Yogaretreat Danmark

Nyd en yoga weekend i Danmark

Glæd dig til en unik oplevelse med en yoga retreat weekend, som giver dig indre ro og overskud.
Alle retreats har hver deres fokus, som kan være vandreture i naturen, spa-oplevelser, yoga i storbyen eller mindfulness ved havet.
Vælg et retreat nedenfor eller tilmeld nyhedsbrev for kommende retreats og gratis online yoga.

Nordsjælland Yoga & Spa: Sep. UDSOLGT

Luksus Yogaretreat på det smukkeste Strandhotel med Spa i Danmark. Forkæl dig selv med 2 dages yoga, meditation, digital detox, spa-oplevelser og gourmet middag.

Læs om Yoga & Spa

Nordsjælland Yoga & Spa: Oktober UDSOLGT

Spa-Wellness-MindfulnessDu får udrenset krop og sind med yoga, detox-spa og mindfulness på det smukkeste Strandhotel lige ved vandkanten. Nyd luksus og lækker mad, mens du finder indre ro.

Læs om Yoga & Spa

Fyn Yogaweekend: Forhåndstilmeld

Yogaretreat morgenmeditation badebroForhåndstilmeld til kommende yogaretreat og nyd 3 dage med yoga, meditation og vandreture på en yogaweekend. Vi bor midt i den smukke natur ved havet og skoven på Sydfyn.

Læs om Yogaretreat

Yogaworkshops fysisk eller online

yoga-meditation-HelleKan du ikke tage flere dage ud af kalenderen til et yogaretreat, så snyd ikke dig selv for at yogaens skønne effekt på krop & sind. Se mulighederne for dagsworkshops eller online yoga.

Læs om Workshops

København Yoga & Spa: Efterår 2021

Yoga og spa i storbyenVil du høre om yogaretreat med Yoga & Spa i det smukke indre København ved søerne? Glæd dig til at høre mere og tilmeld nyhedsbrevet for yderligere info.

Tilmeld nyheder

Yogarejse i Sydens sol 2021 og 2022

yogarejse-guadeloup-meresundhedLæs om de kommende yogarejser i Sydens sol. Du vil finde skønne rejser med både pilates træning, yoga, meditation og vandreture i den smukke natur under sydens sol.

Læs om Yogarejser

Yoga weekend i Danmark er noget helt specielt

Du tager kun et par dage ud af din travle kalender, og du behøver ikke engang bruge rejsetid i lufthavnen, men alligevel føles det som en hel ferie.

Du trækker stikket ud hjemmefra, og på et par dage kommer du helt ned i gear på dit yoga retreat. Du mærker, at din vejrtrækning bliver dybere. Du finder indre ro. Du slapper fuldstændig af.

Kom som du er – og oplev et drys af luksus

Et yoga retreat med Mere Sundhed er for alle, som ønsker velvære, forkælelse og kvalitet. De udvalgte retreats er alle steder, som vil få dig til at føle dig hjemme med drys af luksus. Inden for yoga kan du være nybegynder eller øvet. På yoga retreatet tager Helle Lyngsgaard Johansen udgangspunkt i, hvor du er lige nu både mentalt og fysisk. Al undervisning starter med opvarmende og blide yogastillinger. I løbet af weekenden vil øvelserne bygges op, så du kan blive udfordret på dit eget niveau.

Alle de forskellige yoga retreats har hver deres unikke tilgang, som kan være vandreture i naturen, spa-oplevelser, yoga i storbyen (åbner snart for forhåndstilmeld – info i nyhedsbrevet), mindfulness ved havet.

Din yogalærer på yoga retreatet

Portraet_HelleHelle Lyngsgaard Johansen er uddannet Cand. Merc. i kommunikation, Certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder og Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.
Læs mere om Helle her

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ja tak, jeg ønsker en plads på næste yogaretreat

Kom med på det næste ledige retreat i 2021 – kun få pladser, så skynd dig på deltagerlisten.
Klik for ledig plads

 

Hvad fortæller deltagerne om Helle?

Et yoga retreat med dig er ren forkælelse at give sig selv 
Du er en fantastisk formidler og god til at differentiere øvelserne, så alle kan være med. Dine ord guider så fint, så det giver ro og harmoni og stor forståelse for øvelser, og hvad de gør for een. Et yoga retreat med dig er ren forkælelse at give sig selv. Et rigtigt godt koncentreret program hvor vi nåede vidt omkring på den korte tid med skønne yogastillinger med styrke, stræk og balance samt åndedræt og meditation. Tak for denne yogaoplevelse, det bliver ikke sidste gang. Alle skulle unde sig selv at opleve det.”
Aase Emilie Skaarup, Fysioterapeut

Aldrig har jeg fået så meget positivt ud af et yoga retreat 
Jeg har været på yoga-retreat hos Helle for første gang, og absolut ikke sidste. Jeg har haft “bøvl” med min ryg og lænd i flere år, og Helle lærte mig øvelser på bold, som jeg aldrig har prøvet før. Aldrig har jeg fået så meget positivt ud af et yoga retreat, som dette under Helle´s yderst kompetente supervision. Det kan varmt anbefales.”
Lotte Madsen

Jeg er kommet hjem med en ro i sjælen
Du har en fantastisk evne til at rumme alle vores forskelligheder. Du har en ro og overskud og dit glade smil og væsen smitter af på en. Jeg er kommet hjem med en ro i sjælen. Det er tredje gang jeg er med, og jeg får noget forskelligt med hjem hver gang, og en ting er sikkert – jeg vender tilbage.”
Annette Groth Christensen, sekretær

Helle har ændret mit liv
Siden jeg begyndte at gå til yogaundervisning hos Helle, oplever jeg fysisk, mentalt og psykisk velvære. Hendes nøje vejledning under hver eneste øvelse har gjort det muligt for mig at opnå de dejlige ændringer i min krop og sjæl. Ingen tvivl om det: Helle har ændret mit liv.”
Inna Strauss, Tandlæge