Yogaretreat Danmark

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Yogaretreat – 3 skønne yogadage på Fyn

Giv dig selv en gave med 3 dage på dette yogaretreat. I hjertet af Danmark i det fynske øhav bor vi midt i naturen, hvor du vil opleve både yoga, meditation og vandreture. Vi vil hele weekenden have fokus på din krop, dit velvære og en sund livsstil.

Hatha yoga og meditation vil forøge din smidighed og styrke og opbygge ny energi. De klassiske øvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. I øvelserne lægger jeg vægt på de anatomisk rigtige linjer, så du kan slippe vanespændinger og stivhed i kroppen.

Yogaretreat Danmark skoven

Naturen og havet forstærker din ro

Vores hotel i det fynske øhav har en unik placering lige ved havet og skoven, som helt naturligt vil sætte dig ned i gear.

Vi bruger yoga, meditation, åndedrætsøvelser og oplevelser i naturen som redskab til at udrense kroppen, slippe spændinger, bekæmpe stress, øge dit velvære og din sundhed.

Når du tager med på dette yogaretreat midt i naturen vil både tankemylder og spændinger i kroppen forsvinde, som dug for solen. Du får ro. Du får stilhed. Du kan mærke dig selv.

Fyn-svendborg Yogaretreat

Byen “Svendborg”

Om lørdagen kan du gå en tur langs vandet til Svendborg, som dateres helt tilbage til middelalderen. Svendborg er kåret til Danmarks hyggeligste handelsby med en stor havn, krogede og brostensbelagte gader, fine gamle huse og et levende handelsliv.

Du finder torvemarkedet, hvor de små producenter fra hele oplandet hver lørdag sælger deres delikatesser. Du kan nyde en skøn frokost på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter i den gamle bydel. Har du brug for hvile, kan du i stedet blive på hotellet midt i naturen og nyde en frokost med udsigt ud over havet mod Tåsinge og Svenborgsundbroen.

Hotel Christiansminde yogaretreat

Vores naturområde “Christiansminde”

Området Christiansminde er en perle på Sydfyn, og vores hotel må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort.

Du kommer ikke tættere på naturen midt i det sydfynske øhav, direkte til Svendborgsund, midt i skoven og direkte ved den smukke sandstrand “Christiansminde strand” med flere badebroer.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen, giver det os den perfekte ramme til fordybelse i yogaen og i nuet, så du kan glemme alt om en stresset hverdag.

Yogaretreat morgenmeditation badebro

Hotellet på yogaretreat weekend

Vores resort “Hotel Christiansminde” har en panoramaudsigt ud over havet. Denne unikke beliggenhed giver os mulighed for at vandre, tage en kold dukkert i havet fra en af badebroerne og nyde naturen. På alle værelser findes køleskab, e-kedel, wifi samt en altan, så du kan nyde den friske luft.

På hotellet findes Panorama Restaurant og en stor udendørs maritim terrasse. Vi får serveret sund morgenmadsbuffet og 2-retters aftenmenu, som er inkluderet i prisen. Køkkenet har stor respekt for årstidens råvarer, og allerhelst fra det fynske spisekammer.

Yogaretreat Danmark

Niveau – træningen

Yogaretreatet er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres yogapraksis.  Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Meditation og Åndedrætsøvelser. Yogalokalet er et stort smukt lokalet med panoramaudsigt ud over havet. Dette giver os en dejlig ramme for vores yogapraksis.

Hvis du gerne vil krydre din yogatræning, har du mulighed for at deltage på gå/vandreture, som er en del af programmet – og/eller låne en cykel til en motionstur i skoven. Husk at medbringe din egen yogamåtte – se pakkelisten her, som også fremsendes inden afrejse. Du vælger selv, hvilke aktiviteter, du vil deltage i, så du kan sammensætte en velvære weekend lige efter din smag.

Yogaretreatet er udsolgt 

Du kan ikke tilmelde dig yogaretreatet, men du kan i stedet tilmelde dig 24 timers Wellness Get Away på Hotel Christiansminde fra d. 26. april – 27. april. 

24 timers Wellness: 26. – 27. april 2020
TILMELD SØNDAGS TEMA

 

Weekend yogaprogram*

Fredag 
Fra kl. 15:00 Check ind på Hotel Christiansminde
Kl. 16:15 – 18:15 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding
Kl. 19:00 – 20:30 2 retters-menu i  Panorama Restauranten
Kl. 20:30 – 21:00 Gåtur og udendørs meditation ved havet på kærlighedstien

Lørdag
For de morgenfriske: Mulighed for en kold dukkert i havet fra badebroen før yoga
Kl. 7:30 – 9:00 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
Kl. 9:00 – 10:00 Morgenbuffet i  Panorama Restauranten
Kl. 11:00- 15:00 Gå/vandretur langs vandet til Svendborg, hvor du kan spise frokost for egen regning. Eller tag en cykeltur på en af de gratis cykler, tag en dukkert i havet eller en slentretur langs vandet eller bliv på hotellet, hvor du kan nyde alenetid, en god bog og frokost på hotellet.
Kl. 15:30 – 17:30 Blid Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding
Kl. 19:00 – 21:00 2 retters-menu i  Panorama Restauranten

Søndag
For de morgenfriske: Mulighed for en kold dukkert i havet fra badebroen før yoga
Kl. 7:30 – 9:00 Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
Kl. 9:00 – 10:00 Morgenbuffet i  Panorama Restauranten
Kl. 10:15 Senest check ud fra Hotel Christiansminde (du kan opbevare din bagage på hotellet efter check ud)
Kl. 10:30 – 12:00 Gå/vandretur i skoven og ved stranden ved Christiansminde. Eller tag en cykeltur på en af de gratis cykler eller bliv på hotellet, hvor du kan slappe af i “Grønspætten” i en af de bløde lænestole med en kop te/kaffe og en god bog.
Kl. 12:15 – 13:30 Blid Hatha Yoga, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding. Fælles afrunding på yogaweekend – hvordan tager du roen med dig?

