Madeira yogarejse

yogarejse-pool-spahotel-Madeira

Madeira yogarejse med pilates på spa-hotel

Bo på et spa-hotel med sol og varme, mens du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. På Madeira yogarejsen i januar tager vi afsted til varmen, mens det er vinter i Danmark. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning.

Meditation og Mindfulness på yogaferien
Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Pilatesrejse-View-banan-Madeira

Madeira

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet og bananerne florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vores base er spa-hotellet “Estalagem”, som ligger midt i denne skønne natur på en klippetop, så vi har den bedste beliggenhed til fordybelse og velvære.

levada-vandrerejse-Madeira

Byen “Ponta Do Sol”

Vores tilholdssted er Ponta do Sol, som er en lille by på toppen af en klippe. Ponta do Sol betyder “Solpunktet”, og her kan du følge solen, fra den står op, til den langsomt forsvinder bag horisonten.

Atmosfæren i byen er rolig og afslappet med små, hyggelige gader og nogle gode restauranter helt nede ved vandet. Ponta do Sol er en af de fredeligste strande på hele sydkysten, så der er stor chance for, at vi har standen og byen helt for os selv. Fra Ponta do Sol finder du en af de smukkeste levadavandringer, så du kan krydre din yogarejse med vandreture i naturen.

hotellet_modBjergene

Hotellet på din yogarejse

Spa-hotellet “Estalagem” ligger højt på toppen af klippen. Det er et flot designhotel med en minimalistisk, hvid indretning. Værelserne har balkon/terrasse med glasvinduer fra gulv til luft, så du får omgivelserne med naturen, himlen og havet ind i værelset.

Du kan også vælge at bo ved havet på “Hotel da Vila“. Inkl. i pakkeprisen er en sund og lækker morgenmadsbuffet, uanset hvilket hotel du bor på.

yogamat-pilatesrejse-Madeira

Niveau – træningen

Rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Træningslokalet er med glas fra loft til gulv, så du kan nyde lyset og roen.  Du finder træningslokalet på hotellet “Estalagem”, men vi er også udenfor et par enkelte gange i løbet af ugen.

Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, hvor der typisk være aktiviteter morgen og eftermiddag. Nogen dage vil der ligeledes være mulighed for vandreture som et ekstra tilbud.  Du får et fuldt ugeprogram med Hatha yoga, Hatha Flow, mindfulness meditation, pilates, vandreture og spa-oplevelser.

spa-wellnessrejse-Madeira

Spa-hotel, luksus og velvære

Du kan frit benytte spa-hotellets “Estalagem” opvarmede udendørs- og indendørspool samt spa med sauna, jacuzzi og dampbad, uanset hvilket hotel du bor på. Du kan nyde udsigten fra toppen af klippen ud over Atlanterhavet, mens du sidder i det opvarmede udendørs jacuzzi, sidder i saunaen eller svømmer i udendørs- eller indendørspoolen. Og har du brug for ekstra forkælelse kan du mod betaling få spa-behandlinger og massage.

Om du skal bo på Estalagem eller Hotel da Vila, er helt op til dig, så mærk efter din mavefornemmelse og vælg det hotel, som passer bedst til dig og dine ønsker

Der har været udsolgt de sidste 3 år i træk, så vil du reservere en plads før alle andre, så tilmeld dig forhåndstilmelding. Du binder dig ikke til at rejse, men du får besked før alle andre, og du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet.

Forhåndstilmeld Maderia 2019
BESKED OM MADEIRA 2019

 

Uge 3 Yoga – og pilatesrejse UDSOLGT

Afrejse KBH lufthavn 15. januar 2018 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:50 Madeira)
Hjemrejse Madeira 22. januar 2018 kl. 13:05 (ankomst kl. 18:50 KBH)

Uge 4 Yoga- og pilatesrejse UDSOLGT

Afrejse KBH lufthavn 22. januar 2018 kl. 8:00 (ankomst kl. 11:50 Madeira)
Hjemrejse Madeira 29. januar 2018 kl. 13:05 (ankomst kl. 18:50 KBH)

Pris fra kr. 8.495,-

Bo i byen på “Hotel da Vila” 10 minutters gang fra “Estalagem”.

Pris fra kr. 8.995,-

Bo på Spa-hotel på toppen af klippen “Estalagem”, som er vores base.

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og workshopforedrag
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Flybillet t/r København/Madeira
 • Mad på flyet samt kaffe/the
 • Transport til og fra hotellet på Madeira
 • Delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel indeholdende: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel (inkl. te og kaffe), hårtørrer, badetøfler, badekåbe og poolhåndklæde
 • Lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen
 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.500,- på “Hotel da Vila” og kr. 2.000,- på “Estalagem”
 • På “Estalagem” kan tilkøbes havudsigt på delt dobbeltværelse for kr. 600,- pr. person
 • På “Hotel da Vila” er alle værelser inkl. havudsigt
 • Halvpension (3-retters aftenmenu): kr. 1.250,-
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • Tag en ledsager med, som ikke deltager i det fysiske program. Fratræk kr 1.500,- fra ledsagers pris.:

Alle værelser på “Estalagem” er meget lyse, rummelige og har stor altan/terrasse i fuld længde med værelset. Fra alle værelserne findes en flot udsigt, da hotellet ligger højt på en klippetop. På “Estalagem” vender værelser med havudsigt mod solen og det åbne hav. Kun dobbeltværelse – hvor man bor 2 sammen – kan bestilles med havudsigt. De øvrige værelser kan virke køligere om natten, da de ligger i skygge en stor del af dagen, men alle værelser har en fantastisk udsigt med balkon/terrasse fra toppen af klippen.

Vælger du søsterhotellet “Hotel da Vila” får du havudsigt på alle værelser med i prisen. Så ønsker du havudsigt til et enkeltværelse, skal du vælge “Hotel da Vila. Altanen på Hotel da Vila er en mindre altan. Se mere om priserne for Hotel da Vila her.

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke tage stilling hver aften, hvor og hvad du skal spise (og det er billigere at forudbestille den 3-retters menu), men omvendt er du bundet af middagen på hotellet. For dem som ikke har bestilt halvpension, kan man aftale og mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Så om du skal vælge halvpension, kommer an på, hvad du synes bedst om?

Der har været udsolgt de sidste 3 år i træk, så vil du reservere en plads før alle andre, så tilmeld dig forhåndstilmelding.

Forhåndstilmeld Madeira 2019
BESKED OM MADEIRA 2019

 

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst – at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbelt værelse, gøres alt for at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse.

Vi er omkring 20 deltagere på en velvære rejse i alle aldre (typisk fra 20-70 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt dit velvære del, som består af undervisning fra Mere Sundhed, vil du modtage faktura fra rejseudbyderen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Pris for hele pakken fra kr. 8.495

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.000,- for kursus velværedelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website.
Faktura 2 fra Spies: kr. 5.495 for “Hotel da Vila” eller kr. 5.995 for “Estalagem” for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- hvor du automatisk får tilsendt link til tilmelding af rejsedelen hos Spies. Faktura 2 betales direkte til Spies både depositum og restbeløbet senest 6 uger før afrejse.

 

Forhåndstilmeld Madeira 2019
BESKED OM MADEIRA 2019

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består velværerejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Velværedelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her)
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Spies (Faktura 2 som betales efterfølgende). Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira.

yogarejse-pool-spahotel-Madeira