ONLINE TRÆNING

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Velkommen til Helle online univers

Nyd yoga og træning hjemme hos dig selv. Kom i form uden at skulle ud ad døren, Helle kommer hjem til dig i stuen på skærmen.

Med Helles online univers får du trænet på en måde, som du ikke finder andre steder. Du får unikke træningskoncepter og temaworkshops designet til at give dig sunde træningsvaner. Under hver workshop og forløb kan du se, hvor længe du har adgang til materialet.

Jeg glæder mig til at se dig online på yogamåtten.

Sommer Bootcamp Core 2024

Kom op af sofaen og i gang med din træning på en sikker måde. Du kommer i superform uden at udmatte dig selv. Har du i løbet af vinteren mistet styrke i bækkenbund, mave, ryg og balder, samtidig med at kroppens muskler og led føles stive og ømme, så er det NU, du skal træne. Vent ikke 10 år, men lær at træne din bækkenbund nu i sammenhæng med resten af kroppen.

Lige nu særtilbud (først-til-mølle) hvor du også får adgang til Bækkenbundskurset. Det giver dig den bedste forudsætning for at opnå en fladere mave og stærkere ryg. Viden du får glæde af resten af livet.

Ja tak – jeg vil i superform til sommerferien

Særtilbud til de 100 første tilmeldte 
TILMELD SÆRTILBUD

Gear ned med yoga og meditation

Ansigtsyoga online workshop

På denne ansigtsyoga workshop får du træning, som giver den stimulering af dit ansigt, som er nødvendigt for en sund, smuk hud med en flot glød. Lær samtidig sammenhængen mellem ansigtets muskler og nakke/skuldre ved at forhåndstilmelde dig den kommende online workshop.

Ja tak – jeg vil lære ansigtsyoga

Forhåndstilmeld Ansigtsyoga 
ANSIGTS WORKSHOP ONLINE

Sunde fødder med fodtræning hos fod- og yogaekspert Helle

Sunde Fødder online workshop

Du får en unik tilgang til træning af dine fødder på Helle yogaworkshop for sunde fødder. Ved at blive i stand til at træne med kontakt til dine tæer og fødder, får du et helt nyt syn på, hvor vigtige disse muskler er. Helles store viden omkring fødderne er opnået gennem 20 års træning og egen erfaring med smerter i fødderne.

Ja tak – jeg vil have sunde og smukke fødder

Sunde fødder workshop online 
FØDDER WORKSHOP ONLINE

Du er en fantastisk formidler og god til at differentiere øvelserne, så alle kan være med. Dine ord guider så fint, så det giver ro og harmoni og stor forståelse for øvelser, og hvad de gør for een. Undervisning med dig er ren forkælelse at give sig selv. Alle skulle unde sig selv din undervisning.
Aase Emilie Skaarup, Fysioterapeut

Jeg er blevet meget afhængig af din dejlige guidning gennem videoerne. Jeg tager en video ad gangen hver dag, og når ugen er omme starter jeg forfra. Det er blevet en dejlig vane, som jeg prioriterer meget højt. Det allerbedste er, at jeg i den grad har fået det meget bedre i min krop. Både min holdning, min balance og kontakt til mine coremuskler er blevet meget bedre. Helle, du er bare selv en gave med din skønne undervisning. Jeg har fået så meget ud af at være med til kickstart. Fantastisk træning som hjælper. TAK
Ulla Beck-Rasmussen

Du er en eminent instruktør, så online undervisning er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Jeg vil klart anbefale din online undervisning til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

Gear ned med yoga og meditation

Underviser på online yoga og træning

Jeg hedder Helle Lyngsgaard Johansen. Jeg har arbejdet med og undervist tusindvis af kvinder og mænd til en sundere livsstil i over 20 år. I min undervisning sammensætter jeg min viden om træning, kost, søvn, mental sundhed, livsstilsvaner og kommunikation (uddannet Cand. Merc. fra Copenhagen Business School).

Som uddannet certificeret personlig træner, yogalærer, pilatesinstruktør, kostvejleder og livsstilscoach arbejder jeg med det hele menneske. Jeg er taknemmelig for at komme hjem i stuen hos dig for online undervisning.

Har du har overvejet online yogatræning, men har et spørgsmål…?

Har du spørgsmål til min online undervisning, så kontakt mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

Meditation-Helle-MereSundhed