.2019 er prisen fra kr. 9.395,-

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.172,- for kursusdelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website. Efter d. 1.11.2019 stiger kursusdelen til kr. 3.572,- for uge 4/kr. 3.272 for uge 5.
Faktura 2 fra Spies: kr. 5.823,- for uge 4/ kr. 6.123,- for uge 5 for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- hvor du automatisk får tilsendt link til tilmelding af rejsedelen hos Spies. Faktura 2 betales direkte til Spies både depositum og restbeløbet senest 8 uger før afrejse.

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består velværerejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Velværedelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her)
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Spies (Faktura 2 som betales efterfølgende). Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Yogarejse d. 20.1-27.1 2020 
TILMELD MADEIRA UGE 4

 

Yogarejse d. 27.1-3.2 2020 
TILMELD MADEIRA UGE 5

 

Jeg synes på alle måder, at dit koncept på Madeira er perfekt. Både at holde ferie, forkæle sig selv og alligevel med et touch af læring og mulighed for at anvende det hjemme efter ferien. Jeg har tidligere forsøgt yoga hjemme, men nogle undervisere er mere interesseret i selv at lave øvelserne, og jeg mister modet, men sådan er det ikke med din undervisning. ALLE kan deltage uanset niveau, virkelig godt.

For mit vedkommende betyder det også meget at kunne rejse alene, men alligevel være en del af en gruppe. Jeg synes, at din wellness dag med spa-oplevelser på hotellet var perfekt og med til at ryste os sammen. Dejligt at opleve søde friske kvinder med hver deres historie. For mig har det været en perfekt ferie på Madeira, jeg har bare nydt det hele.
Lizet Jorck, Sygeplejerske

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Glæd dig til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira. Vores infinity pool har den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet.  Her kan du slappe helt af og nyde varmen, mens det er vinter i Danmark.

yogarejse-pool-spahotel-Madeira