Yogaundervisning

Yogaundervisning - hundestrækket

Yogaundervisning målrettet dig

Du vil efter yogaen opleve en dejlig ro både mentalt og fysisk i kroppen. Om du søger Hatha Yoga eller mere dynamisk Flow Yoga, vil du opleve denne yogaundervisning som enkel, tilgængelig og let forståelig. Hos Mere Sundhed er yoga for alle uanset tidligere erfaring.

Vælger du at få yogaundervisning som enetimer, får du nærvær og fokus på netop dine behov og til din krop. Ved at lytte til åndedrættet og vende opmærksomheden tilbage til kroppen, bliver du opmærksom på fysiske begrænsninger og muskelspændinger. Du vil opleve, at din krop får forløst spændingerne og finder tilbage til sin naturlige tilstand – også på badevægten.

Hvad er yoga?

Overordnet kan man beskrive yoga, som et indisk system bestående af kropsstillinger (asanas), åndedrætsteknik (pranayama) og leveregler (Yoga Sudra). Levereglerne er ikke religiøse overbevisninger, men forklaringerne på hvordan man kan leve et liv i hamoni.

Yoga betyder “forening”. Via yoga arbejder man på forening af krop og sind. Dette er for den vestlige verden en kærkommen teknik, da vi “stresser” rundt og ikke lytter til de signaler, som kroppen og sindet sender os. For mange viser det sig ved stress, søvnløshed, hovedpine, overspændte muskler, fordøjelsesbesvær, ekstra fedt omkring taljen og mangel på fokus.

Hvordan ønsker du at bruge yogaundervisning?

Yogaundervisning er for nogle en motionsform, som de bruger til at styrke og smidiggøre deres krop. Udover at få rørt kroppen, så giver yoga også et pusterum rent mentalt i en ellers travl hverdag. For andre er yoga en livsstil, som guider dem igennem livet via fysisk træning, mental træning og levereglerne fra Yoga Sudra. Hvordan du ønsker at brugen yogaen, er helt op til dig, men und dig selv den gave at prøve yoga mindst én gang.

Læs mere om personlig træning med yogalærer og personlig træner Helle Lyngsgaard Johansen.

Kontakt Mere Sundhed for at komme på venteliste

Der er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste til personlig yogatræning.

Kontakt yogalærer og personlig træner Helle og hør om mulighederne.

 

Sagt om Helle som yogalærer

Siden jeg begyndte at gå til yogaundervisning hos Helle, kan jeg mærke at min ryg, nakke og skuldre er blevet stærkere. De belastninger, som kroppen udsættes for i løbet af dagen kan klares meget nemmere nu, så jeg ikke føler smerter og ubehag om aftenen. Min holdning blev også markant forbedret. Nu kan jeg sidde med ret ryg, selv på sofaen efter en lang og travl arbejdsdag, og det føles helt naturligt og kræver ingen anstrengelse.

Og det er ikke kun de fysiske ændringer, der kan mærkes, jeg oplever også større mentalt og psykisk velvære. Stress i hverdagen kan klares nemmere bare ved at styre vejrtrækning på samme måde, som jeg har lært i yogatimerne af Helle. Min livsstil er blevet sundere. Det er, som om kroppens naturlige signaler er vågnet, og jeg har ikke lyst til at gøre det, som ikke er godt for kroppen og sindet.

Alle de positive ændringer er sket takket være Helles fantastiske og inspirerende undervisning. Hendes nøje vejledning under hver eneste øvelse har gjort det muligt for mig at opnå de dejlige ændringer i min krop og sjæl. Ingen tvivl om det: Helle har ændret mit liv.
Inna  Strauss, Tandlæge

Yogaundervisning