* Foreløbigt program, der tages forbehold for ændringer. Endeligt program modtages før afrejse. 

 

Yogaweekend d. 7. – 9. juni: Udsolgt/afholdt

Ankomst fredag d. 7. juni 2019 kl. 15:00
Afrejse søndag d. 9. juni 2019 kl. 13:30

Yogaweekend d. 24. – 26. april: Udsolgt

Ankomst fredag d. 24. april 2020 kl. 15:00
Afrejse søndag d. 26. april 2020 kl. 13:30

Pris fra kr. 3.895,-

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 12 timers yogaundervisning, meditation og gå/vandreture
 • Cykler til gratis udlån fra fredag til søndag
 • Badekåber til gratis udlån til en dukkert fra badebroen
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Hotelophold på delt dob. standardværelse med altan/balkon
 • På hotelværelset findes køleskab, el-kedel, hårtørrer, Wifi
 • Morgenmadsbuffet lørdag og søndag
 • Drikkevarer til morgenmad (kaffe, te, juice og vand) lørdag og søndag
 • 2-retters aftenmenu fredag og lørdag inkl. isvand (eksl. andre drikkevarer)

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg: kr. 400,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Havudsigt, som du kan nyde fra din altan: kr. 300,-
 • Tillæg for vegetarmad til 2-retters aftenmenu, som aftales med restauranten
 • Frokost for egen regning (muligt at spise i hotellets smukke Panorama Restaurant)
 • Tilkøb Søndags Tema Workshop om fødderne og få en skøn massagebold som bonusgave, når du deltager på begge events.
 • På yogaretreatet er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er  nogen “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i yogaprogrammet, men deltager i fælles middagene og kan deltage på vandreturene. Fratræk kr. 1.000,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed for muligheden.

Tilmelding til 24 timers Get Away

Tilmeld dig 24 timers Wellness Get Away på samme skønne Hotel Christiansminde i april.
Yogaretreatet d. 24.-26. april er udsolgt, men skynd dig at få en plads på 24 timers Wellness Get Away i stedet for. 
 

24 timers Wellness: 26. – 27. april 2020
TILMELD SØNDAGS TEMA

 

Tilmelding til yogaretreat

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt – også hvis du har specielle ønsker til værelset. Der er kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Vælger du at tilmelde dig alene, vil du betale for enkeltværelse (tomsengstillæg), så du bor alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse, med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Vi er omkring 20 deltagere i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer, som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt din kursusdel med yoga, meditation og mulighed for vandreture fra Mere Sundhed, vil du automatisk have booket et hotelværelse med halvpension (morgenmad og 2-retters aftenmenu) på Hotel Christiansminde. Det er 2 forskellige udbydere, som udgør dette yogaophold, hvorfor betalingen udgør 2 faktura.

Weekend:  24. – 26. april 2020: Udsolgt
TILMELD RETREAT APRIL

Pris for pakken er fra kr. 3.895,- pr. person

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 1.900,- for kursusdelen med yoga etc Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website.

Faktura 2 fra Hotel Christiansmindekr. 1.995,- for hotelophold (excl. diverse selvvalgte tillæg).  Faktura 2 modtages på mail cirka 8 uger før afholdelse, hvor faktura til hotellet skal betales.

Bindende tilmelding og betaling

Dette yogaretreat består af ydelser fra to forskellige udbydere, og yogaopholdet er således ikke omfattet af rejsegarantifondens dækning. Du kan IKKE kun tilmelde dig kursusdelen eller opholdet, da det er et retreat med et samlet indhold. Det kan være muligt at tilmelde sig som ledsager via Mere Sundhed, hvis der er ledige ledsagerpladser.

Faktura 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her. Kurset er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage. Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning. Skulle du blive syg, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

Faktura 2 er for hotel og halvpension på Hotel Christiansminde på Fyn. Du bliver automatisk booket en plads på Hotel Christiansminde. Faktura 2 modtages på mail cirka 8 uger før afholdelse, hvor betalingen også falder. Opholdet er en gruppebestilling med bindende tilmelding og kan således ikke afbestilles. Ønsker du at tegne en forsikring for opholdet, sker det for egen regning. Skulle du blive syg, er du velkommen til at give dit ophold til en anden, som du selv finder.

Weekend:  24. – 26. april 2020: Udsolgt
TILMELD RETREAT APRIL

 

Find vej til Hotel Christiansminde

Du kommer let til “Hotel Christiansminde” i hjertet af Danmark på Fyn tæt på Svenborg. Med tog eller i bil fra København tager det lidt over 2 timer, og fra Århus tager det cirka 2 timer og 45 minutter. Tager du toget er der kun et par kilometer fra Svenborg Station, så du kan tage en taxi direkte til hotellet. Har du let bagage, kan du også vælge en rask gåtur langs havnen ad kærlighedstien, som fører direkte til hotellet.

 

>> Scroll op på siden for at tilmelde dig>>

De sidste 5 yogaretreats var fuldt booket, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig en plads. 

 

Hvis du har overvejet yoga weekend, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

 

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl i det smukke fynske øhav med skoven som nabo.

Yogaretreat Danmark- vandretur