Personlig træning

personlig-traening-vaegte

Personlig træning er målrettet dig

Nå dine personlige mål med Helle Lyngsgaard Johansen som din Personlig Træner, Yogalærer og Livsstils Coach.

Hvad er en personlig træner?

En Personlig Træner er det højeste uddannelsestrin indenfor instruktøruddannelserne. Udover at være certificeret Personlig Træner er Helle også uddannet Ernærings- og Livsstils Coach, kostvejleder, yogainstruktør, pilatesinstruktør, boldinstruktør, aerobicinstruktør og fitnessinstruktør. Helle vil udarbejde en individuel træningsplan efter dine mål. Vi vil løbende tilpasse denne plan udfra din udvikling og dine mål.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du booker et møde med Helle Lyngsgaard Johansen, hvor vi til det første møde vil foretage en behovsanalyse, så det optimale træningsprogram kan blive udarbejdet ud fra dine mål. Behovsanalysen indeholder blandt andet din tidligere træningsbaggrund, eventuelle skader, sygdomme, dit erhverv og helt afgørende din målsætning med træningen.

Under personlig træning / 1:1 privattime

Under træningen vil Helle motivere og inspirere dig til at yde en ekstra indsats, så du får udnyttet din tid bedst muligt. Dit mål kan være et af nedenstående:

Uanset dit formål med træningen vil Helle som din Personlige Træner støtte og motivere dig, hver gang I træner sammen. Gennem hele din træning sikrer Helle også, at du får den optimale effekt af øvelserne, idet din teknik bliver justeret, så alle øvelserne udføres korrekt. Har du lyst, kan du kombinere din personlig træning med kostvejledning for at nå dit mål på en sund og effektiv måde – læs mere om kostvejledning her.

Kontakt Mere Sundhed for personligt forløb

Der er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste til personlige forløb og en behovsanalyse.

Kontakt kostvejleder og personlig træner Helle og hør om mulighederne.

 

Afprøv personlig træning på Kickstart Din Krop forløbet

På 8 dages online forløbet får du personlig træning på 55 minutter med i forløbet. Prisen på dit éne klip svarer til, hvis du skulle købe et klippekort på 20 klip, så billigt er dette klip. Helt unik tilbud som kun gælder til og med den 4. januar. Begrænset antal pladser. 

Deltag på Kickstart din krop den 6. januar ved at købe GULD PAKKE med en Detox Workshop og personlig træning.

 

Hvor ofte træner man og hvad koster det?

Vi starter med en behovsanalyse (inkl. træningsprogram), som betales ved selve afholdelse af mødet. Derved binder du dig ikke til mere end den indledende behovsanalyse, hvor du får træning målrettet netop dig. Du får oplyst priser på mail ekskl. moms, og disse priser gælder ved undervisning for privatpersoner. Ved fakturering for virksomheder tillægges moms.

Ønsker du at forsætte din personlige træning efter behovsanalysen, er der mulighed for at købe en time ad gangen eller du kan købe klippekort på 5, 10 eller 20 klip. Personlig træning købt som klippekort er gældende i 12 måneder fra opstartsdatoen, så du har god tid til at bruge dine klip. Du bestemmer selv, om du vil træne 1 gang om ugen, 1 gang om måneden eller noget helt tredje – det er helt op til dig.

Hvor foregår træningen?

Du vælger selv, hvor træningen skal foregå. Du kan også kan modtage privatundervisning via online coaching, hvis du bor længere væk. Du kan træne i Mere Sundheds lokaler, på din arbejdsplads i et velegnet lokale (f.eks. mødelokale) eller hjemme privat hos dig selv. Ved træning andre steder end hos Mere Sundhed skal du betale for kørselstid og transporttillæg.

Al personlig træning overholder corona-restriktionerne med håndsprit, mundbind (hvis det ønskes), den nødvendige afstand, udluftning og god tid mellem konsultationerne. Hvis der periodevis lukkes ned for personlig træning foregår det i stedet for over Skype med online vejledning og video undervisning. Eller du kan udsætte din tid til det igen er muligt at træne 1-1. Helle passer godt på dig og din sundhed.

Udnyt tiden – book en tid i dag – jo før du kommer i gang, jo hurtigere når du dine mål !!!

 

Sagt om Helle som Personlig træner

Helle blander sig i mine sovevaner. I hvordan jeg sætter mine fødder. Og hvordan jeg spiser. Hun jager mig fra lodrette stillinger til vandrette. Får mig til at løfte tunge vægte, svinge med et kosteskaft og indtage yoga-lignende stillinger, som får det til at hive i steder på min krop, som jeg helt ærligt havde glemt eksisterede. Og ind i mellem holder hun mig moderligt i hånden, mens hun leder mig ud i gakkede gangarter, hvor jeg øver korrekt fodstilling, træner balancen, som åbenbart var blevet væk, og får en sund griner over min egen umulighed, der imidlertid stille og roligt forvandles til fremskridt.

Jeg troede helt ærligt, at jeg ville blive mægtig øm, hade træningen og få et noget anstrengt forhold til den lille, smukke kvinde, der stråler af energi og sundhed, og som åbenbart ikke finder nogen udfordring for stor, mens hun ihærdigt hjælper mig til at nå mine mål. Sandheden er, at jeg ser frem til hver eneste time med Helle Lyngsgaard Johansen, som har været min personlige træner i 3 måneder. Jeg glæder mig til timerne, og de er fredhellige i min ellers travle hverdag som selvstændig og bestyrelsesformand. Her kan kun Helle nå mig, og hun er fuldt koncentreret om at opbygge min krop og mit velvære fra det skrantende niveau, jeg nu en gang startede med.

Selvom det er virkelig hårdt arbejde, så har jeg endnu ikke oplevet at gå udmattet eller øm fra en træningstime. Helle slutter altid med et passende mål af udstrækning og afspænding. Når timen er færdig, føler jeg mig underligt nok udhvilet og er i sprudlende humør. Sådan er det, fordi Helle er umådelig dygtig til sit arbejde. Hun har en fin fornemmelse for, hvor langt hun kan presse dig. Og hun er et bundløst kar af viden og utallige slags træningsøvelser. Hun tilpasser alt efter dig, og det humør du møder op i til timen. Smidigt og elegant fører hun dig igennem træningen, motiverer dig, presser dig og booster dit selvværd. Før du ved af det, er timen gået – og tro det eller ej, du længes efter den næste. Og et bad.

Nu kan jeg uden besvær nå mine fødder med hænderne, selvom benene er strakte. Jeg kan stå på et ben uden at vakle, mens jeg tager bukser på. Min taske føles ikke længere dødeligt tung. Og trappen tager jeg i fuldt firspring – det er i hvert fald tæt på.

Helle gør det sikkert at træne. Hun gør det effektivt. Hun skaber resultater. Og hun gør det sjovt. Derfor er hun min personlige træner.
Lene Mollerup, Kommunikationsrådgiver